megaloup Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για μια φθηνή λύση για να μη συνδέω συνέχεια το λάπτοπ στην tv όταν είναι να δώ ταινία Έχω μια Phillips HD ready ( η οποία παίζει μόνο φωτο απο USB) και θέλω να βρω συσκευή value for money που να παίζει ταινίες από φλασάκι κ να αναγνωρίζει υπό τίτλους srt ( δεν υπάρχει χρόνος κ διάθεση για ενσωμάτωση κλπ) Η ερώτηση είναι τι φθηνό μηχάνημα να πάρω που να κάνει τα παραπάνω; -Κάποιο DVD player με τις παραπάνω δυνατότητες; (νομίζω έχουν πέσει οι τιμές) -κάποιον αποκωδικοποιητή mpeg4; -κάποιο media player; (νομίζω ξεφεύγουν οι τιμές) Σημειώνω ότι θέλω να μπορώ να αναπαραγωγή σε 720p τουλάχιστο. Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 -Κάποιο DVD player με τις παραπάνω δυνατότητες; (νομίζω έχουν πέσει οι τιμές) Όταν η sony σταματάει να παράγει οπτικές συσκευές;Τα DVD πεθαίνουν,άσε που δεν έχουν και τόσο καλό media player. -κάποιον αποκωδικοποιητή mpeg4; Νομίζω ο fergison που δίνει το eshop θα σε καλύψει.Τον δίνουν ακόμα απλά στα 39€. http://www.insomnia.gr/topic/468131-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82-dvb-%CF%84-hd-ferguson-ariva-t65-eshop-crazy-sundays-3490/?hl=ferguson -κάποιο media player; (νομίζω ξεφεύγουν οι τιμές) Παίζει ένας καλός φτηνός στο ebay,αλλά από την στιγμή που μπορείς να πάρεις έναν mpeg4 με media player δεν βλέπω τον λόγο. http://www.insomnia.gr/topic/421269-ultra-mini-1080p-full-hd-media-player-2999/?hl=%2Bmini+%2B1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaloup Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Αυτό το μικρό media player από eBay με 25 € φαίνεται ενδιαφέρον! Θα ήθελα όμως κ κάποια πρόταση σε dvd player με τις ιδιότητες με USB που προανέφερα. Επειδή θα ήθελα να έχω κ τη δυνατότητα να παίζω και κανα δισκάκι που κ που! Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα