ioannk8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ενα παλιο μονιτορ tft που βγαζει καλωδιο VGA και θελω να συνδεσω το macbook με αυτο το μονιτορ. και σκεφτηκα αντι να παρω αυτον εδω τον αdaptor MINI DIS.PORT TO VGA που κοστιζει 31ευρω να παρω αυτον εδω τον αdaptor MINI DIS.PORT TO DVI που κοστιζει 16ευρω και να προστεσω εναν ανταποτορα (female)VGA to (male) DVI που ηδη εχω ωστε να μετατρεψω το καλωδιο του μονιτορ απο (male)VGA σε (male)DVI και εκει να συνδεσω το MINI DIS.PORT TO DVI. γνωριζετε αν θα εχω καποιο προβλημα με αυτη την συνδεση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ο 2ος adaptor βγάζει DVI-D από ότι βλέπω στη photo κι όχι DVI-I για να μπορείς να βάλεις τον 3ο adaptor που ανέφερες...
ioannk8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 υπαρχει αντοπτορας female)VGA to (male) DVI-D ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 το DVI-D είναι pure digital σε αντίθεση με το DVI-I που είναι και analog, δεν γίνεται με απλό adaptor η δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα