Evanzelito Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια. Εχω την μητρικη GA-8I945GZME-RH και θελω να την αναβαθμισω. Την αναβαθμιση θελω να την κανω γιατι εχω τοποθετησει εναν δευτερο σκληρο δισκο 1Τ και δεν μου τον αναγνωριζει. Δεν ξερω ομως πως να κανω την αναβαθμιση του bios και θα ηθελα να με βοηθησετε. Ευχαριστω προκαταβολικα....
asampson Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δεν νομίζω φίλε μου ότι φταίει η motherboard που δεν βλέπεις τον δίσκο. Τι λειτουργικό εχεις; Του εχεις κάνει partition; Ο δίσκος είναι καινούργιος;
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Η τελευταία έκδοση του bios είναι του 2007!!! χλομό να σου φτιάξει το πρόβλημα... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2304#bios
Evanzelito Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ο δισκος ειναι μεταχειρισμενος, δεν ξερω αλλα νιμιζω εχει κανει αρχικοποιηση το παιδι που μου τον εστειλε
dimpa16 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Οταν τον συνδεσεις και μπεις στα windows,απο την διαχειριση δισκων (δεξι κλικ στον υπολογιστη-> διαχειριση->διαχειριση δισκων) τι βλεπεις?
dimpa16 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μαλιστα. Εισαι σιγουρος οτι ο δισκος καπου αλλου "παιζει" ? Τουλαχιστον να βεβαιωθεις οτι ειναι σε καλη κατασταση (μιας και ανεφερες οτι τον πηρες μεταχειρισμενο). Ο δισκος ειναι μεταχειρισμενος, δεν ξερω αλλα νιμιζω εχει κανει αρχικοποιηση το παιδι που μου τον εστειλε Οταν λες στον εστειλε?? Πως στον εστειλε και πως ηταν συσκευασμενος? Νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι ο σκληρος ειναι ενα ευαισθητο κοματι και ενας κανιβαλισμος απο το ταχυδρομιο ή το courier ειναι αρκετος για να τον στειλει στον αλλο κοσμο.
asampson Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ΑΣ τα πάρουμε από την αρχή. Σύνδεσε τον δίσκο αλλά μην τον βάλεις στον πύργο Κρατά τον στο χέρι σου και ξεκινά το πισι Αν δουλεύει θα τον νιωσεις να ξεκινάει και να στροφαρει και ίσως σου κάνει στην αρχή σαν ένα μικρό γαργαλιτο. Αν δουλεύει συνέχεια δεν κάνει διακοπές και διάφορους ήχους λογικά είναι οκ Αν δουλεύει πες μου τι λειτουργικό εχεις για να δούμε παρακάτω τΙ θα ΚΑΝΕΙΣ καθώς και τι δίσκος είναι eide η sata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα