pge-3- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ας αρχισω και γω να λεω τον πονο μου. Καταρχας ελυσα το λαπτοπ,καθαρισα, αλλαξα παστα,συναρμολογηση, και εκει που παω να ανοιξω για καποια δευτερολεπτα φαινεται πως ξεκιναει να δουλευει ακουγονται ανεμιστηρας κλπ, ομως η οθονη παραμενει κλειστη και σε λιγο κλεινει τελειως το λαπτοπ.δοκιμασα και χωρις μπαταρια και γινεται η παραπανω διαδικασια ομως αυτη τη φορα αφου κλεισει το λαπτοπ ανοιγει ξανα απο μονο του και επαναλαμβανεται η διαδικασια.οποιος μπορει να βοηθησει...
rounsmith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Βραχυκύκλωμα ... κάπου ακουμπάει κάτι και για αυτό στο κάνει αυτό. Φαίνεται και σαν να μην έχεις κουμπώσει καλά την ψύκτρα πάνω στο cpu(Βιδώσει ενίοτε).
Acepower Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Έλεγξε επίσης, μήπως έβαλες πολλή πάστα, η οποία έτρεξε και προκαλεί βραχυκύκλωμα, ειδικά στις αυτόνομες κάρτες γραφικών, που έχουν συνήθως επαφές εκτεθειμένες δίπλα και πολύ κοντά στον πυρήνα.
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ας αρχισω και γω να λεω τον πονο μου. Καταρχας ελυσα το λαπτοπ,καθαρισα, αλλαξα παστα,συναρμολογηση, και εκει που παω να ανοιξω για καποια δευτερολεπτα φαινεται πως ξεκιναει να δουλευει ακουγονται ανεμιστηρας κλπ, ομως η οθονη παραμενει κλειστη και σε λιγο κλεινει τελειως το λαπτοπ.δοκιμασα και χωρις μπαταρια και γινεται η παραπανω διαδικασια ομως αυτη τη φορα αφου κλεισει το λαπτοπ ανοιγει ξανα απο μονο του και επαναλαμβανεται η διαδικασια.οποιος μπορει να βοηθησει... για κοιταξε καλυτερα μην δεν εχουν "κουμπωσει" καλα τα καλωδιακια του ανεμιστηρα αυτο στο εκανε και πριν το ανοιξεις για καθαρισμα;; χωρις ρευμα αλλα με την μπαταρια δουλευει το λαπτοπ.. ποιο λαπτοπ εχεις? **βγαλε της μνημες και ασε ενα dimm και δες εαν bootarei! βγαλε την μπαταρια του bios για 5 λεπτα
pge-3- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ενα acer 5742zg.εβγαλα και τις μνημες και τα ιδια.πριν το ανοιξω δεν ειχα τετοια προβληματα.
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ενα acer 5742zg.εβγαλα και τις μνημες και τα ιδια.πριν το ανοιξω δεν ειχα τετοια προβληματα. τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα?? βγαλε μια και τον δισκο και ξαναβαλτον
pge-3- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ναι τα ανεμιστηρακια δουλευουν μια χαρα.ηδη απο χτες τον εχω λυσει και δεσει πολλες φορες... Οποιος γνωριζει κανα καλο τεχνικο στην πατρα παρακαλω ας μου στειλει μηνυμα
coolerman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 φιλε κατι εχεις κανει λαθος δεν εξηγείται! δουλευε κανονικα πρωτου τον καθαρισεις απο οτι λες..και μετα το καθαρισμα δεν λειτουργει! την μπαταρια του bios της εβγαλες? ο σκληρος λειτουργει σιγουρα;; εαν εχεις αλλον υπολογιστη δοκιμασε τον σκληρο σου
rounsmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ναι τα ανεμιστηρακια δουλευουν μια χαρα.ηδη απο χτες τον εχω λυσει και δεσει πολλες φορες... Οποιος γνωριζει κανα καλο τεχνικο στην πατρα παρακαλω ας μου στειλει μηνυμα Θα στο έλυνα εγώ μιας είμαι τεχνικός και μινάρας συνάμα , αλλά είμαι λίγο busy These days!(κάτι τα χριστούγεννα που πέφτει η γιορτή και στις 27 πρέπει να μαι αθήνα να συνεχίσω την θητεία μου) Πέρνα από computer key εκεί δούλευα , ο ένας ο τεχνικός που κοιτάει όλα τα λάπτοπ θα βρει την λύση στο πρόβλημα σου. Εγώ πάντως προφορικά σου λέω κάτι βραχυκύκλωμα κάνει (μάλλον). Αν θες βγάλε την μπαταρία από πάνω και προσπάθησε να το ανάψεις χωρίς μπαταρία.Αν θυμάμαι καλά σε αυτό το μοντέλο έχει μια καλωδιοταινία από το καπάκι που κάνεις το power On Στην μητρική , καθάρισε λίγο τις επαφές και ξαναβάλε πάλι την ταινία.
άδικος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Τι έγινε όλοι στο ίδιο μέρος μαζευτήκαμε; Αντικατέστησες το θερμαγώγιμο μέσο της κάρτας γραφικών με το σωστό (pad ή πάστα);
rounsmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Τι έγινε όλοι στο ίδιο μέρος μαζευτήκαμε; Αντικατέστησες το θερμαγώγιμο μέσο της κάρτας γραφικών με το σωστό (pad ή πάστα); Αυτή η πάτρα τα φταίει όλα να ξέρεις ! Δεν μου φαίνεται σωστό αυτό. Εγώ μάλλον νομίζω κάτι δεν έχει κουμπώσει καλά, τόσο απότομο κλείσιμο είναι περίεργη βλάβη και σε ένα παρόμοιο είχα δει ότι έφτιαγε η καλωδιοταίνια που είχε το Power on δεν είχε κουμπώσει καλά και έκανε μουρλά. Και λίγο δύσκολο να του έσβηνε τόσο εύκολα , ένα bios screen θα του το δείχνε!
άδικος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχεις άδικο. Το 1ο ποστ σου ήταν ακριβώς οι σκέψεις μου αλλά αφού ισχυρίζεται πως όλα τ'άλλα τα έχει κάνει σωστά μόνο αυτό δεν αναφέρθηκε. Όντως ίσως θα προλάβαινε να δει κάτι, ίσως και όχι όμως αν δεν ακουμπά η ψήκτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα