giokou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Την ψύκτρα την περιμένω αύριο ή Δευτέρα από tech4guru, μακάρι να έρθει αύριο! Πάντως άνοιξα τις τρύπες κι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα με τα καλώδια. Το πίσω καπάκι ένας θεός ξέρει πως έκλεισε το άτιμο......... Έτσι ήταν: Έτσι έγινε: Όπως καταλαβαίνετε είχα θέμα με τη πίσω βάση της ψύκτρας του cpu, αλλά το σένιαρα κι αυτό... Τώρα έτσι είναι μέσα: Να με συγχωράτε για τη ποιότητα των φωτό, καθώς δεν έχω καλή κάμερα αυτή τη στιγμή σπίτι! Θα επανέλθω με φωτό, όταν εγκαταστήσω και τη ψύκτρα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2012 από giokou 1
dark vader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 μηπως βιάστηκες να κόψεις το κουτί η βάση του εταιρικο cooler-amd θα την αφαιρεσεις για να μπει το καινουριο cooler
giokou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλά αυτό εννοείται, αλλά ήταν εκνευριστικό μόνο και μόνο που το έβλεπα! Όμως και πάλι δεν μπορoύσα να είμαι 100% σίγουρος ότι η βάση της EVO θα ταιριάξει τέλεια........ Πάντως εγώ τις τρύπες για cable management καιγόμουν να φτιάξω και το πέτυχα απόλυτα για τα δεδομένα του συγκεκριμένου κουτιού, αν και το επιχείρησα 1η φορά. Μιλάμε για πολύ τούμπανο τελικά η ψύκτρα! Φωτό παρακάτω..... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2012 από giokou
giokou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Βρήκα ευκαιρία πριν λίγο, να φωτογραφήσω το αποτέλεσμα. Μισό εκατοστό απ' το πλαϊνό καπάκι είναι η ψύκτρα!!! Τσίμα τσίμα αλλά είναι τούμπανο η κακούργα! Σε idle κατάσταση με την μαμά ψύκτρα ήμουν στα 11-14°C, ενώ τώρα είμαι κολλημένος 4-7°C!!!Η ψύξη ολοκληρώνεται με δύο 120mm fans μπροστά, το ένα εκ των οποίων Turbo X , έναν 120mm πίσω και έναν 140mm πάνω οι οποίοι διώχνουν τον θερμό αέρα (λέμε τώρα, αν υπάρξει καθόλου).
GothmogGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σε idle κατάσταση με την μαμά ψύκτρα ήμουν στα 11-14°C, ενώ τώρα είμαι κολλημένος 4-7°C!!! Ελπίζω να ξέρεις ότι δεν είναι πραγματικές αυτές οι θερμοκρασίες! 3
giokou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Παίδες έχω ένα πρόβλημα με το pc του αδερφού μου. Δε θέλω ν' ανοίξω νέο θέμα, γι' αυτό γράφω εδώ. Ξαφνικά υπάρχει διαρροή ρεύματος παντού μέσα στο pc. Μου είπε ότι τον ηλέκτρισε όταν ακούμπισε το μεταλικό σασί (οπουδήποτε). Σήμερα το διαπίστωσα κι εγώ. Με ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι, ακούμπισα σχεδόν παντού στο πλαίσιο και έδινε ρεύμα. Εννοείται και πάνω στα parts, δηλ σκληρό, gpu και γενικά πάνω στη μητρική. Υποψιάζομαι τροφοδοτικό. Υπάρχει τρόπος να καταλάβω που ακριβώς είναι η διαρροή?
panosem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω αν ειναι βλακια ή οχι αυτο που θα πω, αλλα θυμαμαι, κουμπωνωντας τη μητρικη, ειχα βαλει κατι ροδελες, μηπως ειναι τιποτα τετοιο?
giokou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μα τώρα τι σχέση έχουν οι ροδέλες? Απ' το τροφοδοτικό ξεκινάει το ρεύμα και διαχέεται σ' όλο το pc. Αφού σου λέω, ότι ΟΠΟΥ κι αν ακουμπήσω έχει ρεύμα. Όχι μόνο στην μητρική. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!
panosem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 εμ ειδες που σου ειπα, οτι μπορει να ναι βλακεια. Ηταν τελικα..............
GothmogGr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ξεκινάς απο δοκιμή με αλλο πολυπριζο / σταθεροποιητή ή ακομη καλύτερα χωρίς τπτ ενδιαμεσο κατευθείαν στην πρίζα, προχωράς με έλεγχο της γείωσης της πρίζας και τελος του σπιτιού ... αν δεν διορθωθεί με όλα τα παραπάνω τότο και μόνο τότε ίσως να φταίει το τροφοδοτικό!! Θεμα γειωσης είναι 1000% κλασσικά πράγματα! 2
giokou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ξέχασα ν' αναφέρω προηγουμένως, ότι το ελέγξαμε και με μπαλαντέζα πολύπριζη συνδεδεμένη σε άλλη πρίζα του ίδιου δωματίου, αλλά δυστυχώς γιοκ. Δεν υπάρχει σταθεροποιητής τάσης κι ούτε πρόκειται. Οπότε και οι 2 πρίζες δεν έχουν καλή γείωση??? * Το τροφοδοτικό είναι no name του πεταματού, γι' αυτό εστίασα καταρχήν σε αυτό.
GothmogGr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Αν είσαι σιγουρος ότι όλοι οι αποστάτες στην μητρική είναι σωστά τοποθετημενοι τοτε το κακο τροφοδοτικο ακριβώς επειδη είναι κακο σε προειδοποιεί και για κακη γειωση γενικα στο σπιτι εφόσον το κανει και σε αλλη πριζα! Ετσι για το γαμώτο δοκίμασε και ένα αλλο καλώδιο τροφοδοσίας!
giokou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, δεν μπορούσα να δω αν οι αποστάτες είναι σωστά τοποθετημένοι. Δε με αφήνει η διαρρύθμιση του κουτιού, θέλει βγάλσιμο η μητρική κτλ. Οπότε το ελέγχω αυτό και αναλόγως πράττω. Θα επανέλθω.
giokou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ξεκινάς απο δοκιμή με αλλο πολυπριζο / σταθεροποιητή ή ακομη καλύτερα χωρίς τπτ ενδιαμεσο κατευθείαν στην πρίζα, προχωράς με έλεγχο της γείωσης της πρίζας και τελος του σπιτιού ... αν δεν διορθωθεί με όλα τα παραπάνω τότο και μόνο τότε ίσως να φταίει το τροφοδοτικό!! Θεμα γειωσης είναι 1000% κλασσικά πράγματα! Όντως αυτό ήταν. Αν και δεν είχε αποστάτες το κουτί, έβαλα εγώ σήμερα και η διαρροή συνεχιζόταν πεισματικά! Μετά από αρκετά βάλε - βγάλε και δοκιμές με δοκιμαστικό κατσαβίδι καταλήξαμε ότι υπάρχει πρόβλημα σε 2 συγκεκριμένες πρίζες. Αυτό διότι δοκιμάσαμε και δε 3η πρίζα στο διπλανό δωμάτιο και όλα ήταν κομπλέ. Οπότε ευχαριστώ για τη συμβολή σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα