giokou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν, παίδες δεν το κατέχω καθόλου το θέμα αυτό και ζητώ βοήθειαααααα! Ψάχνω την aftermarket ψύκτρα, διότι αυτή του cpu ζορίζεται όταν παίζω παιχνίδια και ακούγεται! Οπότε ψάχνω κάποια όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη και φυσικά όσο ποιοτική γίνεται, με υπόνοιες για ελαφρύ ως ελαφρότατο oc. Budget 30-40€. Σύνθεση ότι ακριβώς βλέπετε στην υπογραφή. Έβγαλα και μια φωτό τον χώρο στο κουτί, αλλά δε ξέρω αν η συγκεκριμένη σας βοηθήσει. Μέτρησα 14cm από μητρική (κι όχι επεξεργαστή) μέχρι πλαϊνό. Σημειωτέον ότι υπάρχει ανεμιστήρας 12cm στο πλαϊνό. Το ύψος του είναι 3cm. Οπότε δε ξέρω αν θα έχω θέμα flow, αν το βγάλω από εκεί κερδίζοντας τα 3 επιπλέον cm σε ύψος και το βάλω κάτω. Ανεμιστήρας ίδιος πίσω και 14cm πάνω, μπροστά δεν έχω βάλει, αν κι έχει χώρο για 2 ακόμα 12ρηδες. Γνώμες επάνω σε αυτό (flow)? Επίσης, από ταβάνι μέχρι gpu περίπου 17cm κι από πίσω μέχρι μνήμες αναλογικά περίπου 10cm, άντε 11cm αν τις μεταφέρω στις θέσεις 2 και 4. Αυτό που με προβληματίζει είναι μήκος και πλάτος. Οι ram είναι low profile εσκεμμένα, οπότε σίγουρα βοηθάει αυτό. Αναμένω εναγωνίως γνώμες και προτάσεις. * Μην αρχίσετε για μακαρονάδες κτλ, θα σας ραπίσω ιντερνετικά! Σκοπεύω να συμμαζέψω, μόλις τελειώσω τα μερεμέτια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Βγαζεις τον πλαινο χωρίς τύψεις και βάζεις μία τέτοια!! http://www.skroutz.gr/s/417171/Thermalright-TRUE-Spirit-120.html ή δεν βγαζεις τον πλαινό και βάζει μια τετοια! http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200015939 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Χωραει η 120 αν τον βγαλεις? Αν ναι τοτε αυτην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου, συγνώμη για το hacking, αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Mε το τροφοδοτικό είσαι ευχαριστημένος? Το θέλει ένας γνωστός, με κουτί aerocool (για λόγους αισθητικής προφανώς), αλλά δεν έχω εμπειρία απο αυτά τα psu και δεν ξέρω τι να του απαντήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 CoolerMaster Vortex Plus ή αν χωραει CoolerMaster Hyper 212 EVO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία, ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Με προβληματίζει το ότι η True 120 που προτείνετε κατά κόρον, δεν είναι HDT (Heat-pipe Direct Touch). Δεν θα είναι καλύτερα αν η ψύκτρα είναι HDT? Παρακαλώ για πείτε μου όποιος γνωρίζει. Η Vortex είναι HDT ενώ ή Hyper είναι CDC που εικάζω ότι είναι ακόμα καλύτερο? Ρωτάω, διότι ψάχνω μέχρι 40€ ότι καλύτερο για ψύξη αλλά και αθόρυβο. Όσο για τη χωρητικότητα, γι' αυτό έγραψα τόσα πολλά στο αρχικό Post! Για να δείτε και να μου πείτε όσοι έχετε εμπειρία! Τέλος, για το flow αν μπορείτε να πείτε. Φίλε μου, συγνώμη για το hacking, αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Mε το τροφοδοτικό είσαι ευχαριστημένος? Το θέλει ένας γνωστός, με κουτί aerocool (για λόγους αισθητικής προφανώς), αλλά δεν έχω εμπειρία απο αυτά τα psu και δεν ξέρω τι να του απαντήσω. Εγώ απόλυτα ευχαριστημένος είμαι μέχρι τώρα τουλάχιστον, αλλά προφανώς υπάρχουν αρκετά καλύτερες επιλογές στα χρήματα αυτά. Εξαρτάται και από το τί σύνθεση έχει ο φίλος σου. Πάντως μην απαντήσεις εδώ, αλλά άνοιξε νέο θέμα στις αναβαθμίσεις ή ψάξε εκεί και θα βρεις πολλές χρήσιμες απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία, ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Με προβληματίζει το ότι η True 120 που προτείνετε κατά κόρον, δεν είναι HDT (Heat-pipe Direct Touch). Δεν θα είναι καλύτερα αν η ψύκτρα είναι HDT? Παρακαλώ για πείτε μου όποιος γνωρίζει. οχι απαραιτητα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ε μα δεν εξηγείς όμως περαιτέρω! Απόδειξέ μου ότι δε μου είναι απαραίτητο. Είπα ότι σε αυτό το budget θέλω ότι καλύτερο σε επίπεδο ψύξης και αθόρυβου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Aυτό που εννοεί ο Gothmog είναι ότι η τεχνολογία που ενσωματώνεται δεν έχει σώνει και καλά το ίδιο αντίκτυπο σε όλες τις ψύκτρες. Μπορεί μια ψύκτρα πχ. να χάνει κάπου αλλά να το αναπληρώνει και να ανεβάζει τις επιδόσεις της για άλλους λόγους. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να διαβάσεις reviews για αυτές που βρίσκονται στο μπάτζετ σου και χωράνε στο κουτί σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Στα 30κατι η true ειναι η καλυτερη απο θεμα ψυξης και θεωρειται και απο τις πιο αθορυβες.Δεν εχει σημασια που δεν ειναι Heat-pipe Direct Touch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ΟΚ θα ρίξω κανά διαβασματάκι τότε. Πάντως όσο για τον χώρο πως διάολο μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα χωρέσει? Είναι μερικές που αναφέρουν πχ ύψος 15-17,9cm. Τι ακριβώς εννοούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Τι εννοεις?Το συνολικο υψος της ψυκτρας το αναγραφει ο κατασκευαστης...Εσενα σε ενδιαφερει να τη χωραει το κουτι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Τι εννοεις? Είναι μερικές που αναφέρουν πχ ύψος 15-17,9cm. Τι ακριβώς εννοούν? Γιατί δε λένε σκέτο 15 ή σκέτο 17,9??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ όσους απάντησαν. Κατέληξα στην Cooler Master Hyper 212 EVO. Χωράει μια χαρά στο κουτί μου. Μόλις την εγκαταστήσω, θα επανέλθω με φωτό και με σενιαρισμένα καλώδια. Θ' ανοίξω τρύπες μόνος μου κι ελπίζω να βγει καλό το αποτέλεσμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Καλοδουλευτη και καλο modding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα