jpapz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 http://www.getitnow.gr/prod/xtreme-offers/tilefonia/kiniti-tilefonia/syskeyes/apple-iphone-4s-32gb-leyko/prod1810077pp/ λετε να ισχυει?παντως δε μου βγαζει επιλογη προσθηκης για αγορα 1
Anekselektos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Τι λεεεε ρε!!! Μωρε λές??? Ωραιος ο Jpapz παρολα αυτα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Θα πρέπει να αλλάξουν λίγο το όνομα. Να το κάνουν "get it now?" ή "get it now...NOT!!!"
abc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 καλά getitnow και public δίνουν ρεσιτάλ δωρεάν διασκέδαση! κρίμα μόνο που δεν έχω ποπ κορν και καμία μπύρα να το απολαύσω καλύτερα! 1
sabpaxa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 χεχεχ το τσιμπησα! πηρα και πριν απο λιγο για επιβεβαιωση.Τεταρτη μουπε θα το εχω στα χερια μου! αει να δουμε...
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 δεν μπορεί λαθάκι κάνουν... χεχεχ το τσιμπησα!πηρα και πριν απο λιγο για επιβεβαιωση.Τεταρτη μουπε θα το εχω στα χερια μου! αει να δουμε... πρόκειτε για αστείο;
whocares Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε sabpaxa πως ακριβώς έκανες παραγγελία; Εμένα δε μου βγάζει κάποιο κουμπί για προσθήκη στο καλάθι. Εχω εγώ θέμα ή ...
manosfp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Και σε μένα τα ίδια κάνει... Άντε πάλι μέρες που είναι με το Getitnow.., Sent from my iPhone using Insomnia
spyroseva Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι πρώτη φορά που το Getitnow το κάνει αυτό...Ντροπή τους, να εμπαίζουν τους καταναλωτές!!!Αλλά θα πρεπε κάποιος να έχει "μπαλάκια" να τους τραβήξει μία μήνυση για παραπλάνηση καταναλωτών να καταλάβουν ώστε να σταματήσουν τις μακακίες...!!!!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα