Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας ο πυκνωτής μου (δείτε τον εδώ post-230691-0-05000900-1356112475_thumb.jpg ) έχει πρόβλημα, πριν κάποιο καιρό είχε φουσκώσει και πήγα να κάνω "πατέντα" για να τον σώσω και κατέληξε έτσι ναι μεν ο υπολογιστής δουλεύει μια χαρά αλλα δε μπορώ να μπω σε κανένα παιχνίδι γιατί αν μπω μου βγάζει τρελα χρώματα στην οθόνη και μετά από λίγο μου βγάζει (no signal) από το google βρήκα αυτό για να μπορέσω να τον αλλάξω http://www.focusembedded.com/blog/design-engineering-with-repaired-ebay-test-equipment/ αλλα δε μπορώ να καταλάβω τίποτα απόλυτος και δε ξέρω από που μπορώ να βρω ίδιο πυκνωτή, αν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ή έστω αν ξέρει κάτι ας με διαφωτίσει. ευχαριστώ εκ τον προτερων :)

Δημοσ.
και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλα θα μπορέσει; γίνετε να φτιαχτεί αυτό το πράγμα;

Γίνεται , κάπου στα 10-20 ευρώ θα σου πάρει.

Μην πας ψαρωμένος θα σε γδύσει κυριολεκτικά.

Δημοσ.
καλησπέρα σας ο πυκνωτής μου (δείτε τον εδώ attachicon.gifDSC00130.JPG ) έχει πρόβλημα, πριν κάποιο καιρό είχε φουσκώσει και πήγα να κάνω "πατέντα" για να τον σώσω και κατέληξε έτσι ναι μεν ο υπολογιστής δουλεύει μια χαρά αλλα δε μπορώ να μπω σε κανένα παιχνίδι γιατί αν μπω μου βγάζει τρελα χρώματα στην οθόνη και μετά από λίγο μου βγάζει (no signal) από το google βρήκα αυτό για να μπορέσω να τον αλλάξω http://www.focusembedded.com/blog/design-engineering-with-repaired-ebay-test-equipment/ αλλα δε μπορώ να καταλάβω τίποτα απόλυτος και δε ξέρω από που μπορώ να βρω ίδιο πυκνωτή, αν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ή έστω αν ξέρει κάτι ας με διαφωτίσει. ευχαριστώ εκ τον προτερων :)

εαν δεις στον πυκνωτη στο πλαι λεει καποια νουμερα..πχ 1000μf 25v!

κοιταξε τα και πες τι νουμερα γραφει για να σε βοηθησουμε

ηλεκτολυτικος πυκνωτης ειναι

**το καλυτερο ειναι να τον αγορασεις εσυ..και να του τον πας να στον "περασει" στην μητρικη

Δημοσ.

Ξέχασα να πω για φράγκα.  Αυτό που λέει ο Coolerman. Θα πας με την μητρική παραμάσχαλα (αν δεν έχεις κατάλληλο κολλητήρι να την ξεκολλήσεις) σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και θα πάρεις έναν ίδιο (κάτι ψιλά ευρώ θα κάνει).

Μετά θα πας σε έναν ηλεκτρονικό με ύφος σαν να ξέρεις ότι είναι δουλειά ενός λεπτού (που είναι) και δεν το κάνεις μόνος σου γιατί σου χάλασε το δικό σου. Μην σου πω δεν θα σου πάρει και τίποτα. 10 ευρώ το πολύ θα δώσεις (και πολλά λέω).

Ερώτηση του στυλ: "Δεν μου λες ρε μάστορα, πόσα θες να μου κολλήσεις έναν πυκνωτή που θα σου πάρει μισό λεπτάκι?"

Δημοσ.

θα πας σε ενα καταστημα και θα παρεις με αυτα τα νουμερα που λες.. 13035617950.jpg

ενας καλος πυκνωτης δεν θα κανει πανω απο 3 ευρω!

και θα κανεις αυτο που λεει ο φιλος ninos :-)

θα σου ερθει πολυ φθηνα.

** οριστε να και η βοηθεια απο τον φιλο ntinara!.

Δημοσ.

πολύ ωραία σας ευχαριστώ πολύ, από δευτερα θα πάω να δω τι θα κάνω και θα γράψω το αποτέλεσμα και τι τιμή τις όλης διαδικασίας. κάτι τελευταίο, το ίδιο μπορεί να κάνει και για αυτό;index.php?app=core&module=attach&section

αμα μενεις νοτια προαστια αναλαμβανω :P

μένω κοντά στην έδεσσα γαμώτο και μονο για τις βενζίνες θα ανεβεί πολύ το μπάτζετ τις όλης διαδικασίας xD

Δημοσ.

ναι

κι αυτο ευκολα αλλαζει

αλλα αν ειναι να σε χρεωσει εξτρα γι αυτο,τοτε κανε πατεντα και χωσε το ανεμιστηρακι κατευθειαν στο τροφοδοτικο (αν ξερεις πως)

Δημοσ.

Θα μπορουσες να κοβεις βολτες στα μαγαζια να βρεις τον πυκνωτη,να σου λενε δεν το εχει ο ενας δεν το εχει ο αλλος,θα το παραγγειλω και πολλα αλλα,

ενω αν το πας σε εναν ηλεκτρονικο να ανοιξει το συρταρι που εχει κατι εκατονταδες και να σε εχει ετοιμο σε 10 λεπτα.

Μπαινεις και ρωτας,ποσο θελεις για να αλλαξεις ενα πυκνωτη,αν ακουσεις λογικη τιμη το αφηνεις 

Δημοσ.
ναι

κι αυτο ευκολα αλλαζει

αλλα αν ειναι να σε χρεωσει εξτρα γι αυτο,τοτε κανε πατεντα και χωσε το ανεμιστηρακι κατευθειαν στο τροφοδοτικο (αν ξερεις πως)

το καλώδιο από το ανεμιστηράκι είναι πολύ μικρό και δε φτάνει να μπει πουθενά αλλου

Δημοσ.
το καλώδιο από το ανεμιστηράκι είναι πολύ μικρό και δε φτάνει να μπει πουθενά αλλου

εαν ειναι "αλανι" θα στα φτιαξει ολα!

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχαχα μακάρι να είναι γιατί αλλιώς θα τον πάρει ο διάολος (χρονιάρες μέρες που είναι ας πούμε μια καλή κουβέντα) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...