Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω παρει φυλλο word, ειχε μεσα μια εικονα σε εγγραφο...Κανω το εγγραφο αρχειο pdf το αποθηκευω ετσι δηλαδη, μετα το αντιγραφω και το ανοιγω στη ζωγραφικη ωστε να το κανω αρχειο εικονας jpeg....

Μεχρι εδω καλα, αλλα θελω να ρωτησω εαν υπαρχει καποια πιο συντομη διαδικασια;;;;

Ευχαριστω

Δημοσ.

υπάρχει και το snipping tool = εργαλείο αποκομμάτων.αν τόχει το λειτουργικό σου, είναι θαυματουργό.Ψάξε στhn αναζήτηση.Το δικό μου win7 τόχει.

Εσύ θες να κάνεις φωτο όλο το κείμενο μαζί και τη φωτο , ή μόνο τη φώτο΄;

και το print screen το κάνει, αλλά δεν ξερω αν το κόβει ακρηβώς στα όρια που θες όπως κάνει το sn.tool

• Like 1
Δημοσ.

Στο Word 2010, μπορείς με δεξί κλικ σε μια εικόνα να την αποθηκεύσεις άμεσα στον σκληρό δίσκο (επιλογή: Αποθήκευση ως εικόνας...). Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται και με προηγούμενες εκδόσεις του Word.

Αν δεν γίνεται, μπορείς να κάνεις το εξής: Στο Word, δεξί κλικ στην εικόνα -> Αντιγραφή. Ανοίγεις ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων (κάτι ελαφρύ, όπως το IrfanView) και κάνεις Επικόλληση. Στη συνέχεια μπορείς είτε να επεξεργαστείς (crop κτλ.) είτε να αποθηκεύσεις την εικόνα όπως επιθυμείς.

Δημοσ.

Το snipping tool τόψαξες; είναι σωτήριο

Για πες; Ε΅γώ έχω το word 2003 και δεν κάνει copy

koita τι κάνει;! δεν είναι τέλειο;Δες το επισυν/νο

Έχω win7, αλλά απότι είδα μπορείς να το κατεβάσεις:

http://www.google.gr/#hl=el&gs_rn=1&gs_ri=hp&cp=27&gs_id=37&xhr=t&q=snipping+tool+free+download&pf=p&tbo=d&sclient=psy-ab&oq=snipping+tool+free+download&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.Yms&fp=2c6a67630a661545&bpcl=40096503&biw=1441&bih=679

post-186254-0-54985100-1356169738_thumb.png

Δημοσ.

Παρά το γεγονός ότι δουλεύω χρόνια τα Windows και το Word, δεν γνώριζα ότι στα Win7 υπήρχε το Snipping Tool και πόσο εύκολη και απλή είναι η χρήση του αλλά και πόσο αποδοτική.

Για όσους δεν τόχουν χρησιμοποιήσει, βρίσκεται στα Accessories.

Δημοσ.

Παρόλο που έχω Windows 7, δεν έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου το Εργαλείο Αποκομμάτων. Κάτι αντίστοιχο, ωστόσο, κάνει και το Screenshot Reader της ABBYY. Αυτό το εργαλείο συνοδεύει το Finereader και, εκτός από αντιγραφή εικόνων, επιτρέπει και εφαρμογή οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων σε κείμενο. Πολύ καλή λύση για Windows XP που δεν ενσωματώνουν το Εργαλείο Αποκομμάτων.

Υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν, ως αυτόνομη εφαρμογή, εδώ: http://www.abbyy.com/bonussr/

Δημοσ.
Παρά το γεγονός ότι δουλεύω χρόνια τα Windows και το Word, δεν γνώριζα ότι στα Win7 υπήρχε το Snipping Tool και πόσο εύκολη και απλή είναι η χρήση του αλλά και πόσο αποδοτική.

Για όσους δεν τόχουν χρησιμοποιήσει, βρίσκεται στα Accessories.

Εμ!! γιαυτό επέμενα!!

επίσης να ξέρεις, όταν σου αρέσει και ένα στιγμιότυπο από βιντεάκι, το παγώνεις, και με το sn.tool, κρατάς την εικόνα.

Δημοσ.

Αν δεν μας πει βέβαια ποια windows έχει ο TS και ποιο word, όλοι βαράτε στα τυφλά, έτσι;! :P

Αν και από ότι βλέπω, την έκανε τη δουλειά του και την έκανε και από εδώ λέγοντας ένα μεγάαααλο ευχαριστώ :P

Δημοσ.
Αν δεν μας πει βέβαια ποια windows έχει ο TS και ποιο word, όλοι βαράτε στα τυφλά, έτσι;! :P

Αν και από ότι βλέπω, την έκανε τη δουλειά του και την έκανε και από εδώ λέγοντας ένα μεγάαααλο ευχαριστώ :P

Δεν έχεις δίκιο, γιατί μπορεί ο TS να εξαφανίστηκε αλλά πολλοί (σ' αυτούς και εγώ) έμαθαν κάτι παραπάνω, για τα win7, από τον kyriakh ...

Δημοσ.

χαχα.

Και καλά το ευχαριστώ άστο.Τουλάχιστον είπε ο φίλος  ότι έγινε η δουλειά του,και ότι εξεπλάγη. και αυτή είναι η ευχαρίστησηή μας εδώ, ότι βοηθήσαμε.

Μερικοί  που τους απαντάνε τους ξανααπαντάνε και άδικα χτυπιόμαστε και οι παραθέτες του αιτήματος μάλλον κάποια στιγμή κάναν τη δουλειά τους και δεν είπαν τουλάχιστον ποιά ήταν οι λύση να ξέρουν οι επόμενοι.. αυτό μου τη δίνει.Πολύ εγωιστικό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...