Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

•    Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα και ισχύει από τις 24/12/2012 στις 00:00 μέχρι 01/01/2013 στις 23:59

•    Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές Vodafone Συμβολαίου (ιδιώτες & επαγγελματίες),  Καρτοπρογράμματος, Καρτοκινητής & Vodafone Mobile Broadband

•    H προσφορά ισχύει και για νέους συνδρομητές 

•    Με σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών δεδομένων της συνολικά, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με ανώτατο όριο κατανάλωσης όγκου δεδομένων 1,5 GB

http://www.vodafone.gr/portal/free?request_locale=el&lang=el_GR

Δημοσ.

δεν μας χαλασε...θενκ γιου vodafone!

κι εγω σου ετοιμαζω δωρακι ομως σε 3 μερες, αιτηση φορητοτητας παλι μεχρι να μου δωσεις την επιδοτηση που θελω ξανα :)

• Like 5
Δημοσ.

ΔΩΡΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ Mobile Internet

ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με ανώτατο όριο κατανάλωσης όγκου δεδομένων 1,5 GB

Εφαρμοσμένα Ελληνικά απο τη Vodafone για αλλη μια φορά...

Πόσο ποιο ντόπρο θα ήταν να έγραφε ΔΩΡΟ 1.5GB Mobile Internet...

Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που διαβάζουν μόνο το τίτλο και μετά θα φουσκώσει ο λογαριασμός χωρις να ξερουν γιατι ....

Αναμένω αντίστοιχη ανακοίνωση απο τη Cote με 3GB απεριοριστο πάντα.... 

• Like 5
Δημοσ.

Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που διαβάζουν μόνο το τίτλο και μετά θα φουσκώσει ο λογαριασμός χωρις να ξερουν γιατι ....

Μέσω της υπηρεσίας Vodafone Έλεγχος Χρήσης, όλοι οι συνδρομητές Vodafone, θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 80% και 100% της κατανάλωσης του 1,5GB.

Δημοσ.

Το καλοκαίρι που είχε παρόμοια προσφορά όταν ξεπέρασα το όριο δεν με χρέωσε και συνέχισα να έχω internet απλά η ταχύτητα έπεσε πολύ χαμηλά.
Δημοσ.

μπορεί να κάνω και βλακία ερώτηση,αλλά θα πάρει αυτόματα ιντερνετ και το παλιό στικάκι που έχω που ήταν με καρτο-ίντερνετ και τώρα έχει λήξει ;

Δημοσ.
<p>μπορεί να κάνω και βλακία ερώτηση,αλλά θα πάρει αυτόματα ιντερνετ και το παλιό στικάκι που έχω που ήταν με καρτο-ίντερνετ και τώρα έχει λήξει ;</p>

Δυστυχώς όχι.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια εδω εγω 1.5GB στη Vodafone καθε μηνα και δε τα φτανω ποτε, με αρκετη χρηση. Πως θα τα περασετε σε μια εβδομαδα;

Δημοσ.
Ρε παιδια εδω εγω 1.5GB στη Vodafone καθε μηνα και δε τα φτανω ποτε, με αρκετη χρηση. Πως θα τα περασετε σε μια εβδομαδα;

Έλα μου ντε!!! Κινητό είναι...

Δημοσ.

παιδια καλησπερα....
μια ερωτηση..
εχω καρτα cu αλλα στικακι cosmote για το λαπτοπ....
υπαρχει περιπτωση αμα βαλω την sim της cu να εχω ιντερνετ στο λαπτοπ γι αυτες τις μερες της προσφορας?
δυστηχως δεν εχω smartphone!

Δημοσ.

My name is Tethering. WiFi Tethering.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα....

μια ερωτηση..

εχω καρτα cu αλλα στικακι cosmote για το λαπτοπ....

υπαρχει περιπτωση αμα βαλω την sim της cu να εχω ιντερνετ στο λαπτοπ γι αυτες τις μερες της προσφορας?

δυστηχως δεν εχω smartphone!

αν το στικακι σου υποστηριζει ρυθμισεις APN τοτε ναι, απλα θα πρεπει να βαλεις τις απαραιτητες ρυθμισεις APN:internet.vodafone.gr η webonly.vodafone.gr η wapkarta.vodafone.gr η wap.vodafone.gr και αριθμο κλησης *99#

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...