jpapadakis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 • Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα και ισχύει από τις 24/12/2012 στις 00:00 μέχρι 01/01/2013 στις 23:59 • Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές Vodafone Συμβολαίου (ιδιώτες & επαγγελματίες), Καρτοπρογράμματος, Καρτοκινητής & Vodafone Mobile Broadband • H προσφορά ισχύει και για νέους συνδρομητές • Με σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών δεδομένων της συνολικά, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με ανώτατο όριο κατανάλωσης όγκου δεδομένων 1,5 GB http://www.vodafone.gr/portal/free?request_locale=el&lang=el_GR
Alxnks Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 δεν μας χαλασε...θενκ γιου vodafone! κι εγω σου ετοιμαζω δωρακι ομως σε 3 μερες, αιτηση φορητοτητας παλι μεχρι να μου δωσεις την επιδοτηση που θελω ξανα 5
nk_surfer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Λογικά πρέπει να στείλουν και sms (όπως είχαν κάνει και το Πάσχα αν θυμάμαι καλά). Ακόμα πάντως δεν έχω λάβει κάτι.
leros2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 ΔΩΡΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ Mobile Internet ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με ανώτατο όριο κατανάλωσης όγκου δεδομένων 1,5 GB Εφαρμοσμένα Ελληνικά απο τη Vodafone για αλλη μια φορά... Πόσο ποιο ντόπρο θα ήταν να έγραφε ΔΩΡΟ 1.5GB Mobile Internet...Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που διαβάζουν μόνο το τίτλο και μετά θα φουσκώσει ο λογαριασμός χωρις να ξερουν γιατι .... Αναμένω αντίστοιχη ανακοίνωση απο τη Cote με 3GB απεριοριστο πάντα.... 5
jpapadakis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 ΔΩΡΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ Mobile Internet ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με ανώτατο όριο κατανάλωσης όγκου δεδομένων 1,5 GB Εφαρμοσμένα Ελληνικά απο τη Vodafone για αλλη μια φορά... Πόσο ποιο ντόπρο θα ήταν να έγραφε ΔΩΡΟ 1.5GB Mobile Internet... Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που διαβάζουν μόνο το τίτλο και μετά θα φουσκώσει ο λογαριασμός χωρις να ξερουν γιατι .... Αναμένω αντίστοιχη ανακοίνωση απο τη Cote με 3GB απεριοριστο πάντα.... Μέσω της υπηρεσίας Vodafone Έλεγχος Χρήσης, όλοι οι συνδρομητές Vodafone, θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 80% και 100% της κατανάλωσης του 1,5GB.
eko13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Eνταξει, μια χαρα ειναι τα 1,5 γκιγκα, ποσο να χαλασεις σε μια εβδομαδα?
REDODIN7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ΔΩΡΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ Mobile Internet ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με ανώτατο όριο κατανάλωσης όγκου δεδομένων 1,5 GB Εφαρμοσμένα Ελληνικά απο τη Vodafone για αλλη μια φορά... Πόσο ποιο ντόπρο θα ήταν να έγραφε ΔΩΡΟ 1.5GB Mobile Internet... Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που διαβάζουν μόνο το τίτλο και μετά θα φουσκώσει ο λογαριασμός χωρις να ξερουν γιατι .... Αναμένω αντίστοιχη ανακοίνωση απο τη Cote με 3GB απεριοριστο πάντα.... Το καλοκαίρι που είχε παρόμοια προσφορά όταν ξεπέρασα το όριο δεν με χρέωσε και συνέχισα να έχω internet απλά η ταχύτητα έπεσε πολύ χαμηλά.
eric_in Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 μπορεί να κάνω και βλακία ερώτηση,αλλά θα πάρει αυτόματα ιντερνετ και το παλιό στικάκι που έχω που ήταν με καρτο-ίντερνετ και τώρα έχει λήξει ;
nikoskon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 <p>μπορεί να κάνω και βλακία ερώτηση,αλλά θα πάρει αυτόματα ιντερνετ και το παλιό στικάκι που έχω που ήταν με καρτο-ίντερνετ και τώρα έχει λήξει ;</p> Δυστυχώς όχι. Sent from my iPhone using Insomnia 1
cris41 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια εδω εγω 1.5GB στη Vodafone καθε μηνα και δε τα φτανω ποτε, με αρκετη χρηση. Πως θα τα περασετε σε μια εβδομαδα;
tstavrou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια εδω εγω 1.5GB στη Vodafone καθε μηνα και δε τα φτανω ποτε, με αρκετη χρηση. Πως θα τα περασετε σε μια εβδομαδα; Έλα μου ντε!!! Κινητό είναι...
modechristo_13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα....μια ερωτηση..εχω καρτα cu αλλα στικακι cosmote για το λαπτοπ....υπαρχει περιπτωση αμα βαλω την sim της cu να εχω ιντερνετ στο λαπτοπ γι αυτες τις μερες της προσφορας?δυστηχως δεν εχω smartphone!
arxaggelos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια εδω εγω 1.5GB στη Vodafone καθε μηνα και δε τα φτανω ποτε, με αρκετη χρηση. Πως θα τα περασετε σε μια εβδομαδα; My name is Tethering. WiFi Tethering.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα.... μια ερωτηση.. εχω καρτα cu αλλα στικακι cosmote για το λαπτοπ.... υπαρχει περιπτωση αμα βαλω την sim της cu να εχω ιντερνετ στο λαπτοπ γι αυτες τις μερες της προσφορας? δυστηχως δεν εχω smartphone! αν το στικακι σου υποστηριζει ρυθμισεις APN τοτε ναι, απλα θα πρεπει να βαλεις τις απαραιτητες ρυθμισεις APN:internet.vodafone.gr η webonly.vodafone.gr η wapkarta.vodafone.gr η wap.vodafone.gr και αριθμο κλησης *99#
mpokwsths Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Έδωσε δωρεάν internet η Vodafone και τώρα σέρνεται το δίκτυο της. Κατάντια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα