Προς το περιεχόμενο

Boxing Days @ Amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως γι αυτο λεω οτι ειναι μια συμβιβαστικη τιμη-λυση για οποιον τον εχει αναγκη ΤΩΡΑ, σιγουρα δεν ειναι καλη αγορα ως VFM αλλα αν καποιος χρειαζεται ΤΩΡΑ το κανει θελει δεν θελει. (δεν θα απαντησω παλι στο επομενο ποστ σου που ξερω οτι ηδη το γραφεις :P)

Δημοσ.

Εγώ πέτυχα χθες τον 830 στα 128gb με το desktop kit με 87 λίρες και τον τσίμπησα. Δεν τον είχα προλάβει στα 77,68 πριν κανα μήνα. 

Αν κάποιος πάντως μπορεί να ψωνίσει από ebuyer, έχει τον Crucial M4 256gb αυτήν τη στιγμή στις 118 λίρες.

Κατά την άποψή μου καλύτερος από τον απλό 840 αλλά χειρότερος από τον 830.

Δημοσ.

Shipping σε κανά μήνα όμως :(

Ότι έχω αγοράσει από το amazon και είχε το ίδιο μήνυμα, "Dispatched within 1 to 2 months", μετά από 2 μέρες μου ερχόταν μήνυμα πως η παραγγελία μου έχει σταλεί. Και μιλάμε τώρα για πάνω από 20 προϊόντα...Χτύπα το άφοβα. 

Υ.Γ. Και πάρε από το DX, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τις τελευταίες μέρες, αυτό το υποστήριγμα, το οποίο όντως θα κάνει 1 με 2 μήνες να έρθει...αχαχαχχχχ

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005HGQ5I8/ref=gb1h_img_c-2_0167_A2QGIO3R4J73YJ?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1MDW46MPCDXT0WXNYBXX&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=359370167

Καλή περίπτωση σε 1,5 ώρα θα δούμε. Εδώ την βρήκα στα 929 και στο amazon τώρα (χωρίς το Boxing Dayl) έχει 835. Αν την βγάλει στις 600 λίρες (738 ευρώ) το σκέφτομαι σοβαρά.

Δημοσ.

Μόνο το σώμα όμως, χωρίς φακούς κτλ. 

οι συγκεκριμενοι φακοι δεν αξιζουν και τοσο...

Το λεω αυτο επειδη δεν αξιζουν τα λεφτα τους [κατ'εμε]

Για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος: τους εχω παρατημενους στο συρταρι...

Δημοσ.

Μόνο το σώμα όμως, χωρίς φακούς κτλ.

οι συγκεκριμενοι φακοι δεν αξιζουν και τοσο...

Το λεω αυτο επειδη δεν αξιζουν τα λεφτα τους [κατ'εμε]

Για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος: τους εχω παρατημενους στο συρταρι...

και οι δυο;
Δημοσ.

Σύντροφοι, μια ερώτηση επειδή δεν είχα μπει καθόλου Online στις 25/12: πόσο είχε βάλει τον Lenovo S206;

Δημοσ.

Σύντροφοι, μια ερώτηση επειδή δεν είχα μπει καθόλου Online στις 25/12: πόσο είχε βάλει τον Lenovo S206;

180 Λιρες δηλαδη 220 ευρω. Ηταν το μικρό μοντελο με C-50 Και οχι αυτο που εβαλε σημερα στις 250 λιρες..Οπως και να εχει αυτο με τις 180 λιρες ηταν καλη ευκαιρια για οποιον εψαχνε κατι οχι πολυ δυνατο για καμια ταινιουλα,σερφαρισμα office και κανα παλιο παιχνιδακι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...