Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτησή παιδιά, αποθηκεύω τα τορεντ μου, σε ενα εξωτερικό σκληρό δίσκο,μπορώ να τον βγάλω να τον συνδέσω σε ενα λαπτοπ  και μετα να τον ξανασυνδεσω στον σταθερο  και να συνεχίζει το κατέβασμα και το ανέβασμα απο κει που ήταν προηγουμένως;;

Δημοσ.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση  ρωταω γιατι ειμαι στη μεση του κατεβασματος εδω και πολυ καιρο και θα ηθελα να παρω τον σκληρο να δωσω σενα συγγενη καποια αρχεια και ειναι κριμα να χασω τοσα ενεργα τορρεντ

Δημοσ.
εισαι οκ
Αρκεί να μην γίνει καμιά ζημιά στο βάλε-βγάλε,πονεμένη ιστορία δες πόσα θέματα υπάρχουν με δίσκους που ξαφνικά εξαφανίστηκαν τα αρχεία,μην αναφέρω καν την περίπτωση να φάει κάνα χτύπημα ο δίσκος και να σε αποχαιρετήσει για πάντα...
  • Like 1
Δημοσ.

Μιάς και το ανέφερες..... Έχω ένα σκληρό, με 300g μουσική και ταινίες e-books, και τον λατρεύω.Αλλά τελευταία τον αφαιρούσα β'ιαια..Τώρα ξανάβαλα μυαλό.Θα μπορούσα να τα χάσω όλα ε; Και είναι και πανάκρηβοι να αγοράγω 2ο..

Δημοσ.

Κάνε backup (έστω σε dvd, με τον κόπο που αυτό σημαίνει - είναι τουλάχιστον φτηνά) ό,τι είναι ή θεωρείς δυσεύρετο. Κρίμα είναι να τα χάσεις από πιθανή αστοχία του δίσκου - η οποία μπορεί να συμβεί απροειδοποίητα - ακόμη κι αν τον μεταχειρίζεσαι όπως προβλέπεται.

Δημοσ.

πακέτο, αλλά πρέπει να το κάνω.. ευχαριστώ

αντι να δωσεις 25€ για 100 δισκακια και να γραφεις μεχρι μεθαυριο, παρε εναν εξωτερικο στα 55 αν θες backup

Πιθανον να μην τα εχανες και να εφτιαχνε με μια διορθωση του file system ή στην χειροτερη ανακτηση των δεδομενων αλλα μια καλη τρομαρα θα την επαιρνες σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...