nikosmavros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Έχω ένα Laptop Lenovo Essential B570με επεξεργαστή Intel i3-2310 @2.10Ghz64-bit3gb μνήμησκεφτόμουνα να αυξήσω τη μνήμη του στα 8gb.Αξίζει κάτι τέτοιο; Θα δω βελτίωση στις επιδόσεις του;Πόσο κοστίζει;Που μπορώ να βρω μνήμες για laptop και πως θα ξέρω ότι είναι συμβατές;
rounsmith Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί χρήση είναι το λάπτοπ? Αν δεν το χρησιμοποιείς για βαριά προγράμματα πάνω από 4gb δεν σου χρειάζεται αν και στις ημέρες μας που είναι φθηνές οι μνήμες αξίζει να κάνεις την αναβάθμιση.
nikosmavros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Η χρήση τους είναι κατά 70% σερφάρισμα + μουσική και κατά 30% για επεξεργασία και διαχείριση φωτογραφιών (Photoshop, Lightrooom). Που κ που παίζω κ κανά παιχνίδι... Επειδή το δουλεύω κυρίως συνδεδεμένο με εξωτερική οθόνη μέσω hdmi (χρησιμποιώ μόνο την εξωτερική οθόνη) υπάρχει περίπτωση αυτό να επηρεάζει τις επιδόσεις του; Διότι ώρες ώρες το μηχάνημα σέρνεται... και όχι σε κανά βαρύ πρόγραμμα αλλά στο chrome...
xristoforos89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ουσιαστικη διαφορα θα δεις αν βαλεις στο μηχανημα ssd. Με 3gb ram μια χαρα εισαι. Παρολα αυτα: http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptop-accessories/nb-memory/kingston-kta-mb13334g-mnimi-4-gb-so-dimm-204-pin-ddr3/prod903482pp/#.UNR7TG_Zbj8
nikosmavros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ουσιαστικη διαφορα θα δεις αν βαλεις στο μηχανημα ssd. Το ξέρω αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετά ακριβοί προς το παρών... Από ότι είδα το Lapotop μου έχει 2 slots στο ένα μία 2gb και στο άλλο η 1gb. Ενώ νομίζω ότι υποστηρίζει μέχρι 8. Να βάλω κατευθείαν 2 4άρες ή να κρατήσω την 2άρα και να βάλω μία 4άρα σύνολο 6gb ώστε να εξοικονομίσω κάποια χρήματα;
JimxxZe Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Και το δικό μου λάπτοπ 3gb (2 +1) είχε μνήμη (με i5 cpu) και πήρα αυτήν παραπάνω και τώρα έχω 6gb. Διαφορά έχω δεί μικρή βέβαια αλλά έχω δεί! Το λάπτοπ ανοίγει και κλέινει πιο γρήγορα και τα προγράμματα αποκρίνονται γρηγορότερα. Βέβαια ο σκληρός μου είναι 5400 και έχω σκεφτεί για ssd αλλά είναι λίγο ακριβοί ακόμα και δεν γνωρίζω αν υπάρχουν εξωτερικοί ssd;;
rounsmith Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Και το δικό μου λάπτοπ 3gb (2 +1) είχε μνήμη (με i5 cpu) και πήρα αυτήν παραπάνω και τώρα έχω 6gb. Διαφορά έχω δεί μικρή βέβαια αλλά έχω δεί! Το λάπτοπ ανοίγει και κλέινει πιο γρήγορα και τα προγράμματα αποκρίνονται γρηγορότερα. Βέβαια ο σκληρός μου είναι 5400 και έχω σκεφτεί για ssd αλλά είναι λίγο ακριβοί ακόμα και δεν γνωρίζω αν υπάρχουν εξωτερικοί ssd;; Υπάρχουν(Kingston wi drive). Δεν θα δεις διαφορά με εξωτερικό ssd. Μόνο αν εγκαταστήσεις πάνω Windows , άρα εσωτερικό ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα