Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

Τους Drivers για το USB Grabber θα τους πάρετε από το παρακάτω λινκ:

https://www.rapidshare.com/files/1366530825/VIDEO%20GRABBER.rar

Σ' ευχαριστώ για την άμεση και ολοκληρωμένη αποστολή του υλικού.

Νάσαι καλά.

Δημοσ.

κατέβασα και εγώ επιτέλους τους οδηγούς και ευχαριστώ πολύ και εγώ με την σειρά μου και χρόνια πολλά σε όλους. να ρωτήσω και πάλι όμως....από τα 2 εικονίδια που μου εμφάνιζε,το ένα παραμένει και μου λέει ΄΄Το πρόγραμμα οδήγησης δεν έχει σχεδιαστεί για αυτήν την πλατφόρμα΄΄. και με τι πρόγραμμα κάνω εγγραφή?

Δημοσ.

κατέβασα και εγώ επιτέλους τους οδηγούς και ευχαριστώ πολύ και εγώ με την σειρά μου και χρόνια πολλά σε όλους. να ρωτήσω και πάλι όμως....από τα 2 εικονίδια που μου εμφάνιζε,το ένα παραμένει και μου λέει ΄΄Το πρόγραμμα οδήγησης δεν έχει σχεδιαστεί για αυτήν την πλατφόρμα΄΄. και με τι πρόγραμμα κάνω εγγραφή?

Τι λειτουργικό σύστημα έχεις; Οι drivers που ανέβασα είναι για windows 32bit ή 64bit.

Όσον αφορά για το προγραμμα που θα κάνεις εγγραφή δεν υπάρχει κάποιος κανόνας.

Εγώ χρησιμοποιώ το Corel VideoStudio Pro X5.

Επίσης το Honestech VHS to DVD είναι ένα καλό πρόγραμμα εγγραφής.

Δημοσ.

έχω windows 7 32 bit. μου κάνει εντύπωση ότι ειχε 2 εικονίδια στη διαχείριση συσκευών με θαυμαστικό πριν κάνω την εγκατάσταση στο ένα όλα καλά με τους οδηγούς, στο άλλο όμως μου γράφει αυτά που ανέφερα.

Δημοσ.

επιτέλους τα κατάφερα και ευχαριστώ πραγματικά όλους να το εγκαταστήσω !!!!!!! jimi1973 να είσαι πάντα καλά. τώρα βέβαια αν κάνω ποτέ εγγραφή είναι άλλο θέμα χαχαχαχαχαχα. εγκατέστησα το Corel VideoStudio Pro X5 αλλά έχω μόνο ήχο και όχι εικόνα....κάποια ιδέα στο τι κάνω λάθος ????????

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους drivers με κάποιο τρόπο γιατί βλέπω πως το λινκ του Τζίμι δεν ισχύει πλέον? Ευχαριστω!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μπορει καποιος να μου στειλει και εμενα τους drivers η να τους ξανανεβασει;Εμενα αν και η συσκευασια ηταν πληρης το εγκατεστησα φαινεται οκ αλλα στη διαχειριση συσκευων(κατω) φαινεται γκρι (δε λειτουργει) και κατασυνεπεια ουτε εικονα ουτε τιποτα.Και εχω και πολλες κασετες για περασμα...

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση;Εχω το video grab

ber του lidl.Εγκατεστησα τοσο τους drivers τοθυ ενσωματωμενου cd οσο και των φιλων makfil και jimi1973.Δυστυχως το προγραμμα δε λειτουργει.Αν και δειχνει να εχει εγκατασταθει σωστα (το βγαζει στη διαχειριση συσκευων χωρις τριγωνακι) παρολα αυτα κατω στις συσκευες το βγαζει αχνο και αρα οτι δεν λειτουργει.Και οντως με συνδεδεμενο το βιντεο να παιζει ανοιγωω το POWER DIRECTOR  και δε βγαζει σημα,Εννοειται το εγκατεστησα και το απεγκατεστησα πολλες φορες με ποικιλους drivers και αλλαξα πολλες θεσεις usb χωρις ομως αποτελεσμα.

Καμια ιδεα;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

@louben Εγώ έχω την έκδοση 2010 και όχι 2000 του grabber και έτσι δεν μπόρεσα να βρω πουθένα drivers (παράλογο αλλά...). Την συσκευή μου την έβγαζε αναγνώριστη. Έτσι, δοκίμασα με το Link.png Site: http://www.innovative-sol.com/drivermax/index.htm">DriverMax και βρήκα driver για συσκευές τέτοιου τύπου. Τώρα αναγνωρίζεται κανονικά, αλλά ακόμα δεν έχω βίντεο. Πάντως, ενώ πριν δεν αναγνώριζε τίποτα το Powerdirector, τώρα μου βγάζει τουλάχιστον μαύρο σήμα.

Δοκίμασε και εσύ μην το καταφέρεις. :-D

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχει pal κ ntsc κ στα δυο το εχω δοκιμασει κ μου κανει το ιδιο..το ειχα διαβασει καπου εδς πυ το λεγατε σε καποιο αλλο παιδι...εκανα κ απεγκατασταση κ ξανα εγατασταση μπασ κ ειχα κανει κανενα λαθος μα τιποτα..μηπως λεω εγω τωρα φταιει κατι στο pc?

σε ευχαριστω πολυ το βρηκα...

Μπορεί κανείς να δωσει λυση σε αυτο το θεμα;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά συγγνώμη για την νεκρανάσταση της ενότητας...αλλα μήπως μπορεί κάποιος να κάνει reupload τους drivers?

(το πιο πρόσφατο link για το rapidshare δεν ισχύει) 

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...