diplo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δε βρίσκω υπότιτλους για την hd έκδοση και αρρωσταίνω. που κοιτάς και δε βρίσκεις; γιατί δε πας στην πηγή κατευθείαν; http://xsubs.tv/index.xml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Walter White τα περνάει μια χαρά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt3032476/?ref_=nm_flmg_wr_1Better call saul Edit: Better Call Saul (TV Series) (creator - 2014) (pre-production) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 μπορει το φιναλε να χαλασει σε καποιον την αποψη του για την σειρα?? Πχ πειτε οτι κατι γινεται υπερβολικα, πχ ο γουολτ γινεται ραμπο και καθαριζει την φαμιλια του τοντ και εχουμε σκηνες οπως με τον λος πουλος στο νοσοκομειο που βγηκε σαν τον ρομποκοπ με μισο κεφαλι. Θα σας χαλασει το breaking bad saga?? Σιγουρα ολοι πιστευουμε στον βινς γκιλιγκαν και αναμενουμε κατι συγκλονιστικο, αλλα εγω και το φιναλε του ντεξτερ να βαλουν σε ριπιτ και να μου πουνε ετσι τελειωνει το BB, δεν θα με νοιαζει. Οι ανθρωποι εχουν σπασει ρεκορ, εχουν δημιουργησει μια καταπληκτικη σειρα και ειλικρινα δεν με νοιαζει εαν θα κλεισει οπως θα θελα, η αν κατι ενδεχομενα να ειναι λιγο παπατζα στο φιναλε. Μετα απο τοσα προσωπικα 10ρια επεισοδεια που εχω δει, μετα απο τετοιο στορυ και ερμηνειες, η σειρα ηδη ειναι στην κορυφη. Εαν το φιναλε τα σπασει, πλεον ειναι απλα μπονους! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt3032476/?ref_=nm_flmg_wr_1 Better call saul Edit: Better Call Saul (TV Series) (creator - 2014) (pre-production) Τι φαση; Θα βγει σειρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 μπορει το φιναλε να χαλασει σε καποιον την αποψη του για την σειρα?? Πχ πειτε οτι κατι γινεται υπερβολικα, πχ ο γουολτ γινεται ραμπο και καθαριζει την φαμιλια του τοντ και εχουμε σκηνες οπως με τον λος πουλος στο νοσοκομειο που βγηκε σαν τον ρομποκοπ με μισο κεφαλι. Θα σας χαλασει το breaking bad saga?? Σιγουρα ολοι πιστευουμε στον βινς γκιλιγκαν και αναμενουμε κατι συγκλονιστικο, αλλα εγω και το φιναλε του ντεξτερ να βαλουν σε ριπιτ και να μου πουνε ετσι τελειωνει το BB, δεν θα με νοιαζει. Οι ανθρωποι εχουν σπασει ρεκορ, εχουν δημιουργησει μια καταπληκτικη σειρα και ειλικρινα δεν με νοιαζει εαν θα κλεισει οπως θα θελα, η αν κατι ενδεχομενα να ειναι λιγο παπατζα στο φιναλε. Μετα απο τοσα προσωπικα 10ρια επεισοδεια που εχω δει, μετα απο τετοιο στορυ και ερμηνειες, η σειρα ηδη ειναι στην κορυφη. Εαν το φιναλε τα σπασει, πλεον ειναι απλα μπονους! Βασικα, για μας το θεμα δεν ειν αυτο. Απλα νιωθουμε οτι σ αυτη τη σειρα αξιζει ενα αναλογο τελος, ανταξιο του μεγαλειου της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 μπορει το φιναλε να χαλασει σε καποιον την αποψη του για την σειρα?? Πχ πειτε οτι κατι γινεται υπερβολικα, πχ ο γουολτ γινεται ραμπο και καθαριζει την φαμιλια του τοντ και εχουμε σκηνες οπως με τον λος πουλος στο νοσοκομειο που βγηκε σαν τον ρομποκοπ με μισο κεφαλι. Θα σας χαλασει το breaking bad saga?? Σιγουρα ολοι πιστευουμε στον βινς γκιλιγκαν και αναμενουμε κατι συγκλονιστικο, αλλα εγω και το φιναλε του ντεξτερ να βαλουν σε ριπιτ και να μου πουνε ετσι τελειωνει το BB, δεν θα με νοιαζει. Οι ανθρωποι εχουν σπασει ρεκορ, εχουν δημιουργησει μια καταπληκτικη σειρα και ειλικρινα δεν με νοιαζει εαν θα κλεισει οπως θα θελα, η αν κατι ενδεχομενα να ειναι λιγο παπατζα στο φιναλε. Μετα απο τοσα προσωπικα 10ρια επεισοδεια που εχω δει, μετα απο τετοιο στορυ και ερμηνειες, η σειρα ηδη ειναι στην κορυφη. Εαν το φιναλε τα σπασει, πλεον ειναι απλα μπονους! Εννοείται όχι Τι είναι το breaking bad, lost? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Breaking Bad meets Walking Dead http://www.collegehumor.com/video/6921246/breaking-bad-walking-dead-mash-up 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω γελάσει τόσο πολύ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosBruin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ότι και να γίνει στο τελευταίο επεισόδιο, η σειρά δεν πρόκειται να χαλάσει. Είναι πλέον από τις κορυφαίες. Εγώ ελπίζω να κάνουν κάτι τρελό. Ας πούμε να το γυρίσουν σε στυλ σπαγγέτι ουέστερν με κωμικά στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 fan videos: Η επόμενη μέρα από το φινάλε του Breaking Bad. Φάρσα (κατά το γνωστό μοτίβο, αλλά βγάζει γέλιο σε πολλά σημεία) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τι φαση; Θα βγει σειρα; http://www.huffingtonpost.com/2013/09/11/breaking-bad-spinoff-better-call-saul-prequel_n_3909001.html Edit: δεν το ειδα αλλα λεει ο Gilligan για το Better call saul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 http://fuckyeahdementia.com/post/62245384109/src-imgur 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 τελική ευθεία... λίγες μέρες έμειναν πρίν το επικό φινάλε.. bitch ... !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα