Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5b [Spoiler free till season 5a]

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπορει το φιναλε να χαλασει σε καποιον την αποψη του για την σειρα?? Πχ πειτε οτι κατι γινεται υπερβολικα, πχ ο γουολτ γινεται ραμπο και καθαριζει την φαμιλια του τοντ και εχουμε σκηνες οπως με τον λος πουλος στο νοσοκομειο που βγηκε σαν τον ρομποκοπ με μισο κεφαλι. Θα σας χαλασει το breaking bad saga?? Σιγουρα ολοι πιστευουμε στον βινς γκιλιγκαν και αναμενουμε κατι συγκλονιστικο, αλλα εγω και το φιναλε του ντεξτερ να βαλουν σε ριπιτ και να μου πουνε ετσι τελειωνει το BB, δεν θα με νοιαζει. Οι ανθρωποι εχουν σπασει ρεκορ, εχουν δημιουργησει μια καταπληκτικη σειρα και ειλικρινα δεν με νοιαζει εαν θα κλεισει οπως θα θελα, η αν κατι ενδεχομενα να ειναι λιγο παπατζα στο φιναλε. Μετα απο τοσα προσωπικα 10ρια επεισοδεια που εχω δει, μετα απο τετοιο στορυ και ερμηνειες, η σειρα ηδη ειναι στην κορυφη. Εαν το φιναλε τα σπασει, πλεον ειναι απλα μπονους!

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορει το φιναλε να χαλασει σε καποιον την αποψη του για την σειρα?? Πχ πειτε οτι κατι γινεται υπερβολικα, πχ ο γουολτ γινεται ραμπο και καθαριζει την φαμιλια του τοντ και εχουμε σκηνες οπως με τον λος πουλος στο νοσοκομειο που βγηκε σαν τον ρομποκοπ με μισο κεφαλι. Θα σας χαλασει το breaking bad saga?? Σιγουρα ολοι πιστευουμε στον βινς γκιλιγκαν και αναμενουμε κατι συγκλονιστικο, αλλα εγω και το φιναλε του ντεξτερ να βαλουν σε ριπιτ και να μου πουνε ετσι τελειωνει το BB, δεν θα με νοιαζει. Οι ανθρωποι εχουν σπασει ρεκορ, εχουν δημιουργησει μια καταπληκτικη σειρα και ειλικρινα δεν με νοιαζει εαν θα κλεισει οπως θα θελα, η αν κατι ενδεχομενα να ειναι λιγο παπατζα στο φιναλε. Μετα απο τοσα προσωπικα 10ρια επεισοδεια που εχω δει, μετα απο τετοιο στορυ και ερμηνειες, η σειρα ηδη ειναι στην κορυφη. Εαν το φιναλε τα σπασει, πλεον ειναι απλα μπονους!

Βασικα, για μας το θεμα δεν ειν αυτο. Απλα νιωθουμε οτι σ αυτη τη σειρα αξιζει ενα αναλογο τελος, ανταξιο του μεγαλειου της.

Εννοείται όχι

Τι είναι το breaking bad, lost?

Ότι και να γίνει στο τελευταίο επεισόδιο, η σειρά δεν πρόκειται να χαλάσει. Είναι πλέον από τις κορυφαίες. 

Εγώ ελπίζω να κάνουν κάτι τρελό. Ας πούμε να το γυρίσουν σε στυλ σπαγγέτι ουέστερν με κωμικά στοιχεία. 

• Moderators

fan videos:

Η επόμενη μέρα από το φινάλε του Breaking Bad.

Φάρσα (κατά το γνωστό μοτίβο, αλλά βγάζει γέλιο σε πολλά σημεία)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...