SpirtouLisS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 η μονη περιπτωση να χαλαστω ειναι τελευταια σκηνη να δειξει κανα ξεκουδουνο πχ τον τοντ ή τον γουωλτερ να σηκωνεται αναμεσα απο 10 πτωματα και να κοιταει το εργαστηριο της μεθ και να βλεπει οτι δεν εχει καταστραφει...και εκει να τελειωνει και να νομιζεις οτι θα υπαρξει και sequel που φυσικα δε θα υπαρξει. Θελω να δωθει ενα τελος σε ολα αυτα ακομα και αν αυτο ειναι να πεθανουν ολοι μεσα σε ενα σπιτακι που θα ανατιναχτει οπως εγινε στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στο τελευταιο επεισοδιο...(καλα ε που το θυμηθηκα ) 1
pappous_soulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δε βρίσκω υπότιτλους για την hd έκδοση και αρρωσταίνω.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 αισθανεται κανεις οτι θα τον πιασει μια μεγαλη μελαγχολια οταν τελειωσει? εμενα ηδη στα τελευται επεισοδια με εχει πιασει...αμα βεβαια δειξουν και κανενα 2λεπτο με σκηνες απο την αρχη μεχρι το τελος πως εξελιχθηκε η ιστορια και διαμορφωθηκαν οι χαρακτηρες-σχεσεις (η καλυτερα διαλυθηκαν) θα δακρυσει το ματακι σιγουρα... Βασικά σε όλες τις σειρές, όταν τελειώνουν κάπως έτσι είναι (ντακς ένας λόγος παραπάνω γι' αυτήν επειδή ήταν απ' τις κορυφαίες). Ξεκινάς στα καπάκια νέα σειρά κι είσαι κομπλέ σε σχετικά μικρό διάστημα. Δοκιμασμένη, αξιόπιστη μέθοδος. Για μενα το' χω κάνει ήδη το πρόγραμμα. Homeland αμέσως μετά το τέλος του ΒΒ (μόλις 2 seasons, 29/9 ξεκινάει η 3η)... Και βέβαια 13/10 που ξεκινάει το Walking Dead season 4. Και σε βάθος χρόνου Dexter και κανα Wire, που δεν έχω δει τίποτα. Γενικά καμία πλήξη σ' αυτόν τον τομέα, με τόσες καλές σειρές που υπάρχουν.
NoisePollution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως δεν προλαβαν να πουν και πολλά όλοι. Έπρεπε να ήταν δύο ώρες η εκπομπή για να την ευχαριστηθείς. Αυτός ο Andy πως τα πετάει έτσι... κορυφή. 2
giorgos2710 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2013 από giorgos2710 7
kostool13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά μια υπενθύμιση για όσους θεωρούν τον Walt υπεύθυνο για το θάνατο της Jane: 1) o Jesse ξαναέριξε την Jane στα ναρκωτικά ενώ είχε καθαρίσει, και στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστρέφονται και εκείνη τον ωθεί σε πιο βαριά χρήση. 2) η Jane εκβίασε τον Walt για τα λεφτά, απειλώντας να τον δώσει (ενώ δεν είχε κανένα δικαίωμα, καθώς όσο Walt & Jesse ρίσκαραν τη ζωή τους αυτή ξυνόταν). 3) θυμηθείτε τι έχουν πάθει όσοι άλλοι απείλησαν να αποκαλύψουν τον Walt, και σκεφτείτε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση στα μάτια του Walt, η Jane εκτός ότι αποτελεί απειλή για τον ίδιο, είναι και ο κύριος λόγος που ο Jesse έχει πέσει στα βαριά ναρκωτικά 4) Παρά όσα αναφέρω στο (3), ο Walt όχι μόνο δίνει τα λεφτά αλλά κάνει και μια τελευταία απόπειρα συμφιλίωσης με τον Jesse. 5) Jesse & Jane, ενώ έχουν "τα" φράγκα και μπορούν να ζήσουν το όνειρο πηγαίνοντας όπου θέλουν, αποφασίζουν να κάνουν χρήση για μια τελευταία φορά. Αν μετά και τα παραπάνω ο Walt την έσωζε, νομίζω ότι θα τελείωνε και η σειρά γιατί θα άνοιγαν οι ουρανοί και θα τον έπαιρναν στον παράδεισο, This is the End style . 5
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (Απο πού ξύπνησε πάλι το αιώνιο debate για τη Jane? lol) Η ευθύνη του Walt είναι ότι δεν την έσωσε, ενώ μπορούσε. Και επίσης ότι σπρώχνοντας τον Jesse, έσπρωξε και την Jane οπότε ευθύνεται και για αυτό. Έχει ευθύνες και σημαντικές ο Walt. Δεν είναι ο μόνος που φταίει - και ο Jesse και η Jane είχαν το ρόλο τους και τις ευθύνες των πράξεών τους. Αλλά αν δεν ήταν ο Walt εκεί δεν θα είχε πεθάνει η Jane. Όχι τότε. Ίσως σε μια εβδομάδα από τότε (αυτό είναι παρμένο από το Fly)
konnak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Το 5x15 ήταν το απόλυτα τέλειο επεισόδιο αφ' ενός ως συνέχεια του ισοπεδωτικού Ozymandias, αφ' ετέρου ως προετοιμασία του πιθανότατα επίσης ισοπεδωτικού φινάλε. 10/10 από εμένα, για άλλο ένα επεισόδιο της 5ης σεζόν. Μου άρεσε ιδιαιτέρως ότι καλύψαμε το χρονικό διάστημα από τη φυγή του μέχρι τα 52α του γενέθλια, οπότε στο φινάλε ό,τι γίνει θα γίνει και πάλι λογικά χωρίς μεγάλα χρονικά άλματα. Η σειρά μέχρι τώρα ήταν πολύ real time, σε σημείο 5 σεζόν να καλύπτουν 2 μόλις χρόνια. Έχω σταματήσει να σχολιάζω και να γράφω συνόψεις των επεισοδίων γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι η 5η σεζόν είναι αψεγάδιαστη και αριστουργηματική. Κάθε πλάνο, κάθε διάλογος, κάθε ερμηνεία, κάθε στροφή της ιστορίας, κάθε πράξη, κάθε συμβάν, είναι τόσο τέλεια μελετημένα και εκτελεσμένα από ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους που απλά πλέον απολαμβάνω μια τηλεοπτική σειρά που είμαστε τυχεροί να βλέπουμε. Υπάρχουν σκηνές κινηματογραφικής ποιότητας, όπως π.χ. η τελευταία σκηνή που ο Γουόλτ μιλάει στο τηλέφωνο με τον γιό του και στο καπάκι παραδίδεται, ως Γουόλτερ, και στη συνέχεια παρακολουθεί Έλιοτ-Γκρέτσεν απλά για να γίνει πάλι Χάιζενμπεργκ. Η σειρά, αν και θα την ξαναδώ, θεωρώ πως είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ, με σαφώς καλύτερη, πιο ώριμη και πιο καλλιτεχνικά άρτια την τελευταία της σεζόν, πράγμα σπάνιο (δε θυμάμαι καμία σειρά που να έχει τελειώσει και να είχε ως καλύτερη σεζόν την τελευταία της). Όσον αφορά τη νοσταλγία, αφ΄ενός η σειρά είναι τόσο τέλεια ακριβώς επειδή τελειώνει σε αυτό το σημείο, αφ' ετέρου θα εξαρτηθεί από το φινάλε. Π.χ. στο The Wire ένιωσα μια έντονη νοσταλγία, αλλά δεν υπήρχαν τόσο final εξελίξεις και θα μπορούσε κάλιστα να συνεχίσει και για 6η. Στο Breaking Bad έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα - και να ναι καλά ο Vince που τα πήγε εκεί, ώστε να εξερευνηθούν όλες οι πτυχές, όλες οι συγκρούσεις, όλες οι λάθος επιλογές και όλα τα ψέμματα στα οποία πολλές φορές ήμασταν κοινωνοί μόνο εμείς και ο Γουόλτ - δεν νομίζω ότι είναι δυνατό να νιώσεις νοσταλγία per se, ωστόσο σίγουρα δεν περιμένω να κοιμηθώ πολύ άνετα την επόμενη Δευτέρα το βράδυ. Σε αυτό το σημείο θα σας αφήσω και τα ξαναλέμε την Δευτέρα! (Δε θέλω να διαβάσω ούτε καν την προσωπική πρόβλεψη κάποιου, έχω παραδοθεί στις ορέξεις του Gilligan και των σεναριογράφων του) 1
Sog96Ch Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 λετε στο τελευταιο επεισοδιο να βγει δευτερο 10αρι σε επεισοδιο σειρας ?Ειναι η μονη σειρα που εχει επεισοδιο με 10αρι στο imdb λετε να τα κανει 2 1
tyflosourtis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 λετε στο τελευταιο επεισοδιο να βγει δευτερο 10αρι σε επεισοδιο σειρας ? Ειναι η μονη σειρα που εχει επεισοδιο με 10αρι στο imdb λετε να τα κανει 2 με αυτη τη σειρα ολα τα περιμενουμε μη σου πω θα υπαρξει και 20ρι σαν νεα βαθμολογια για αυτο το επος που λεγεται breaking bad
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 αυτός που κάθεται αριστερά του Aaron Paul ποιός είναι το ξαδερφάκι του Βενιζέλου στο Αμέρικα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.imdb.com/name/nm0725200/reference 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα