Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5b [Spoiler free till season 5a]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μαζεμένα δείτε τα. Μαζεμένα. :D

Btw: 

Εδώ λέει για extended episodes και τα δύο, αλλά η διάρκεια που αναφέρουν είναι με διαφημίσεις (75 λεπτά το καθένα):

http://www.deadline.com/2013/09/breaking-bad-finale-poster-goes-back-to-the-beginning-final-two-episodes-extended/

1zjj.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Φοβαμαι πολυ το φιναλε

ο πηχης εχει ανεβει πολυ ψηλα. Ο πηχης ειναι τοσο ψηλα που για μας φαινεται σαν τελεια.

Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω πως στον π... θα ματσαρει το φιναλε την υπολοιπη σειρα. Δεν ξερω, να μεταμορφωθει ο Τζεσε σε Γκοντζιλα και ο Γουολτερ σε γιγαντιο ρομποτ??

Δημοσ.

Ή ο Γουόλτερ σε τεράστιο λαγό, και ο Τζέσσε σε τεράστιο κόκκορα.

Νομίζω ότι υπάρχει προοικονομία και συμβολισμός ΚΑΙ για αυτό.

217x215_nesquik_cereal.jpg

cornflakes2.jpg

Δημοσ.

Ή ο Γουόλτερ σε τεράστιο λαγό, και ο Τζέσσε σε τεράστιο κόκκορα.

Νομίζω ότι υπάρχει προοικονομία και συμβολισμός ΚΑΙ για αυτό.

217x215_nesquik_cereal.jpg

cornflakes2.jpg

Χμμμμ, λογικο μου φαινεται! Επίσης

Επίσης το γεγονός ότι τους τρώει ο Junior επι 5 σεζον σημαίνει ότι αυτός θα τους σκοτώσει ή καλύτερα ότι τους εχει σκοτώσει ήδη αφου στην τελευταία σεζόν δεν έχει φαει πρωινό!

Δημοσ.

το οτι μετα το τελευταιο επεισοδιο το οποιο με ξεπερασε (οπως κ ολη η σειρα βασικα) δεν νιωθω αγωνια στο βαθμο που ενιωθα πως μεταφραζεται???

Νομιζω ειναι αυτο που λεει ο DKNI,εχει φτασει τοσο ψηλα ο πηχης που δεν γινεται να ξεπεραστει(βεβαια αυτο το λεμε απ τον 3ο κυκλο κ μετα,για breaking bad μιλαμε αλωστε.Οτι θα ξεπεραστει ειναι σχεδον βεβαιο,)

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη δεν μπορω να διαβασω ολες τις θεωριες, εχει αναφερει κανεις το ενδεχομενο στο τελος

να καπνισει το τσιγαρακι με τη ρισινη o ιδιος ο Γουολτερ?

Έχει ακουστεί ναι, δεν ξέρω εαν έχει υποθεί στο insomnia αλλα σίγουρα το χω διαβάσει αρκετές φορές αλλού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...