Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5b [Spoiler free till season 5a]

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αντιθέτως, πιστεύω πως γνωρίζει καλά το τι πρέπει να κάνει. Ο 'εσωτερικός πόλεμος' θα έρθει επειδή δεν θα μπορέσει να χωνέψει πως ήταν κάτω απο την μύτη του εξαρχής

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως θεωρείτε ότι θα τελειώσει;

Νομίζω πως θα κρατήσουν τον Walt ζωντανό αλλά στη πορεία ο ίδιος θα έχει εξολοθρεύσει/καταστρέψει τα πάντα γύρω του, όλα αυτά για τα οποία αγωνιζόταν. Θα ζήσει το μεγαλείο της μοναξιάς και τη μοναξιά του μεγαλείου!

• Like 1

όντως δεν υπάρχει κατάλληλο τέλος...πιστεύω οτι ο χανκ θα το δώσει την ευκαιρία να ξεφύγει και αυτός θα καταλάβει οτι υπήρξε άπληστος εν τέλη...ελπίζω

Πως θεωρείτε ότι θα τελειώσει;

Νομίζω πως θα κρατήσουν τον Walt ζωντανό αλλά στη πορεία ο ίδιος θα έχει εξολοθρεύσει/καταστρέψει τα πάντα γύρω του, όλα αυτά για τα οποία αγωνιζόταν. Θα ζήσει το μεγαλείο της μοναξιάς και τη μοναξιά του μεγαλείου!

κατι αντιστοιχο θα θελα και εγω. Ειμαι υπερ της πληρης συμφορας για τον γουολτερ για να παραμεινει σοβαρη η σειρα. Εχω πει και παλιοτερα οτι θελω ο γουολτ να ερθει αντιμετωπος με τις πραξεις του και να συνηδειτοποιησει τι εχει γινει και ποσα εχει καταστρεψει με τον εγωισμο του και τα επικυνδηνα παιχνιδια που του εφερε η περσονα του χαιζεμπεργκ. Ειναι συνεχεια σε μια φαση αρνησης, εχει πεισει τον εαυτο του οτι καποια πραγματα που εκανε ειναι αναγκαια, οτι ξεκινησε με καλο σκοπο......αλλα δεν παυει να ειναι εμπορος ναρκωτικον, να εχει σπειρει απειρα πρεζονια στους δρομους, να ειναι υπευθηνος για καταστρεμενες ζωες, να εχει διαλυσει την οικογενεια του, να εχει πει ψεματα στον φιλο του και οσους γνωριζει...

• Like 2

όντως δεν υπάρχει κατάλληλο τέλος...πιστεύω οτι ο χανκ θα το δώσει την ευκαιρία να ξεφύγει και αυτός θα καταλάβει οτι υπήρξε άπληστος εν τέλη...ελπίζω

Νομίζω πως ο Αγγελάκας έχει τραγουδήσει το

αυτό ήδη!

• Moderators

Έτσι όπως προετοίμασε το έδαφος το πρώτο μισό της season, μόνο κατήφορο μπορούμε να δούμε για τον Walt. Γενικά δεν θέλω να κάνω πολλές προβλέψεις. Μπορούν να το πάνε σε πολλές κατευθύνσεις το σενάριο (ακόμα και στην αντίθετη από αυτή που περιμένω ή που υπονόησαν εξ αρχής). Αρκεί να κρατήσουν το βασικό μοτίβο με τα (όσα) απίθανα γεγονότα να έρχονται ως φυσικά επακόλουθα του τι έχουν στήσει/έχει προηγηθεί.

Θέλω ωστόσο κάπως περισσότερο focus στον Jesse σε αυτό το μισό. 

• Like 1

• Moderators

Countdown video (από το φετινό comic con).

Από ό,τι φαίνεται στο ίδιο event, έδειξαν και κάποια λεπτά από την αρχή της 5b. Οπότε προσοχή στα spoilers εκεί έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...