Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Επισης διαφωνω (ή μπορει να μου ξεφυγε) οτι ο Walt ομολογει στο τηλεφωνο για να σωσει την γυναικα του διοτι πως εμαθαν οι αστυνομικοι οτι ειναι μπλεγμενος/μπλεγμενοι με το ξεπλυμα χρημματος and meth αφου ο Hank πεθανε μονο εαν ελεγε κατι η αδερφη της ή ο γιος της Δεν ξέρω. Μετράει για ομολογία αυτό που είπε; Δηλαδή παραδέχεται συμμετοχή σε αόριστες παράνομες πράξεις, και κάπως θολά για την μοίρα του Hank, αλλά πιο συγκεκριμένα πράγματα δεν είπε (και θα ήταν υπερβολικά fake αν το έκανε). Περισσότερο ήταν δηλώσεις μπροστά σε μάρτυρες (γιατί ξέρει πως με μεγάλη πιθανότητα η αστυνομία βρίσκεται εκει) ότι για οτιδήποτε κι αν αποδειχθεί ή καταγγελθεί εναντίον του (πολύ πιθανόν) η Skyler ήταν θύμα του, υποχείριό του και όχι συνεργός. (Μέχρι και στη Skyler δίνει το πράσινο φως να πει τα πάντα (κρυβοντας διάφορα)). Τώρα, επίσης παίζουν και τα εξής: α) η Skyler έφτασε στο αμήν (επίθεση με μαχαίρι, "ως εδώ ήταν", "έξω από το σπίτι", και μετά της πήρε και την μικρή, τον κατήγγειλαν για απόπειρα δολοφονίας και απαγωγή του μωρού), β) ο Flynn γνωρίζει για τον πατέρα του, οπότε μια λιγότερη αναστολή για τη Skyler (να τα ξεράσει όλα) και επίσης ο Flynn δεν έχει λόγο να προστατέψει κανέναν τους (ή δεν έχει όρεξη) μετά τα σημερινά και γ) ο Hank είναι κατα πάσα πιθανότητα νεκρός, κι από όσο ξέρουν αυτοι, τον έχει σκοτώσει ο Walt. Ίσως αυτά ήταν και αρκετά για να λυθούν οι γλώσσες τους στην αστυνομία. (Πιθανότατα θα ζητούσαν να είναι και ένας δικηγόρος βέβαια παρών). Υπάρχει και δ) ότι από την οπτική του Walt, κάπου εδώ είναι το game over, δεν έχει κανέναν έλεγχο, και είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η δράση του. tl;dr; δεν έχει. Αν θέλετε το διαβάζετε 2nd Edit: Λετε να περιμενω και τα 2 επεισοδια να βγουν και να τα δω μαζι ή να δω το προτελευταιο και μετα απο μια εβδομαδα το τελευταιο???Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω πάντως. Αυτές τις στιγμές μια φορά (ή έστω σπάνια ) τις ζει κανείς "live" (ή το πιο κοντινό σε αυτό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ καλό το επεισοδιο. Ευτυχως εδω νομιζω θα εχουμε καλυτερο φιναλε απο οτι στο Ντεξτερ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω δει το επεισόδιο εδώ και 30 λεπτά. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν ξέρω τι να γράψω. Νομίζω ότι αρκούν τα εξής δύο: Καλύτερο επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς ever. Καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Νομίζω πως, ανεξαρτήτως προσωπικού γούστου, αξίζει κανείς να δει όλη τη σειρά μέχρι τώρα απλά για να δει αυτό το επεισόδιο. Τα σέβη μου κε Gilligan. Ευχαριστούμε. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Επεισοδιαρα απο τις λιγες.Μολις προσεξα και το rating στο imdb: http://www.imdb.com/title/tt2301451/?ref_=tt_ep_nx Καθαρο δεκαρι δεν εχει ξαναγινει ποτε.Ακομα και στο game of thrones στο rains of castamere περνει 9.8.Μοναδικη σειρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εύγε και από μένα. Αυτά τα 47 λεπτά ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου. Αν το σκεφτείτε ο Walt έσκαψε τον τάφο του Hank. Επίσης βλέπω την Marie να αυτοκτονεί. Δεν θα πάει και τζάμπα ο κόπος της που έψαχνε για δηλητήρια. Ούτε ένας ρε παιδιά. Ούτε ένας. Απαράδεκτοι. RIP Gomie 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titan91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Λέτε; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ηθελα να γραψω και εγω πολλα αλλα τελικα θα πω και εγω αυτο. Ευχαριστουμε Mr.Gilligan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Λέτε; long shot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Απολαυστικό επεισόδιο Η Marie γιατι μισούσε τοσο πολύ τον Walt π.χ εποχής? π.χ= προ χανκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 αυτή τα λέει καλά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 είναι να τρελένεσαι με αυτή την αγάπη για λεπτομέρειες και συμβολισμούς. Ε ναι ρε! + το ότι ο Walt κυριολεκτικά έσκαψε τον λάκο του Hank οι συμβολισμοι βεβαια ειναι για ψιλολαικη καταναλωση και για να διαφημιζεται η σειρα με τη μελετη τους. εξυπνοι μεν πολυ και ενδιαφερον για οσο κοσμο γουσταρει να τους ανακαλυπτει. Εκτος απο τους σχετικα ανουσιους συμβολισμους... Οι συβολισμοί, γενικότερα σε μια σειρά, ταινία, ενα βιβλίο κτλ, δείχνει πόση σκέψει έχει μπει στο έργο. Όσο πιο connected είναι μια σειρά (τα τελευταία επεισόδια να δείχνουν το παντελόνι της πρεμιέρας πχ) τόσο πιο πιθανό είναι να είναι καλά δομημένη. Σχετικά ανούσιους δεν θα τους αποκαλούσα με τίποτα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 αυτή τα λέει καλά. Πολύ καλό το άρθρο! Για όσους γουστάρουν το continuity και τους ανούσιους συμβολισμούς της σειράς: 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosBruin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καταπληκτικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Άσχετο με το επεισόδιο, σχετικό με την σειρά (δείτε και το full interview που λέει στο τέλος) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα