Andy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 52 είναι Απο την ταραχη τα μπερδεψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 καταλαβα, της πουτανας εγινε, κατι πηρε το ματι μου κ στο τουιτερ, για να γραφουν οι μπασκετικοι (αμερικανοι) για br bad, φερτε ολα τα επεισοδια μεχρι το τελος να τα δω τωρα εγραφε ο αλλος, anyway, τα λεμε αυριο που θα το χουμε δει κ εμεις βρε συ μην ανοιγεις spoiler και το χουμε βαρος!!!ΔΕΣ ΔΕΣ τι εγινε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ποτε δεν με απογοήτευσε αυτή η σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ανατριχιασει και πρεπει να εχω φτασει τους 170 παλμους χαλαρα Οτι και να γραψω... με αλλα λιγα λεπτα στο τηλ. για να τσακωθουν λιγο ακομα θα μπορουσε να ηταν και το finale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Spoiler ρε παιδια..Spoiler!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ανέβασα πίεση....! πολλή ένταση!!! αντε να περιμένεις 7 μέρες τώρα να δείς τι θα γίνει.. το Finale Θα μπορούσε να είναι και το τελευταίο επεισόδιο της 4ής season.. οπως και το σημερινό με λίγη σάλτσα ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Σε αυτό το επεισόδιο η "πέτρα του σκανδάλου" (αν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα κανείς τόσο νωρίς από σχολιασμούς) φαίνεται να είναι αυτό που αναφέρει και ο insomniaK. Ο λόγος που κάνει το τηλεφώνημα ο Walt, και λέει τα όσα λέει. Νομίζω ότι ο σκοπός ήταν να καταλάβει ο θεατής μερικά δευτερόλεπτα από όταν αρχίζει να μιλάει ο Walt, ότι θέλει να πάρει όλη την ευθύνη και να απαλλάξει την Skyler από κατηγορίες (να ακούσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι ότι η Skyler ήταν θύμα/δρούσε υπό μεγάλη πίεση). Σε μένα φάνηκε σχετικά προφανές αυτό, και μάλιστα με ενόχλησε λίγο που προς το τέλος σχεδόν λέει ξεκάθαρα ακριβώς τι προσπαθεί να κάνει. Η ερμηνεία του Cranston που παλεύει με τα δάκρυα και το να βγει οργισμένος και κάθαρμα είναι κορυφαία. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 μεγάλη σειρά αυτό μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Προφανως Και το τηλεφώνημα γίνεται για να παρει ολη την ευθυνη πανω του. Επίσης αυτα που λεει στην αρχη εχουν μια δόση αληθειας, απο τη μεριά του. Αρα πλεον ολα μπήκαν σε μια σειρα, ο Τζεσι θα μαθει τους αλλους να μαγειρευουν υπο την απειλη να κανουν κακο στον Μπροκ κ την αλλη, και μετα λογικα θα πεθανει, η Σκαιλερ και τα παιδια υπο την αιγίδα της αστυνομιας και ο Γουολτ αλλαζει ταυτοτητα και εξαφανιζεται. Μενει να δουμε λοιπον στα 2 επόμενα την εξελιξη της ιστοριας μετα απο αρκετους μηνες, ετσι δικαιολογείται και το βλέμμα της γειτόνισσας στην αρχη της σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Σε αυτό το επεισόδιο η "πέτρα του σκανδάλου" (αν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα κανείς τόσο νωρίς από σχολιασμούς) φαίνεται να είναι αυτό που αναφέρει και ο insomniaK. Ο λόγος που κάνει το τηλεφώνημα ο Walt, και λέει τα όσα λέει. Νομίζω ότι ο σκοπός ήταν να καταλάβει ο θεατής μερικά δευτερόλεπτα από όταν αρχίζει να μιλάει ο Walt, ότι θέλει να πάρει όλη την ευθύνη και να απαλλάξει την Skyler από κατηγορίες (να ακούσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι ότι η Skyler ήταν θύμα/δρούσε υπό μεγάλη πίεση). Σε μένα φάνηκε σχετικά προφανές αυτό, και μάλιστα με ενόχλησε λίγο που προς το τέλος σχεδόν λέει ξεκάθαρα ακριβώς τι προσπαθεί να κάνει. Η ερμηνεία του Cranston που παλεύει με τα δάκρυα και το να βγει οργισμένος και κάθαρμα είναι κορυφαία. Ε καλά δεν είπε και ψέμματα. Ό,τι της έκανε πάνω από χρόνο τώρα παραδέχτηκε. Τα ψέμματά του, τις απειλές του, έμμεσες και άμεσες (I am the danger), να μην πει τίποτα στον γιο του, να μείνει στο πλάι του, όσα είπε στο τηλέφωνο όλα αλήθειες ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ε καλά δεν είπε και ψέμματα. Ό,τι της έκανε πάνω από χρόνο τώρα παραδέχτηκε. Τα ψέμματά του, τις απειλές του, έμμεσες και άμεσες (I am the danger), να μην πει τίποτα στον γιο του, να μείνει στο πλάι του, όσα είπε στο τηλέφωνο όλα αλήθειες ήταν. Ναι δε διαφωνώ κατά βάση. Λέει μισές αλήθειες και κατά τη γνώμη μου με αρκετή δόση υπερβολής (δεν έχω το επεισόδιο πρόχειρο, αλλά σε διάφορα σημεία ήμουν στο στυλ "και πότε έγινε αυτό σε τέτοιο βαθμό;" ). Εκτός κι αν μου φάνηκε έτσι γιατί δεν έχω πρόσφατην την 5α. H Skyler καταπιέστηκε, εκβιάστηκε, απειλήθηκε (και τρομοκρατήθηκε) από τότε που έμαθε για τον Walt (και στην 5α είχε καταρρεύσει), αλλά επίσης πρότεινε το ξέπλυμα, βοήθησε, κάλυψε, απέκρυψε κλπ (και "καλά έκανε" μάλλον δεδομένων των περιθωρίων που είχε). Ολα αυτά δεν αναφέρονται και είναι εμφανές μετά από μερικά δευτερόλεπτα (όπου μπορεί αρχικά να το μπερδέψεις ως τη συνέχεια του άσχημου καβγά/πάλης/απαγωγής της Molly που προηγήθηκε) ότι ο Walt δίνει παράσταση εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 η skyler καταλαβαινει επ ακριβως οτι ο γουωλτ εχει καταλαβει οτι τον ακουει η αστυνομια, και τι παει να πετυχει με το τηλεφωνημα ακριβως τη στιγμη που αυτος μιμειται τη φωνη της με τροπο κοροιδευτικο...επαναλαμβανοντας υποτιθεμενα λογια της walt dont do that its illegal κτλ.. Εξαλλου νομιζω κατι τετοιο με αυτο το τροπο δεν ειπωθηκε και ποτε απο τη skyler. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια ποτε περιπου κυκλοφορουν οι υποτιτλοι....αντε με εχει φαει η αγωνια....χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 η σκηνή που ξεκινάει το 12 ή 13 επεισόδιο δεν θυμάμαι με τον walter να επιστρέφει στο εγκαταλελειμμένο του σπίτι να παίρνει το risin απο την μπρίζα και να χαιρετάει την έντρομη γειτόνισσα του ? να φανταστώ μας παραπέμπει στο τέλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα