Kasrith Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 σήμερα προβάλετε στο AMC το επεισόδιο 14 .. ξέρουμε αν είναι το τελευταίο; Θα έχουμε FINALE ? Η σειρά τελειώνει στο ep16 - 'Felina' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 thank god! 3 επεισόδια ακόμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη σειρά που να έχει καταφέρει να με έχει σε τόση τσίτα για το επόμενο επεισόδιο στον τελευταίο κύκλο της, και παράλληλα να μη θέλω να δω όσα απομένουν γιατί μετά αυτό ήταν, πάει, δε θα 'χει άλλο. (* εκτός από τα special features των BR, και πιθανώς το spinoff του Saul) Βέβαια εδώ παίζει ρόλο και το cliffhanger του προηγούμενου μαζί με διάφορες άλλες δηλώσεις που κυκλοφορούν και συντελούν στο over-hyping. Μερικές ώρες ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις τελειώσει θα ξεκινήσω το The Wire .. το οποίο απο τι διαβάζω είναι η καλύτερη σειρά τέτοιου είδους που έχει γυριστεί. http://www.imdb.com/title/tt0306414/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι εξαιρετική σειρά. Όχι τέτοιου είδους όμως. Είναι σε εντελώς άλλο μήκος κύματος το The Wire. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω μολις τελειωσει το br ba και με μεγαλη μου λυπη ο ντεξτερ θα ξεκινησω το The Shield που το προτειναν και εδω μεσα σαν αππ τις καλύτερες σειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι εξαιρετική σειρά. Όχι τέτοιου είδους όμως. Είναι σε εντελώς άλλο μήκος κύματος το The Wire. Γιαυτό μου την σπάει που τα ρίχνουν όλα στην κατηγορία Drama, λες και όλες οι σειρές που 'καλύπτονται' είναι στα ίδια επίπεδα η μύκος κύματος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 άντερεσεις 13 λεπτά που τέλειωσε, γράφτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Άντε γειά απλά.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 το τηλεφώνημα είναι για να τα ρίξει όλα πάνω του. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ήταν μεγάλο λάθος που το είδα πριν πάω δουλειά σήμερα... Χρειάζομαι μια μέρα τουλάχιστον για να κατακαθίσει όλο αυτό. fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.... Δεν ξέρω του χρόνου γιατί θα υποβληθούν άλλες υποψηφιότητες από σειρές στα Emmy. Τυλίξτε τα όλα για τη σειρά από τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εφυγαν σαγονια, εφυγαν ολα.. Αλλά ρε πουστη ειναι δυνατον παλι να τη γλυτωσε ο γουλτ; Θελω χρονικα να φτασει το επεισοδιο που τον δειχνει στα 42 και να τον ξεσκισουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 για μένα η σειρά τελειωσε σημερα. αντε να εβλεπα ακομα κανα 5 λεπτο που να μαθω οτι πεθανε απο καρκινο ο γουωλτ σε καποια μακρινη αγνωστη χωρα παρέα με 10 γατες και οτι σκοτωσαν το τζεσσε μετα που μαγειρεψε τη τελευταια παρτιδα (δηλαδη τα αυτονοητα και αναποφευκτα) τα επομενα επεισοδια μου ειναι αδιαφορα προσωπικα δε μου αρεσε το επεισοδιο αλλα μόνο γιατι δεν ηθελα τα πραγματα να εξελιχθουν ετσι τραγικα. Ολοι με καποιο τροπο φτιαχνουμε μια ιδανικη εξελιξη σε μια σειρα και οτι ειδα σιγουρα δεν ηταν αυτο που ηθελα. Αλλα ισως ηταν αναποφευκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 καταλαβα, της πουτανας εγινε, κατι πηρε το ματι μου κ στο τουιτερ, για να γραφουν οι μπασκετικοι (αμερικανοι) για br bad, φερτε ολα τα επεισοδια μεχρι το τελος να τα δω τωρα εγραφε ο αλλος, anyway, τα λεμε αυριο που θα το χουμε δει κ εμεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εφυγαν σαγονια, εφυγαν ολα.. Αλλά ρε πουστη ειναι δυνατον παλι να τη γλυτωσε ο γουλτ; Θελω χρονικα να φτασει το επεισοδιο που τον δειχνει στα 42 και να τον ξεσκισουν. 52 είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα