Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5b [Spoiler free till season 5a]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουρασε ο walter,ελπιζω να τον φαει ο μπατζανακης του.

ο μπατζανακης κουρασε μεγαλε, ελπιζω να τον εχουν φαει τα παλικαρια γιατι πολυ μου την εχει σπασει ο τυπος

• Like 3
  • Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια τι ωρα ελλαδος ακριβως, την κυριακη ή τη δευτερα παιζεται το νεο επεισοδιο? και τι ωρα να το αναμενουμε στα ''γνωστα'' ιντερνετικα πεδια?

Συνηθως το βλεπω μια 2 μερες μετα αλλα τωρα αγωνιω και θα ξενυχτησω εν αναγκη να το δω αμεσως μολις βγει

Δημοσ.

παιδια τι ωρα ελλαδος ακριβως, την κυριακη ή τη δευτερα παιζεται το νεο επεισοδιο? και τι ωρα να το αναμενουμε στα ''γνωστα'' ιντερνετικα πεδια?

Συνηθως το βλεπω μια 2 μερες μετα αλλα τωρα αγωνιω και θα ξενυχτησω εν αναγκη να το δω αμεσως μολις βγει

Παίζεται Δευτέρα 4-5 το πρωι ώρα Ελλάδας.. Κατά τις 6-6.30 έχει ανέβει...

Δημοσ.

μόνο σε μένα φαίνεται άθλιος ο Fallon? γενικά...

Γενικά ναι, άθλιος. Αλλα αυτά τα parodies (ένα αυτό και ένα του GoT) μετράνε πολύ άσχημα.

Δημοσ.

Γύρω στις 4 ξημερώματα Δευτέρας αν δεν κάνω λάθος.

Παίζεται Δευτέρα 4-5 το πρωι ώρα Ελλάδας.. Κατά τις 6-6.30 έχει ανέβει...

ευχαριστω παιδάκια τώρα εκατατοπίσθειν του τέστειν είμαι ενήμερος!!! :-D

Δημοσ.

μόνο σε μένα φαίνεται άθλιος ο Fallon? γενικά...

Xαζοκονσερβοποιημένο αμερικανοχιούμορ.  Δεν γέλασα δευτερόλεπτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

γενικότερα αν δεις την εκπομπή του, ειδικά οι συνεντεύξεις τέρμα scripted, 0 αυτοσχεδιασμός..

Δημοσ.

γενικότερα αν δεις την εκπομπή του, ειδικά οι συνεντεύξεις τέρμα scripted, 0 αυτοσχεδιασμός..

Και μου την σπάει όταν δεν έχει τι να πει και απλά επαναλαμβάνει τα punch lines των καλεσμένων...

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει γούστα είναι αυτά προφανώς. Ούτε εμένα με κάνει να γελάω (όχι συνήθως anyway) o Fallon, και στο σκετς το μεγαλύτερο κομμάτι από τους διαλόγους έχει ρηχό χιούμορ, και το cast/επιτελείο είναι μέτριο.

Αλλά ούτε ένα "χα" στα references; στα αρκουδάκια που εμφανίζονταν στο background; στις εμφανίσεις του odenkirk, paul, cranston; στο σκηνικό με την πίτσα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...