Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5b [Spoiler free till season 5a]

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

^ κάτι τέτοιο θα λεγα και εγώ, πονάν τα μάτια μου πλεον σαυτό το θρεντ. Τόσο πολύ που περίμενα μέχρι σήμερα να το ανοίξω, αλλα βλέπω πως δεν παλεύετε εδώ μέσα :P

Also, Jesse Bluth

bb-lulz-hugemistake.jpg

:-D

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε είστε 5 ετών? lol δηλαδή κουράσατε
σειρά βλέπουμε δεν λύνουμε κβαντική φυσική

Κανεις δεν ειπε οτι λυνουμε κβαντικη φυσικη φιλε μου..Απλα καποιοι πιστευουμε οτι με βαση το πως εξελισσεται η σειρα τοσα χρονια υπαρχει καποια ασυνεχεια ως προς τον ευκολο τροπο με τον οποιο θελησαν οι δημιουργοι να προχωρησει η πλοκη...οπως στον Dexter ενα πραγμα :P(δεν εφτασε σε αυτο το επιπεδο ευτυχως) Τωρα ο καθενας οπως θελει το βλεπει/αντιμετωπιζει.Ας απολαυσουμε λοιπον τα τελευταια επεισοδια και εδω θα ειμαστε παλι να συζηταμε :-)

ελπίζω πάντως στο τέλος να μας πέσει το σαγόνι 
δεν περιμένω τίποτα λιγότερο απο αυτή τη σειρά 
μακάρι να μην μας ξενερώσουν 

• Like 1

• Moderators

Το promo της season είχε τον Bryan Cranston να απαγγέλλει το "Ozymandias" (* άλλαξα το youtube link του Kas σε ένα που δεν έχει το country restriction. Διατηρώ το spoiler tag, αν και δεν νομίζω ότι είναι)

Αυτό είναι fan made (και περιέργως από 30 Αυγ - πώς δεν το πήραμε είδηση νωρίτερα). Η μόνη σχέση με τη σειρά είναι ότι εμπνεύστηκε από και χρησιμοποιεί την απαγγελία του Cranston:

Breaking Bad‘s Saul Goodman will live on at AMC. After lengthy negotiations, the cable network and Breaking Bad producer Sony Pictures TV have reached a licensing agreement for a spinoff from Vince Gilligan‘s acclaimed drama series

http://www.deadline.com/2013/09/breaking-bad-saul-goodman-spinoff-amc-series/

I LIKE IT

• Like 1

Ο saul λογικα θα ζησει γιατι στο ign που διαβασα το ρεπορταζ για το "better call saul" ειχε δηλωσεις του vince gilligan και ειπε οτι θελει να σκεφτεται τον saul σαν μια κακοντημενη κατσαριδα. http://uk.ign.com/articles/2013/09/11/breaking-bad-spinoff-better-call-saul-confirmed

k6x3syP.png

και να σου μπουκαρει στριφογυριστος και ο taζmania devil και αρπαζει τα βαρελια με τα  λεφτα και τα τρωει. Και μενουν οσοι ζησαν να αναρωτιουνται ''what the hell just happened dude...'' :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...