DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 20 breaking bad locations in real life. sorry αν το έχει ξαναποστάρει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ε θα πρεπε να ντρέπεσαι ρε DOP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 νέο πόστερ: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αυτό το 11 Αυγούστου στο λαιμό μου 'χει κάτσει. Το τι νεύρα τους έχω δε λέγεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Να πω την μαύρη αλήθεια, ενώ θέλω να βλέπω teasers για τη 5b για να μη ξεχνιόμαστε, και τα δύο promo posters μέχρι στιγμής μου φαίνονται ψιλομέτρια/πρόχειρα (σε σχέση με αυτά που είχαμε για 2η, 3η, 4η και 5a πχ). Αυτό το τελευταίο μου φέρνει κάπως σε πρώτα βήματα με το Photoshop . Και όντως αργεί ο Αύγουστος (και καλά κάνει, αλλά για εντελώς άλλους λόγους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ποιος τα χεζει τα ποστερς???? 1 μηνας κ κατι ψιλα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Να πω την μαύρη αλήθεια, ενώ θέλω να βλέπω teasers για τη 5b για να μη ξεχνιόμαστε, και τα δύο promo posters μέχρι στιγμής μου φαίνονται ψιλομέτρια/πρόχειρα (σε σχέση με αυτά που είχαμε για 2η, 3η, 4η και 5a πχ). Αυτό το τελευταίο μου φέρνει κάπως σε πρώτα βήματα με το Photoshop . Και όντως αργεί ο Αύγουστος (και καλά κάνει, αλλά για εντελώς άλλους λόγους) Μια χαρά μου φαίνονται τα 3* promo posters (μαζί και το Power Corrodes) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 To power corrodes όμως είναι για την 5α. Και είναι άλλη κατηγορία, imho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 To power corrodes όμως είναι για την 5α. Και είναι άλλη κατηγορία, imho. Α ναι? Είχα την εντύπωση πως ήταν για την τωρινή. Γράψε λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 The beginnings of a drug lord Malcolm in the Middle S4E19 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 αλίμονο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Με αφορμή αυτό http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/pws-theleis-na-teleiwsei-to-breaking-bad.2329238.html?utm_source=ContraWidget&utm_medium=ContraFooter&utm_content=Homepage&utm_campaign=24mediaWidget Εσεις πως θα θέλατε να τελειώσει η σειρά; Εχω 2 σενάρια στο μυαλο μου, στο 1ο ο Walt επικρατεί, βγαζει εκτός μαχης γαμπρο, γυναικα, νυφη, Τζεσι κλπ και μετατρέπεται σε Vilain. Στο 2ο τον σκοτώνει ο Τζεσι που ειναι ο μονος ανθρωπος που ο Walt έχει δείξει κάποια αδυναμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Παίζουν με τα νεύρα μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα