nikosBruin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Από την άλλη, σε πολλά επεισόδια είδαμε ότι δεν τον αγαπάει πια και ότι μόλις που τον ανέχεται. Και από πάνω τον φοβάται κι όλας. Γιατί ξαφνικά άλλαξε και τον αγαπά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ε ναι, τι να πιάσει η σκηνοθεσία μπροστά σαυτήν του Cranston Πάντως, όσο αφορά το συνολικό περιεχόμενο από άποψη εξελίξεων έμοιαζε να είχε αρκετό set up καταστάσεων (αν και κατά τη γνώμη μου, οι περισσότερες σκηνές ήταν πολύ δυνατές), και ακολούθησε το 5x09 που ήταν το aftermath του "Hank knows", οπότε λογικό να φαίνεται πιο υποτονικό από το 2ο. Βασικά, 2 επεισόδια είχε η season, το ένα θα ήταν αναγκαστικά πιο υποτονικό του άλλου, και τυπικά στο BrBa, μετά από κάποιο ξέσπασμα ακολουθούν επεισόδια που οδηγούν στο επόμενο μπαμ, οπότε φυσιολογικό το βρίσκω. Τέσπα, ο λόγος για το post ήταν ότι για την ιστορία, η σκηνοθέτης του επεισοδίου είναι η Michelle MacLaren (http://breakingbad.wikia.com/wiki/Michelle_MacLaren) που έχει στα credits της το "4 Days Out", "One Minute", "Salud", κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 οι συντεταγμενες που επαιξε στο τζοκερ ο walt ποτε κληρωνει?? :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Η τιμωρία του Walter θα ναι ο θάνατος / διαμελισμός της οικογένειας του, το οποίο θα τον κάνει Heisenberg. Το προφανές, πως ο Χανκ θα τον δώσει, δεν το πιστεύω. Ο τζέσι όπου να ναι θα μιλήσει και κατα την άποψη μου θα βγάλει στο κλαρίνο τον Χανκ, αν του δώσει την εντύπωση πως ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Από την άλλη, σε πολλά επεισόδια είδαμε ότι δεν τον αγαπάει πια και ότι μόλις που τον ανέχεται. Και από πάνω τον φοβάται κι όλας. Γιατί ξαφνικά άλλαξε και τον αγαπά; http://en.wikipedia.org/wiki/Stockholm_syndrome Ίσως. Η τιμωρία του Walter θα ναι ο θάνατος / διαμελισμός της οικογένειας του, το οποίο θα τον κάνει Heisenberg. Το προφανές, πως ο Χανκ θα τον δώσει, δεν το πιστεύω. Ο τζέσι όπου να ναι θα μιλήσει και κατα την άποψη μου θα βγάλει στο κλαρίνο τον Χανκ, αν του δώσει την εντύπωση πως ξέρει. Εγώ νομίζω πως ο Hank θα τον δώσει αφού μαζέψει τις αποδείξεις του, δε θα'χει όμως σημασία πλέον γιατί όντως θα τον έχει βρει μεγαλύτερο κακό. Σκεφτόμουν τη Lydia και το μακελειό με τους διακινητές μεθ αλλά και το τρόπο που κοίταζε η γειτόνισσα τον Walt στο flash forward του πρώτου επεισοδίου που έμοιαζε σαν να βλέπει φάντασμα και εικάζω πως η μαφία των ναρκωτικών είτε θα απαγάγει είτε θα σκοτώσει άτομα από, ή και ολόκληρη, την οικογένεια. Βασικά όπως το φανταζομαι, ο Todd θα ξαναμαγειρέψει για τη Lydia, η Lydia θα το πασάρει στους Τσέχους, οι Τσέχοι δυσαρεστημένοι με τη πτώση στη ποιότητα της μεθ δε θα δεχτούν τίποτα λιγότερο από αυτό που παρήγαγε ο Walt με αποτέλεσμα η Lydia να τον εκβιάσει ώστε να το κάνει να συνεργαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Η sky θα πεθάνει πρώτη, πνιγμένη στην πισίνα. Βασικά όπως το έχουν χτίσει, όλοι έχουν λόγους να τον δώσουν και όλοι έχουν λόγους να σωπάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Πρώτος ο Junior, θα πνιγεί με τα δημητριακά. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 εγω δε θελω να πεθανει κανεις, θελω να εχει χαπι εντ, να ζησουν αυτοι καλα και εγω καλυτερα.... τσιου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 εγω καπως εχω ενα προαισθημα οτι θα παιξει σημαντικο ρολο ο saul,δαιμονιο τυπακι χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 εγω καπως εχω ενα προαισθημα οτι θα παιξει σημαντικο ρολο ο saul,δαιμονιο τυπακι χαχα όχι και δαιμόνιο, περισσότερο κωμικό στοιχείο είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 όχι και δαιμόνιο, περισσότερο κωμικό στοιχείο είναι... για να εκανε την γνωριμια γκας-γουολτ,για να ειναι χωσμενος παντου και να ξελασπωνει απαντες μαλλον δαιμονιος χεχε! τωρα το στυλακι σιγουρα ειναι κωμικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Btw πέτυχα επεισόδιο friends το ΣΚ που πρέπει να έπαιζε ο Saul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Πάντως, όσο αφορά το συνολικό περιεχόμενο από άποψη εξελίξεων έμοιαζε να είχε αρκετό set up καταστάσεων (αν και κατά τη γνώμη μου, οι περισσότερες σκηνές ήταν πολύ δυνατές), και ακολούθησε το 5x09 που ήταν το aftermath του "Hank knows", οπότε λογικό να φαίνεται πιο υποτονικό από το 2ο. Βασικά, 2 επεισόδια είχε η season, το ένα θα ήταν αναγκαστικά πιο υποτονικό του άλλου, και τυπικά στο BrBa, μετά από κάποιο ξέσπασμα ακολουθούν επεισόδια που οδηγούν στο επόμενο μπαμ, οπότε φυσιολογικό το βρίσκω. Μαζί σου, και γω το βρήκα λογικό σαν επεισόδιο και μάρεσε αρκετά (εξάλλου εγώ δεν μαζεύομαι, ε Σελλερζ?). Απλώς επειδή ότι πιάνει στα χέρια του ο Cranston γίνεται χρυσάφι (η καταλήγει στο Belize) δεν μπορούσα να μην σχολιάσω στην σύγκριση της σκηνοθεσίας μεταξύ των επεισοδίων. Εγώ πάλι πιστεύω πως σε κάποια στιγμή στο μέλλον, ενώ καθαρίζει το σπίτι, η Skyler θα προσέξει το λαχείο στο ψυγείο πάνω. Θα κοιτάξει την ημερομηνία, θα δει πως πέρασε η κλήρωση και θα το πετάξει. Θαρθει μετά σπίτι ο άλλος, θα γίνει φουριόζος, "Where is the money Skyler?!" (ωραίο callback θα ναι αυτό), και έπειτα θα βρεί τον Bobby Singer στην τουαλέττα για να πάρει το .50άρι για να την ανάψει για τα καλά. The End. ~~~~ ΞΕΚΟΛΛΑ! http://www.businessinsider.com/belize-tourism-board-wants-to-send-breaking-bad-on-a-trip-to-the-country-2013-8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Btw πέτυχα επεισόδιο friends το ΣΚ που πρέπει να έπαιζε ο Saul Δεν βγάζει κάτι με googling και imdb - wiki. Για δώσε επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 > νταξει, οι μπελίζοι γάμησαν > ο σαουλ είναι ο μόνος που πράττει σύμφωνα με τις επιθυμίες του γουολτ μέχρι τώρα, αλλά από κάπου θα τον κρατάει το fbi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα