Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5b [Spoiler free till season 5a]

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βασικα δεν ειχε την ενταση της καταληξης του 1του, αλλα ηταν μια απολυτος φυσιολογικη εξελιξη της ιστοριας. Ο χανκ κανει οτι μπορει και νομιζει πρεπον. Η σκαιλερ και ο γουολτ κανουν τα δικα τους.  Μεταβατικο, ξεμεταβατικο, ειναι το ορθων επομενο βημα. Καλοι διαλογοι, ψιλοεντασυλα και συγκρουσεις, λιγο κινηση και στο μετωπο των ναρκωτικον, διοτι ειχαμε πηδηξει χρονο, οποτε επρεπε να μας ξαναεισαγουν στο στορυ με το τι παιζει εκει στο μετωπο. Το μονο που με χαλασε ηταν ο τζεσι. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ίσως δεν πρέπει να το πω εδώ,αλλά λέω να μη ξεθάψω τόπικ..επειδή από το breaking bad έχω υψηλές προσδοκίες,είπα να το ξαναδώ από την αρχή για να τα έχω όλα πιο φρέσκα και θυμηθώ κάτι λεπτομέρειες ώστε να μη μου ξεφύγει κάτι στο φινάλε..λοιπόν είμαι στο 2χ06,αλλά αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το τι απέγιναν τα πορτοφόλια του walt & jesse καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου όταν ο tuco τους είπε να αδειάσουν τις τσέπες τους όταν τους είχε πάρει μαζί του(επεισόδιο 2χ02)...ελπίζω να μη μου ξέφυγε πάλι αυτή η λεπτομέρεια.θυμάμαι να τα αφήνουν στο τραπεζάκι και να μην τα ξαναπαίρνουν πίσω.και επίσης αν ισχύει κάτι τέτοιο πως και δεν τα βρήκε ο hank ή όποιοσδήποτε καθώς στη συνέχεια καλούν τον tio στο τμήμα,ο οποίος δεν ήταν σε θέση να εξαφανίσει στοιχεία κ.τ.λ.Εκτός κι αν,τι να πω,δεν τον πήραν σηκωτό από το σπίτι του αλλά τον έφερε η νοσοκόμα και η DEA ποτέ δεν έλεγξε το σπίτι του.

για την 5η τώρα,πολύ μαρέσει έτσι όπως το πάει,που θα μας δώσει χρόνο να δούμε τις διάφορες εξελίξεις κατά τη διάρκειά τους και δεν θα έχουμε ένα απλό ντου στον walt και μετά τέλος..όσο για happy ending δεν νομίζω να το ήθελα,εκτός ίσως από τον jesse τον οποίο θα ήθελα να δω να περνάει μια όσο πιο φυσιολογική ζωή γίνεται μετά από όσα τράβηξε.κυρίως δεν θέλω να τον σκοτώσει ο walt.Από εκεί και πέρα,οποιαδήποτε εξέλιξη και αν έχουμε,αν δωθεί σωστά και όχι πολύ πρόχειρα δεν νομίζω να μην με ικανοποιήσει.

• Moderators

ήθελα να ρωτήσω είναι το τι απέγιναν τα πορτοφόλια του walt & jesse καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου όταν ο tuco τους είπε να αδειάσουν τις τσέπες τους όταν τους είχε πάρει μαζί του(επεισόδιο 2χ02)...ελπίζω να μη μου ξέφυγε πάλι αυτή η λεπτομέρεια.θυμάμαι να τα αφήνουν στο τραπεζάκι και να μην τα ξαναπαίρνουν πίσω.

http://www.insomnia.gr/topic/352199-breaking-bad-spoilers-only-for-season-4/page-5?do=findComment&comment=3335421

Το είχε ρωτήσει και ο patrick παλιότερα. :)

Τους τα δίνει πίσω και τα παίρνουν.

• Like 2

όσο για happy ending δεν νομίζω να το ήθελα,εκτός ίσως από τον jesse τον οποίο θα ήθελα να δω να περνάει μια όσο πιο φυσιολογική ζωή γίνεται μετά από όσα τράβηξε.

ναι, αλλα... http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/1kjav2/jesse_is_the_real_cause_for_all_of_his_and_walts/

• Like 1

Την περιμενατε απο την σκαιλερ αυτην την αντιδραση? να τον καλυψει ουσιαστικα?? Απο εκει που την μισουσα την λυπηθηκα πολυ μετα και απο την μπατσα της μαρι χαχα

Καπως προβλεψιμο επεισοδιο. Ειδικα στις κινησεις του Γουολτ.

αλλα με εχει εκνευρισει αφανταστα ο τζεσι. Συγνωμη ρε φιλε αλλα αν δε την παλευεις και οι πραξεις σου δε σε αφηνουν να ξεπερασεις μια κατασταση (λογικο με οσα βιωματα ειχε) πηγαινε τιναξε τα μυαλα σου στον αερα να ξεβρωμισουμε...Και αλλοι περασαν τα ιδια με σενα αλλα δε πηγανε να σε καρφωσουν για να νιωσουν καλυτερα ή να αλαφρυνουν τη ψυχη τους. Αν δε την παλευεις πηγαινε ψοφα. Τρελος δεν εισαι ουτε τρελαθηκες τωρα. Απλα εισαι παρορμητικος και λιγοψυχος. Λιγο βλακας με αναλαμπες εξυπναδας (βλ. μαγνητη και λαπτοπ).

ουφφφφφ. τα ειπα ξεσπασα. Παω για υπνο

Υ.γ Ολοι θελουμε ο Χανκ να ηρεμησει τον τζεσε και να τον επαναφερει στα λογικα του. Θα ειναι και το λογικο καθως δεν εχει χρονο να τον ανακρινει ουτε να του ζητησει οτιδηποτε αφορα αποκαλυψεις (εξαλλου τι να σου πει το ζαβο...)

Στο επομενο επεισοδιο βλεπω μολις ξαναμπαινουν οι του fbi τον τζεσε να εχει ξυπνησει και dejavu να τους λεει...Saul Goodman is my layer...

Υ.γ καπως ασχετο με τη πλοκη αλλα η μαρι δε νομιζω να τελειωσει η σειρα χωρις να ανακοινωσει στον Χανκ οτι εχει καθυστερηση...

Παίδες έκανα την πρώτη μου προσπάθεια για υποτιτλισμό στο 10ο επεισόδιο και μπορω να πω πως πηγε αρκετα καλα (εχει 3-4 λαθη μετρημενα). Εχω να παινευομαι μαλιστα οτι τους ανεβασα πρωτος σε ολη την Ελλαδα :D . Ορίστε.. http://gr.tvsubtitles.net/subtitle-247034.html

Περιμενω αποψεις !

Λοιπον παραθετω μερικες παρατηρησεις ως...παλιος συναδελφος.

- Προσωπικα δε μεταφραζω ποτε επιφωνηματα και παρεμφερη οπως hey, hmmm,ahhh κ.λ.π.

- Καλο ειναι να υπαρχει σε σειρες μια συνεχεια οσον αφορα στα ονοματα, Σαουλ τον μαθαμε και αγαπησαμε και ξαφνικα Σολ χτυπαει καπως. Ειδα και σε αλλους υποτιτλους να παιζουν με Τζεσι και Τζεσε...

- Ορθογραφικα και λαθη μεταφρασης υπηρχαν αλλα προφανως λογω βιασυνης, με μια δευτερη αναγνωση θα τα διορθωνες σιγουρα.

- Kαποια λαθη με τη χρησιμοποιηση της - σε αλλαγες γραμμων η χαρακτηρων που μιλουσαν.

ΨΙλοπραγματα που με δευτερο και τριτο περασμα διορθωνονται, αν εβλεπες τον πρωτο δικο μου υποτιτλο ακομα θα γελουσες..

• Like 1

Η Σκάιλερ ήταν πολύ καλή σε αυτό το επεισόδιο. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει παρακάτω.

1. Μήπως παίζει παιχνίδι ώστε να μάθει που είναι κρυμμένα τα λεφτά και μετά να καρφώσει τον Ουώλτ για να πάρει χάρη αυτή. Τα κάνουν κάτι τέτοια οι γυναίκες. 

2. Η δεύτερη περίπτωση είναι να είναι ειλικρινής και να βοηθήσει τον Ουώλτ όσο μπορεί. 

Δεν νομίζω να ισχύει το πρώτο. Αφού τις είπε ότι θα παραδίδονταν υπό έναν όρο να κρατήσουν τα λεφτά και να μην τα δώσουν στην αστυνομία, αν δεν την ένοιαζε για τον walter απλά θα του έλεγε ναι, αυτός θα πήγαινε να ομολογήσει θα έλεγε ότι η γυναικα του δεν ήξερε τίποτα, όσο για τα λεφτά δεν θα τους έλεγε ποτε που τα έκρυψε και μετά από λίγο αφού ξεχνιόταν η ιστορία θα πήγαινε η σκίλερ και θα τα ξέθαβε και τέλος. Δεν έκανε αυτή την επιλογή όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...