ultrobyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Subs ακομα?? ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Καλά subs για αύριο πάει η δουλειά. Εκτός αν ξέρεις οποιαδήποτε άλλη γλώσσα υπάρχει στον πλανήτη μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Έχουν βγει ελληνικοί subs. Επίσης, στα π@π@ρια της (όποιας) ομάδας σε πόσες γλώσσες έχει βγει υπότιτλος και πόσο γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Just finished. Μισό αγγλικά μισό ελληνικά... Το καλό που του θέλω το s05e11 να ξεκινάει με Τζέσι - Χανκ, όπως το άφησε. Αλλιώς θα παίξω με τη μπάρα forward-backward. Επίσης, στα π@π@ρια της (όποιας) ομάδας σε πόσες γλώσσες έχει βγει υπότιτλος και πόσο γρήγορα. Σωστός. Αμα θέλει ας μεταφράσει στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας ή στις 4 παρά τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας. Αλλά στα π@π@ρια του κι ο άλλος που ακόμα και στο mouse θέλει ελληνικά γιατί δεν ξέρει γρι και βλέπει μεσημεριάτικα 2352624 υπότιτλους εκτός αυτών που χρειάζεται. Θα το σχολιάσει πάνω στην κάψα τ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παίδες έκανα την πρώτη μου προσπάθεια για υποτιτλισμό στο 10ο επεισόδιο και μπορω να πω πως πηγε αρκετα καλα (εχει 3-4 λαθη μετρημενα). Εχω να παινευομαι μαλιστα οτι τους ανεβασα πρωτος σε ολη την Ελλαδα . Ορίστε.. http://gr.tvsubtitles.net/subtitle-247034.html Περιμενω αποψεις ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παίδες έκανα την πρώτη μου προσπάθεια για υποτιτλισμό στο 10ο επεισόδιο και μπορω να πω πως πηγε αρκετα καλα (εχει 3-4 λαθη μετρημενα). Εχω να παινευομαι μαλιστα οτι τους ανεβασα πρωτος σε ολη την Ελλαδα . Ορίστε.. http://gr.tvsubtitles.net/subtitle-247034.html Περιμενω αποψεις ! E αντε ρε πουστη, απο το πρωί περιμένουμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosBruin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τελικά η λύση που έδωσα την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίζει να είναι η πιο λογική! Λέτε να την ακολουθήσουν; Θα ήταν και ένα πολύ καλό και λογικό τέλος και για την ιστορία του κλαψιάρη του Τζέσι που καιρός είναι να τον ξεφορτωθούμε!!!... Από την αρχή όλο προβλήματα προκαλούσε το μυξιάρικο... http://www.insomnia.gr/topic/469438-breaking-bad-season-5b-spoiler-free-till-season-5a/?p=52554600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μεχ, το 2ο επεισόδιο δε με ξετρέλανε ρε γμτ. Μου φάνηκε λιγάκι ανούσιο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μεχ, το 2ο επεισόδιο δε με ξετρέλανε ρε γμτ. Μου φάνηκε λιγάκι ανούσιο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Συγκρίνεται με το 1ο κατά τη γνώμη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ανούσιο γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Γιατί μου φάνηκε σαν κάτι εντελώς μεταβατικό χωρίς κατάληξη που να με κάνει να αγωνιώ για το επόμενο - frankly μετά από το μπουμ του προηγούμενου επεισοδίου περίμενα κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω αν βγάζω νόημα και ενδεχομένως η λέξη "ανούσιο" να μην ήταν η σωστή, απλώς μου φάνηκε ότι το συγκεκριμένο προσπαθούσε να set the scene για τα παρακάτω και δεδομένου του προηγούμενου χτισίματος το θεώρησα λίγο φλατ. Νομίζω αν η πλοκή είχε πάει ένα κλικ παρακάτω στο ίδιο επεισόδιο δε θα γκρίνιαζα =ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Βασικα δεν αγγιξε την σκηνοθεσια του προηγουμενου. Το Breaking bad εχει γινει κατι παραπανω για μενα, μιας και το βλεπω ακομα και στον υπνο μου. Ο τζεσι δεν εχει πει ουτε μια ολοκληρωμενη προταση μεχρι τωρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_1924 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Λίγο υποτονικό σε σχεση με το προηγούμενο αλλά το μας έκοψε στο καλύτερο σημείο... :wacko: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Συγκρίνεται με το 1ο κατά τη γνώμη σου; οχι βεβαια, δεν ητανε τοσο εντονο οσο το 1ο, αλλα και ετσι μου αρεσε παρα πολυ.. ουτε που καταλαβα ποτε περασε το 47λεπτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα