Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5b [Spoiler free till season 5a]

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ καλό επεισόδιο και καθώς φαίνεται η σειρά θα τελειώσει δυνατά!

Πάντως στην πραγματική ζωή...

Λοιπόν, στην πραγματική ζωή ο Ουώλτερ θα έλεγε στον Χανκ:

Πιάσε ένα ουίσκι και κάτσε να στα πω όλα. ....

Αν με παραδώσεις θα σε βγάλουν από την υπόθεση γιατί είσαι συγγενής και πιθανότατα θα σε διώξουν από το σώμα γιατί όλα έγιναν κάτω από τη μύτη σου. Εγώ θα πεθάνω από καρκίνο αλλά η γυναίκα μου θα πάει φυλακή σαν συνεργός και η δική σου η γυναίκα θα σε αφήσει. Τελικά θα μείνεις άνεργος και μόνος και θα καταφέρεις μια τρύπα στο νερό.

Αντίθετα, αν συνεργαστείς (και ξεφορτωθείς και το κλαψιάρικο που μου κάνει τη ζωή πατίνι τόσο καιρό) θα σε κάνω συνέταιρο στο νέο πλυντήριο, θα πάρεις και δύο εκατομμύρια μπόνους και θα πάμε όλοι μαζί ταξιδάκι στην Ευρώπη και θα σου πω τέτοιες ιστορίες που θα γελάς για μήνες!

Τι προτιμάς;  

Εσείς τι λέτε ότι θα προτιμούσε;;;  :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την εντύπωση ότι η εγκληματική καριέρα του walter τελείωσε λίγο απότομα.. Ή ίσως πρόκειται για time lapse το δείπνο. Γενικά  έχω ψιλοχαθεί όσον αφορά την χρονική σειρά, ίσως θα πρέπει να ξαναρχίσω την 5η από την αρχή...

Η σειρά στα περισσότερα επεισόδια της 5ης σεζόν αγγίζει την τελειότητα. Ερμηνείες και σκηνές κινηματογραφικές. Όλο το καστ δίνει ρέστα (μέχρι και η Σκάιλερ). Είναι πολύ δύσκολο πλέον να δεις άλλη σειρά παράλληλα με το Breaking Bad και να μην αντιληφθείς το έλλειμμά της.

Εμένα μου έχει κάτσει ότι οι σκηνές που βλέπουμε στην αρχή των επεισοδίων 5x01 και 5x09 θα είναι ουσιαστικά σαν τις εναρκτήριες σκηνές κάποιων επεισοδίων της δεύτερης σεζόν που αποτελούσαν το φινάλε της. Δηλαδή θεωρώ ότι οι σκηνές αυτές είναι μέρος του φινάλε της σειράς. Και πιστεύω ότι θα δούμε κι άλλες στα επόμενα επεισόδια που σαν παζλ θα σχηματίσουν το τερέν του φινάλε της σειράς. Η επιμονή και η προσοχή στη λεπτομέρεια που δείχνουν οι δημιουργοί της σειράς εκεί με οδηγεί.

Επίσης, το όλο σκηνικό με τη ρικίνη μου δημιουργεί την αίσθηση ότι ο Γουόλτ έφυγε πολύ βιαστικά από το σπίτι (τελικώς δηλαδή το έκανε το τηλεφωνηματάκι του στον "εξαφανιστή").

Πέρα από τον Dean Norris, εμένα μου άρεσε πολύ και η σιωπηλή και εκκωφαντική ερμηνεία του Aaron Paul, που δείχνει ότι έχει αφήσει οριστικά πίσω του την ανάλαφρη περσόνα που γουστάραμε στη σειρά μέχρι τώρα. Επίσης να θυμίσω ότι ο Dean Norris είχε δείξει δείγματα της ερμηνευτικής του δεινότητας στο σκηνικό που πάει στο νοσοκομείο να βρει τη Marie και στο One Minute.

Για το επόμενο δίμηνο η Δευτέρα είναι η αγαπημένη μου μέρα :-).

• Like 2

Oh fuck. Το ξερω οτι μπαινω σε Lost theories territory και το σιχαινομαι λιγο αυτο αλλα για κοιταχτε λιγο το λινκ.

Ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο για τον Τζεσι. Fuck off Walter. Ηδη τον μισω για οτι εκανε στον Μαικ.

http://www.uproxx.com/tv/2013/08/breaking-bad-blood-money-rewatch-color-schemes-theories-and-foreshadowing/

Με λιγα λογια μας λεει οτι ο Γουολτερ αποκτα συνηθειες ανθρωπων που εχει σκοτωσει. Crazy 8 και το σαντουιτς που εκοβε τις γωνιες, τον τροπο που επινε το ουισκι ο Μαικ (με παγο) ισως ακομα και με το μπεικον που σχηματισε την ηλικια του στη αρχη της 9 σεζον οπως εκανε παλιοτερα η Σκαιλερ. Τελευταιο "clue"

tumblr_mretcu75c91rmequvo1_5001.jpg

Ενδιαφέρον, αλλά δε νομίζω πάντως να ισχύει αυτό για τη Σκάιλερ. Απλώς είναι κάπου "στο πουθενά", μόνος, την ημέρα των γεννεθλίων του, και κάνει αυτό που αρμόζει η παράδοση. Απλώς δεν είναι εκεί η Σκάιλερ για να το κάνει εκείνη για αυτόν...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρον, αλλά δε νομίζω πάντως να ισχύει αυτό για τη Σκάιλερ. Απλώς είναι κάπου "στο πουθενά", μόνος, την ημέρα των γεννεθλίων του, και κάνει αυτό που αρμόζει η παράδοση. Απλώς δεν είναι εκεί η Σκάιλερ για να το κάνει εκείνη για αυτόν...

Μέχρι το προτελευταίο του πρώτου μισού της πέμπτης σεζόν (επεισόδιο 5χ7) το πίστευα και για την Skylar Skyler* βασικά. Τώρα όμως δύσκολο το κόβω.

Επεξ/σία από Kasrith

^^

yo yo yo, απλά προσπαθούσα να το βάλω ως εξωτερικό σύνδεσμο γιατί την άλλη φορά που δεν ήταν, μου το άλλαξαν. αλλά δε το βρήκα, οπότε.... ναι.

Πο ακόμα ένα φοβερό επεισόδιο, αν και τελείωσε λίγο απότομα... Εκνευρίστηκα με την Marie, και προς στιγμή νόμιζα θα κανε καμια βλακεία που θα κατέληγε σε δράμα....   O jesse εδώ και δυο επεισόδια δεν έχει πει λέξη... Και κάτι ακόμη, ο junior που είναι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...