Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5b [Spoiler free till season 5a]

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 μήνες μετά...
  • Moderators

breakingbadfinalepsteas.jpg

Έχει και σχετικό (πολύ απλό, non-spoilery) teaser video, αλλα δεν μπορώ να βρω link από youtube.

PS. Τελικά ποιο thread χρησιμοποιούμε για το 2ο μισό. Το παρόν ή αυτό; μπερδεύτηκα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιος φανατικός του breaking bad αν μπορεί να βοηθήσει, θυμάμαι ότι σε κάποιο επεισόδιο του 2ου ή 3ου κύκλου έπαιξε και ένα ελληνικό τραγούδι, θυμάται κανείς ποιο επεισόδιο ήταν αυτό??? ήταν κάπου στην αρχή του επεισοδίου νομίζω, Μήπως το φαντάστηκα?? :wacko:

<p>Κάποιος φανατικός του breaking bad αν μπορεί να βοηθήσει, θυμάμαι ότι σε κάποιο επεισόδιο του 2ου ή 3ου κύκλου έπαιξε και ένα ελληνικό τραγούδι, θυμάται κανείς ποιο επεισόδιο ήταν αυτό??? ήταν κάπου στην αρχή του επεισοδίου νομίζω, Μήπως το φαντάστηκα?? :wacko:</p>

Αυτο ηταν στο the wire στη δευτερη σεζον στο τελευταιο επεισοδιο.Στο breaking bad δεν εχει πεχτει ελληνικο τραγουδι.

Sent from my u8800pro using Insomnia

αααααααα τρελλαίνομαι! νομίζω θα κάτσω να ξαναδώ τα επεισόδια του 2ου κ 3ου κύκλου, αφού θυμάμαι ήμουν κάπως woow που άκουσα ελληνικό τραγούδι στην σειρά. (Εκτός και αν ήταν κανένα ισπανικό τραγούδι και μου φάνηκε ελληνικό, πάντως θυμάμαι ότι ήταν κάπως hip hop style)

anyway..άμα το βρω θα ενημερώσω

• Moderators

Εννοείς foreground music (μουσική επένδυση σε κάποια σκηνή κάποιου επεισοδίου) ; Ή κάτι που έπαιζε στο background (πχ ambient μουσική σε κάποιο μαγαζί/club);

Πάντως κι εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο στο Breaking Bad ειδικά.

P.S. Στο Prison Break είχαν ένα επεισόδιο νομίζω 2ο κύκλο που ξεκινούσε με τη μουσική του Ζορμπά.

• Moderators

Δεν είναι -συμφωνώ*, αλλά η αιτιολόγηση του tr3quart1sta είναι σωστή (να έχουμε ένα spoiler free thread για όσα έχουν γίνει στο πρώτο μισό της πέμπτης).

*. Και βασικά δεν έχω κουράγιο για μια συζήτηση "όχι είναι, όχι δεν είναι" .:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...