prokopisboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Από χθες το βράδυ το πήρα στη δουλειά. Πολλές ώρες χρήση. Είναι τώρα στο 50% μπαταρία μια χαρά. Το κούναγα πάνω κάτω για να ακούσω αν κάνει γρούτσου γρούτσου αλλά φοβήθηκα ότι αν συνεχίσω να το κουνάω θα πάθει κάτι στα αλήθεια.
vargogagis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω βλέπω μια πιο μεγάλη κατανάλωση Sent from my iPhone using Insomnia
strong_squash Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχώς και εγώ είδα μια πιο μεγάλη κατανάλωση και δεν είναι λόγω χρήσης που λένε μερικοί εξυπνακηδες Με την 6.0.1 διαρκούσε απίστευτα η μπαταρία ότι και να έκανες.Για το iPhone 5 πάντα Sent from my iPhone using Insomnia
prokopisboy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που παρατήρησα με την 6.02 είναι πρόβλημα σε αυτό ακριβώς που υποτίθεται ότι διόρθωσε τη σύνδεση μέσω wi-fi. Δεν είχα προβλήματα πριν αλλά τώρα καμιά φορά χάνει τη σύνδεση με το δίκτυο χωρίς λόγο.
XmanosX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Επεζα gta 3 ενω η μπαταρια ηταν 100% μετα απο κανα μισαωρο βγηκα κ ηταν 95%. Καλο ειναι τωρα αυτο? Το 5αρι εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα