dimitris2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ύστερα από την αναβάθμιση του iOS 6.0.2 για iPhone 5 και iPad mini που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες, υπήρξαν αρκετοί χρήστες που έκαναν αναφορά για σημαντικά μειωμένη απόδοση της μπαταρίας. Η ενημέρωση κυκλοφόρησε αρχικά με σκοπό τη διόρθωση ορισμένων προβλημάτων στη WiFi συνδεσιμότητα των δύο αυτών συσκευών, όπου ύστερα από το κλείδωμά τους η σύνδεση εναλασσόταν στα δεδομένα δικτύου.Η πρώτη αναφορά ξεκίνησε στην ιστοσελίδα του TidBITS, ενώ αργότερα εμφανίστηκαν και τα πρώτα σχετικά μηνύματα στον επίσημο χώρο συζητήσεων της Apple. Αναφορές από χρήστες κάνουν λόγο ότι το φαινόμενο της γρήγορης αποφόρτισης της μπαταρίας ίσως να σχετίζεται με τον τρόπο που διόρθωσε το πρόβλημα συνεχούς συνδεσιμότητας σε δίκτυα WiFi η Apple. Το πρόβλημα που προέκυψε δεν επηρεάζει όλους τους χρήστες, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που δεν παρατήρησαν καμία αλλαγή στην αυτονομία της συσκευής τους. Site: http://arstechnica.com/apple/2012/12/ios-6-0-2-suspected-of-draining-batteries/[/url]']arstechnica.com
atsddd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Και στο 4s παντως μετα απο καθε αναβαθμιση ειναι χειροτερα.αυτο που εχω δει ειναι οτι καταναλωνει αρκετα περισσοτερη μπαταρια χρησιμοποιωντας οποιαδηποτε εφαρμογη.
amvrosiusd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 χτες το πρωι με 100% αρκετη χρηση viber face safari κατι livescore που τρεχουν buckground και γενικα χωρις να το αφησω ησυχο και τωρα εχω 63%....τραγικη η μπαταρια πραγματικα....trollaroun οσο δεν περνει.ειναι μακραν το καλυτερο smartphone που εχω πιασει στα χερια μου στο θεμα μπαταριας 3
nemesiskp Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ωχ ωχ.Θεμα που αναφερει κατι προβληματικο για την apple και μαλιστα μετα απο μια μικρη περιοδο "ειρηνης". Τελικα οντως ο κοσμος τελειωνει σημερα!!! 2
Captain Nemo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Λασπολογία το πρόβλημα είναι των χρηστών και στον τρόπου χειρισμού της συσκευής αν δεν ξέρουν να το δουλέψουν δεν φταίμε εμείς.:-P
Whiteyez Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι ακόμα, για να δούμε...
bisbirikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μην κάνετε update το iOS 6 την στιγμή που δεν έχετε ουσιαστικά προβλήματα . Το 6.0.1 και 6.0.2 δεν προσφέρουν εκτός από μία διόρθωση στο πληκτρολόγιο του App store , κάτι ουσιαστικό. Άλλωστε έρχετε το jailbrake για iOS 6 και θα το μετανιώσετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Είχα το 4S και μπορώ να πώ πως η μπαταρία του είναι κάτι που θα μπορούσε να είναι καλύτερο στο κατά τ'αλλα πολύ καλό iphone.
firewalker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως σχεδιάζει να βγάλει καμιά μεγαλύτερη μπαταρία με ~70 €... 1
lion2486 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 εγώ απογοητεύτηκα από την αυτονομία με το 6.0.1 και πέρασα πίσω στο 5.1.1 1
kostas_dr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Τόσο μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση έχει;
petranthe Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Έχετε καταντήσει γραφικοί και οι haters και οι fanboys... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα