SklavosMou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Παιδα γεια σας, θελω να παρω ενα δισκο, που να εχει καποιο παλιο τραγουδι, jazz, αμερικανια, 1940 style. Γενικα εκεινης της εποχης. Το θεμα ειναι οτι θελω να το κανω δωρο σε ενα παιδι, που ειναι ψαγμενο πολυ με μουσικη, εχει σιγουρα Sinatra, αλλα δεν ξερω τι αλλο μπορει να εχει. Θελω να κανω εντυπωση και γι'αυτο δεν θελω να ειναι κατι γνωστο, γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα το εχει, αλλα φυσικα να ειναι πολυ ωραιο, γιατι ξερω οτι υπαρχουν απειρα κομματια, αλλα πολλα τα βρισκω λιγο αδιαφορα. Προσπαθω να βρω και απο παλιες ταινιες τυπου Csablanca κλπ, αλλα ολα ειναι πολυ γνωστα και κλασσικα... σας παρακαλω βοηθηστε με.... και σας παρακαλω αν γινεται να μου πειτε κομματια, γιατι αμα μου πειτε καλλιτεχνη, που συνηθως εχουν απειρα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρω κατι...εχουν τεραστια δισκογραφια...εχω πελαγωσει... ευχαριστω εκ των προτερων.,..
Stefanos-Markos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πάρτου κάτι σε John Coltrane ή Miles Davis. Μπορείς και κάτι σε ποιο blues όπως BB King, Muddy Waters. Τρομερός κιθαρίστας swing είναι και ο Django Reinhardt ο οποίος παίζει Παρισιάνικι σε style μουσική. Ελπίζω να βοήθησα.
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Αν και λιγο καθυστερημένα, παρ'του Dean Martin ή Bing Crosby. Μπορει να μη νειναι ακριβως τζαζ αλλα ειναι παραπλήσια. Εαν ομως θελεις μονο τζαζ τοτε Nat King Cole.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα