Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να έχει τα διπλά θα πρέπει να βγει η επόμενη γενιά, η τωρινή γενιά δεν έχει αρκετή δύναμη για τα διπλά.

Είναι απλό, όταν το παιχνίδι είναι optimized σημαίνει ότι θες καλύτερο hardware.

Δημοσ.

Ναι, άρα πως γίνεται να βγάλει τα διπλά FPS η 680 την στιγμή που την πάει στο 100% ;

Αν το παιχνίδι χρησιμοποιούσε το 50% της 680 λόγω κακού optimization να το έλεγες αυτό.

Δημοσ.

καταρχην καλησπερα εχω παρα πολυ καιρο να γραψω στο ινσομνια 

καλα χριστουγεννα σε ολους και μην μας περνει απο κατω τιποτα στον κοσμο να εχουμε την υγεια μας δεν θελω να θεωρηθει προσβλητικο το ποστ.

εγω που εχω να πω ειναι οτι με εναν επεξεργαστη στοκ 2500κ στα 3.3 και με 8 γκιγκα ραμ  και μια 6950@6970 χωρις πειραγμα απλα τα shader πειρακα με την γνωστη μοντα παιζω απροβληματιστα hitman 1920Χ1080 και ασ πεφτουν καποιες φορες στο 50 τα fps ολα μαξ εκτος απο τα φιλτρα που τα ειχα στα χ2 οχι χ4 γιατι κολλουσε 

επαιζα χωρις κολληματα και το ευχαριστηθηκα 

υπαρχουν μερικοι που κοιτατε τα fps να ειναι σταθερα 60 η και παραπανω γιατι ετσι νομιζετε οτιτο ευχαριστιεστε 

δεν ειναι ομως αυτο.ετσι μας εχουν κανει να σκεφτομαστε δηλαδη. πρεπει να εχουμε το καλυτερο και μπλα μπλα μπλα)( βγηκα λιγο οφφτοπικ_)

τωρα ον:  το παλικαρι αν θελει να παρει 2500κ δν αξιζει με την καμια αλλα αμα θελει να κρατησει ο επεξεργατης παραπανω χρονια και ν τον ευχαριστιετε τοτε παει σε καποιον πιο καινουργιο με λιγο παραπανω χρηματα και ησυχαζει για μελλοντικη αναβαθμιση 

αυτα ειχα να πω αν και καθυστερημενα λιγο 

φιλικα και γνωμη μου παντα

Δημοσ.

Trelos νομιζω οτι θα επαιζες σε medium settings διοτι πολυ απλα και εγω ειχα 6970 και με λιγο oc πανω απο 35 fps με τα settings σου δεν πηγα ποτε. Anyway αν εσυ θεωρουσες playable αυτο το ευρος fps,παω πασο.

Ρε σεις οι υπολοιποι ,καλα σας παραθετω λινκ με ενα game που θελει και cpu για να παιξει σωστα,και μου κοιτατε την καρτα γραφικων???? Ας μην ηταν η 7970,να ηταν η 660ti του παιδιου,με 0aa λογικα θα ειχε 60fps ,ΑΥΤΟ που ηθελα να δειξω δλδ ηταν οτι με 3470 θα ειχε 60fps ενω με 8350 πχ θα ειχε 50!Αυτες ειναι οι κυριες διαφορες της intel με τους Amd οταν παιζει ρολο και η cpu ,οχι φυσικα τοση διαφορα αλλες φορες λιγοτερη αλλες περισσοτερη( βλεπε Starcraft,Wow κτλπ)

Βασικα γραψτε ακυρο για την 660ti διοτι βγαζει 3fps παραπανω απο 6970!!!Τρολ! Βαλτε στο παραδειγμα την καλυτερη vfm gpu που κυκλοφορει αυτην την στιγμη και θα καταλαβετεωτι θελω να πω. Για την 7950 μιλαω παντα xD

(Εχουμε ξεφυγει τελειως :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...