Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω "μάλλον" επειδή δεν γράφει πάνω αριθμό αλλά είναι σίγουρα CoolerMaster Centurion και σε ύψος ίδιο (μέτρησα τις υποδοχές μπροστά).

Δημοσ.
@Milenium, Εδώ και 2 χρόνια με CF-5850 και δεν έχω το παραμικρό

Ninos παιζεις πολλα παιχνιδια?? Το να περιμενει κανεις για profiles ή διορθωσεις για bugs ακομα και τωρα για να εχει μετριο scaling δεν ειναι και οτι καλυτερο.Το θεμα microstuttering δεν το πολυβαζω μεσα,αστο.

Σιγουρα η κατασταση εχει βελτιωθει πολυ αλλα εγω ακομα ακουω παραπονα οσον αναφορα το CF/SLI και απο ατομα irl και απο το νετ,μαλιστα και απο αυτο εδω το φορουμ.Πχ phanispal

Δημοσ.
Ninos παιζεις πολλα παιχνιδια?? Το να περιμενει κανεις για profiles ή διορθωσεις για bugs ακομα και τωρα για να εχει μετριο scaling δεν ειναι και οτι καλυτερο.Το θεμα microstuttering δεν το πολυβαζω μεσα,αστο.

Σιγουρα η κατασταση εχει βελτιωθει πολυ αλλα εγω ακομα ακουω παραπονα οσον αναφορα το CF/SLI και απο ατομα irl και απο το νετ,μαλιστα και απο αυτο εδω το φορουμ.Πχ phanispal

Ουουου, παιχνίδια να θες. Κυρίως RPG/Strategy βέβαια αλλά μπαίνει και κανα fps που και που. Τελευταία ήταν τα FC3/Borderlands2. Τα war-fps δεν τα γουστάρω, COD/BF3/MoH. Crysis2 μπήκε μόνο για δοκιμή

Νεράκι όλα. (1920x1200 ) αλλά δεν το μαμάω και στο MSAA. 2x συνήθως, 4x σπανίως. To micro-stuttering έχει εξαφανιστεί προ πολλού...

@@ngelos

Ψήνεσαι να πάρεις την 5970 και ρωτάς συνέχεια? Γιατί με την 7870 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε από κουτί ούτε από PSU

Δημοσ.

To FC3 έχει κακογραμμένο DX11 και δεν έχει να κάνει με multi ή single κάρτες. Με DX9 παίζει νερό. Προσωπικά ούτε με DX11 έχω κάτι ιδιαίτερο.

Hint: Πες του να απενεργοποιήσει το VSync in-game και δεν θα έχει θέμα ούτε με DX11. Όπως επίσης και το τελευταίο Update. Υπάρχει και στο μαγαζί του θείου

Δημοσ.

Τεσπα μη μαμησω κιαλλο το νημα του παιδιου.Μπορουμε να τα συζητησουμε και με πμ  :)

Δε θελει λεει ο *****... Τι ηθελα και μιλησα για 2 card configuration...αφου ο καθενας λεει τα δικα του... :-D

Δημοσ.
Ψήνεσαι να πάρεις την 5970 και ρωτάς συνέχεια? Γιατί με την 7870 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε από κουτί ούτε από PSU

Μάλλον για την 7870 θα πάω τελικά. Πάντως το FC3 το παίζω τέλεια με μία 4850 που έκανα πρόσφατα ένα μικρό overclocking (την πήγα 750 GPU Clock και 2000 Memory Clock)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...