Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια να πάρω; Ποια είναι καλύτερη; Ο Υπολογιστής μου τις σηκώνει κανονικά και τις δύο;

Τις βρίσκω και τις δύο περίπου στα 200 ευρώ.

Δημοσ.

Η 5970 είναι μια dual κάρτα με δύο 5870 πάνω της. Από επιδόσεις είναι ξεκάθαρα πιο δυνατή από την 7870

http://www.anandtech.com/bench/Product/587?vs=548

Αλλά για πάρα πολλούς λόγους, με τους κυριότερους τις θερμοκρασίες, αξιοπιστία, κατανάλωση (η 5970 θέλει πολύ καλό PSU) πολυπλοκότητα λόγω CF, θα σου πρότεινα με κλειστά τα μάτια την 7870

Δημοσ.

Άντε ρε και εσυ! Τα λένε οι αδαείς τα λες και εσύ.

Τα θέματα με οδηγούς και CF/SLI έχουν λυθεί προ πολλού. Παλιά αυτά...

Οι επιδόσεις μιας 5970 ξεπερνάνε τις 7970/GTX660Ti. Μην μιλάμε για 7870!...

Δημοσ.

Το γνωριζω ρε nino οτι δεν υπαρχει τοσο θεμα πια με οδηγους CF/SLI.Απλα την 5970 την εχει φιλος χρονια gamer και ολο παραπονα εχει απο τους οδηγους.Τι να σου πω.

Φυσικα σαν raw power δεν τιθεται θεμα για το ποια ειναι πιο γρηγορη αν και το scaling στις 5 ειναι μετριο (γιαυτο βαζω εναν * για καποια πιο νεα παιχνιδια).

Δημοσ.

@Milenium, πες τον φίλο σου κάτι δεν κάνει καλά. Εδώ και 2 χρόνια με CF-5850 και δεν έχω το παραμικρό

@ Angelos, όπως είπαμε για πολλούς λόγους την 7870. Και το PSU σου είναι πολύ οριακό για την 5970. Με τα 41Α του δεν θα το διακινδύνευα με την 5970

Δημοσ.
@ Angelos, όπως είπαμε για πολλούς λόγους την 7870. Και το PSU σου είναι πολύ οριακό για την 5970. Με τα 41Α του δεν θα το διακινδύνευα με την 5970

Θα έλεγα ότι δεν είναι μόνο οριακό αλλά σχεδόν απαγορευτικό. Το psu του έχει την ίδια ισχύ με το cx600 μου και έχω υπολογίσει μετά από πολύ ψάξιμο ότι θα ήμουν εντελώς οριακά για 2 χ 6870. Με δεδομένο ότι η 5970 καίει παραπάνω από το 6870 cf και ότι ο επεξεργαστής του μπορεί να καίει επίσης παραπάνω από τον sandy θα έλεγα να το αφήσει. Πέρα από όλα τα άλλα που είπες και συμφωνώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι γι αυτό μπορώ να του δώσω πολύ φτηνά μια 9800GX2. Θα κάνει καλύτερη δουλειά... :P

@ngelos: Ποιό είναι το κουτί σου? Γιατί καλά όλα τα άλλα αλλά εξασφάλισες ότι χωράει την 5970? Αν δεν κάνω λάθος είναι η πιο μακρυά κάρτα ever.

• Like 1
Δημοσ.
Αν είναι γι αυτό μπορώ να του δώσω πολύ φτηνά μια 9800GX2. Θα κάνει καλύτερη δουλειά... :P

@ngelos: Ποιό είναι το κουτί σου? Γιατί καλά όλα τα άλλα αλλά εξασφάλισες ότι χωράει την 5970? Αν δεν κάνω λάθος είναι η πιο μακρυά κάρτα ever.

Θα σου πετάξει καμιά απάντηση "Have dremel will mod" και θα σε στείλει αδιάβαστο :P

Δημοσ.
Κανένα. Απλά πας στην 7870 και δεν μπαίνεις σε περιττά έξοδα. Κρίμα δεν είναι να αλλάξεις ένα πολύ καλό τροφοδοτικό μόνο και μόνο για να πάρεις μια δυνατή μεν αλλά παλιά κάρτα?

+πολλά και στα δύο που είπε η Σαύρα

Ρε παιδιά να πάρει την 5970 , χειμώνα έχουμε θα του ζεσταίνει το γραφείο/πόδια αν έχει κάτω το tower!

Loool!

Lolx2 στο πρώτο.

Την έπιασε/ξεπέρασε σε μέγεθος η 7990 :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...