tsv Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 εχει βγει η αναβαθμιση σε 4.2 αλλα δεν την εντοπιζει καν.τι να κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Και να την εντοπίσεις, εγώ θα πρότεινα να το ψάξεις πριν την κάνεις, γιατί πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με την 4.2.1. Δεν πρέπει να ευθύνεται αυτή καθεαυτή, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα τι φταίει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 ειναι αναλογα πως θα κατσει στο μηχανημα...... στο δικο μου Nexus εχω το 4.2.1 και πεταει χωρις το παραμικρο.... και το εχω και φορτωμενο, απο την αλλη το εχει και η κοπελα μου και τρωει σκαλωματα που και που..... τα αγορασαμε με 2 εβδομαδες διαφορα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ίσως να ευθύνεται κάποια εφαρμογή ή κάποια ρύθμιση, δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 το θεμα ειναι οτι το δικο μου ειναι τιγκα φορτωμενο και δεν νοιωθει..... και της κοπελας μου με τις εργοστασιακες ρυθμησεις και χωρις να εχει βαλει καν το google account για το playstore της κανει νερα.... Τι να πω.... μετα τις γιορτες θα παει μια βολτουλα στο service της Sammy. ιδωμεν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Kανε ενα hard reset πριν πας για service.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 3 φορες την ρομ εχω περασει και 1000 hard reset εχω κανει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 εχει βγει η αναβαθμιση σε 4.2 αλλα δεν την εντοπιζει καν.τι να κανω??? Υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Σε s2 cm βέβαια πετάει , ποια επίσημη και να χαμε να λέγαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 εχει βγει η αναβαθμιση σε 4.2 αλλα δεν την εντοπιζει καν.τι να κανω??? έχεις το firmware της Google ή της Samsung? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsv Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 έχεις το firmware της Google ή της Samsung? της samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 αυτό φταίει, αν θες να σου βγει το 4.2.1 πρέπει να αλλάξεις firmware... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 αυτό φταίει, αν θες να σου βγει το 4.2.1 πρέπει να αλλάξεις firmware... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 σε ευχαριστω παρα πολυ.με εσωσες απο απειρα lag.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αυτός ο οδηγός είναι για rootarisma ή καμία σχέση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αυτός ο οδηγός είναι για rootarisma ή καμία σχέση?οχι αυτο ειναι για να το κανεις google branded , γιατι κατα πασα πιθανοτητα το κινητο σου ειναι samsung branded το θεμα ειναι οτι το δικο μου ειναι τιγκα φορτωμενο και δεν νοιωθει..... και της κοπελας μου με τις εργοστασιακες ρυθμησεις και χωρις να εχει βαλει καν το google account για το playstore της κανει νερα.... Τι να πω.... μετα τις γιορτες θα παει μια βολτουλα στο service της Sammy. ιδωμεν..... ποιο το νοημα να εχει κινητο χωρις google account? φτιαξτης ενα της κοπελας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα