Luciddream Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 περίεργο που δεν το έχει αναφέρει κανείς ακόμα, εγώ τα γράφω με bandicam οπου στα συμπιέζει on the fly και έχεις διάφορες επιλογές για τύπους αρχείων. πολύ ελαφρύ και αξιόπιστο. http://gametipsandmore.blogspot.ca/2012/10/testrun-video-edition-fraps-vs-dxtory.html
zizu10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Fraps είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αλλά μου φάνηκε αρκετά βαρύ. Από χθες κάνω δοκιμές με MSI Afterburner και Dxtory και πριν λίγο έβαλα το bandicam το οποίο ναι μεν είναι πιο βαρύ από Dxtory αλλά με τη συμπίεση που κάνει βγαίνει κάπου 100mb/min που είναι πολύ καλά!!!
vaiosgtr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 ενας φιλος gamer θελει να βγαλει βιντεο το παιχνιδι του και το ιδιο προγραμμα να συλλεγει πληροφοριες για τα fps. κατι σαν το fraps αλλα πιο ελαφρυ υπαρχει? επειδη λεει ειναι πολυ βαρυ για τον υπολογιστη του.
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αυτός ο τύπος εδώ έχει ένα πρόσφατο συγκριτικό (benchmark) ως προς την ποιότητα του παραγώμενου video και ως προς το performance impact. Είναι αρκετά αναλυτικός (αν και είδα διαγώνια τα video) : Για το performance Για την ποιότητα: Συγκρίνει: Shadowplay (Nvidia), DXTory, Bandicam, Action!, Fraps, Game Booster και Play Claw (και Camtasia στο quality) 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 MSI Afterburner χρησιμοποιώ για βίντεο αλλά δεν πιάνει στις 64-bit εφαρμογές και σκέφτομαι το Dxtory.
newlynx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 MSI Afterburner χρησιμοποιώ για βίντεο αλλά δεν πιάνει στις 64-bit εφαρμογές και σκέφτομαι το Dxtory. Είμαι ακριβώς στο ίδιο σημείο γιατί χρησιμοποιούσα και εγώ to MSI Afterburner. Τις τελευταίες μέρες είμαι στη φάση αναζήτησης.... Το καλό του MSI είναι ότι μπορείς να δεις και πληροφορίες για CPU/GPU.
moxalis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να αφήσεις το MSI να τρέχει μόνο για να κάνει monitoring και να κάνεις εγγραφή με Dxtory. Ένας από τους καλύτερους codecs σε αναλογία μέγεθος αρχείου/ποιότητας είναι αυτός: http://sourceforge.net/projects/x264vfw Με λίγο fine tuning βγαίνει τέλειο αποτέλεσμα.
newlynx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Το MSI δεν τρέχει με 64bit παιχνίδια και το dxtory βλέπω θέλει πληρωμή. Φαίνεται, όμως, να είναι καλή επιλογή....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τα έχω δοκιμάσει όλα. Το fraps είναι top σε ποιότητα αλλα κάκιστο σε λειτουργικότητα και πολύ βαρύ άμα άμα δεν έχεις ssd. Έχω καταλήξει στο Action! το οποιο έχει επιλογές ποιότητας, είναι πολύ κοντά στο fraps και έχει πολύ καλύτερο design, opos kai build-in player on the fly. p.s. το μονο θεματάκι που έχω συναντήσει είναι στο rendering αναμεταξύ τον transitions καμια φορα pixeliazei για ένα fps.
Luciddream Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μπορείς να αφήσεις το MSI να τρέχει μόνο για να κάνει monitoring και να κάνεις εγγραφή με Dxtory. Ένας από τους καλύτερους codecs σε αναλογία μέγεθος αρχείου/ποιότητας είναι αυτός: http://sourceforge.net/projects/x264vfw Με λίγο fine tuning βγαίνει τέλειο αποτέλεσμα. πώς τα πάει σε θέμα recording όμως? χρησιμοποιεί πολύ CPU? χάνει frames? όταν λέμε fine tuning εννοούμε να πάει σχεδόν σε lossless mode? ουσιαστικά το θέμα μας ειναι περισσότερο οι codecs πλέον και όχι τόσο το πρόγραμμα απο την στιγμή που σου δίνουν την επιλογή να βάλεις ότι θέλεις edit: απο ότι βλέπω και το site του bandicam το έχει ώς recommended οπότε θα το δοκιμάσω σύντομα edit2: τελικά με τις ρυθμίσεις που γράφει στο site του bandicam και χρησιμοποιώντας το DXtory δεν έχω lag και η ποιότητα ειναι σχετικά αποδεκτή. το μόνο που άλλαξα ειναι το πρεσετ σε SuperFast και το Tuning σε Animation για να γράψω απο το SWTOR. δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το 2ο.... δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για external audio codec, ήθελα να παίξω λίγο με opus αλλα μάλλον θα περιμένουμε λιγάκι για αυτό... (εκτώς και αν έχει κανεις ιδέα πως θα βάλουμε το libopus σε windows) Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2013 από Luciddream
nikos1608 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παίδες πάω να γράψω gameplay από το pc και ενώ το game όταν δε κάνω record μου βγάζει 120fps, όταν πατήσω να κάνω record μου πέφτει στα 25fps, έχω την r9 280x είναι τόσο βαριά αυτή η λειτουργία ή πρέπει να αλλάξω κάτι από τις ρυθμίσεις ? Όταν έριξα τη ποιότητα σε 720p το παιχνίδι έβγαζε 29fps
zizu10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παίδες πάω να γράψω gameplay από το pc και ενώ το game όταν δε κάνω record μου βγάζει 120fps, όταν πατήσω να κάνω record μου πέφτει στα 25fps, έχω την r9 280x είναι τόσο βαριά αυτή η λειτουργία ή πρέπει να αλλάξω κάτι από τις ρυθμίσεις ? Όταν έριξα τη ποιότητα σε 720p το παιχνίδι έβγαζε 29fps Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς?? Το έχεις βάλει να κάνει και μετατροπή on the fly και αν ναι, τότε τι επεξεργαστή έχεις?
nikos1608 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 χρησιμοποιώ msi afterburner και έχω i5 760 2.8 GH. μετατροπή On the fly τι είναι ? να δοκιμάσω μήπως με fraps ?
zizu10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 χρησιμοποιώ msi afterburner και έχω i5 760 2.8 GH. μετατροπή On the fly τι είναι ? να δοκιμάσω μήπως με fraps ? Δοκίμασε bandicam ή dxtory και πες μας. Μετατροπή on the fly, εννοώ να συμπιέζει το αρχείο με βάση κάποιο codec κατά τη διάρκεια της εγγραφής (Δες αυτό που λέει ο Praetorian στο ποστ #15). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα