Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταγραφή παιχνιδιών σε βίντεο με υποστήριξη «Time-Shift»

...ή κάπως έτσι!

Αυτό που θέλω είναι μια εφαρμογή για καταγραφή των παιχνιδιών μου σε βίντεο που να έχει αυτή τη δυνατότητα: Να γράφει δηλαδή αυτόματα στο background μόνιμα το παιχνίδι, και μέσω ενός hotkey να σώζει τα τελευταία 1, 2, 5, 10 λεπτά (ή όσα του ρυθμίσω εγώ) σε βίντεο.

Δοκίμασα το plays.tv μιας και έχω rx480 αλλά δυστυχώς δεν μου δουλεύει, για κάποιο λόγο ενώ γράφει κανονικά ολόκληρο το βίντεο δεν μπορώ να το «κόψω» μετά και να δημιουργήσω μικρότερα clips.

Κάποια άλλη πρόταση με αυτή τη δυνατότητα;

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς το Movie Maker το οποίο είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του για κόψιμο/ράψιμο δεν μου δουλεύει καθόλου στα windows 10 :( Άσε που τα sessions μου είναι αρκετά μεγάλα (DayZ, Arma 3 κυρίως) και το κόψε/ράψε θα μου παίρνει αιώνες. Καθαρά πληροφοριακά πάντα κάποιο άλλο για απλή επεξεργασία, κατά προτίμηση freeware, εκτός από το openshot που επίσης δε μου δουλεύει;

Προς το παρόν πάντως βρήκα και δοκιμάζω τώρα το Action! το οποίο κάνει ακριβώς αυτό που θέλω, δεν είναι δωρεάν βέβαια αν και έχει αρκετά δελεαστική τιμή. 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω για καποιο προγραμμα το οποιο να γραφω σε καλη ποιοτητα τα gameplays μου και το οποιο αν ειναι ευκολο να μπορω να κοβω κιολας κομματια απο το βιντεο, αλλιως καποιο αλλο προγραμμα για edit των βιντεο!

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω για καποιο προγραμμα το οποιο να γραφω σε καλη ποιοτητα τα gameplays μου και το οποιο αν ειναι ευκολο να μπορω να κοβω κιολας κομματια απο το βιντεο, αλλιως καποιο αλλο προγραμμα για edit των βιντεο!

Ευχαριστω!

για capture,το playstv

http://plays.tv/

εύχρηστο,απλό,ελαφρύ, με μηδενικό impact στην απόδοση του παιχνιδιού!

και γράφει πολύ μικρά αρχεία

(έχει και αυτό edit,αλλά είναι πολύ τυπική φάση)

και ένα παράδειγμα από μένα,αλλά με πολύ χαμηλό bitrate,νομίζω το είχα αφήσει στο 5 :P

http://plays.tv/s/L93QEVgyLh7o

και για editing το lightworks (μας το είχαν προτείνει σ'ένα σεμινάριο παραγωγής ντοκιμαντέρ,το είχα δοκιμάσει ελάχιστα,αλλά συνέχισα και πάλι στο adobe premiere)

https://www.lwks.com/

η free έκδοση καλύπτει άνετα κάποιον για να δημιουργεί videos χωρίς πολλά πολλά,και μάλιστα πολύ εύκολα..

Μόνο τα paths ίσως παιδεύσουν κάποιον μέχρι να τα μάθει να τα ορίζει.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

το fraps χρησιμοποιω και με εχει βολεψει μια χαρα

καλό και μοναδικό πρόγραμμα για καμιά 10ετία πριν..

όμως επειδή γράφει τεράστια αρχεία και το υπερβολικό performance impact που έχει, το καθιστά τελευταίο πλέον,αφού με τα άλλα προγράμματα να κυκλοφορούν(μαζί και αυτά από τις nvidia-ati) γίνεται πολύ καλύτερη δουλειά, και ευνοούνται και όσοι δεν έχουν "NASA" pc ,για να τρέχουν το fraps :P

Εντύπωση κάνει που πλησιάζει 4ετία χωρίς updates,χωρίς νέα το site..το μόνο που άλλαξε είναι η ημερομηνία των copyrights στο πάτο της σελίδας.

http://www.fraps.com/news.php

Latest release: Fraps 3.5.99

February 26th, 2013.

μάλλον το έχουν παρατήσει στην μοίρα του

Δημοσ.

Για capture απ' τα δωρεάν, το OBS είναι άριστο αν το στήσεις σωστά, αλλά γράφει υπερβολικά μεγάλα αρχεία αν δεν κάνω λάθος. Το PlaysTV το έχω απενεργοποιήσει όπως ήρθε με το Gaming Evolved, αλλά βλέπω ότι αναφέρθηκε πως κρατάει χαμηλά το μέγεθος, από ποιότητα εικόνας έχει ανάλογη; Να πιάσω αυτό αν είναι.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχω έναν υπολογιστή  με i5 3770k/ radeon  380  / 8gb και προσπαθώ να κάνω σύλληψη  video Από overwatch & fortnite  με obs  χωρίς όμως το video να είναι ικανοποιητικό.. Φαίνεται σαν ξεπλυμένο με χαμηλή αναλυση....Τι μπορεί να φταιει? Να πάω σε εσωτερική κάρτα σύλληψής? φταίει ή κάρτα γραφικών?  είναι αδύναμος ο επεξεργαστής?

Δημοσ.

το adrenaline πρέπει να έχει πρόγραμμα για να κάνει εγγραφή gameplay αν δεν κάνω λάθος.

δες αν σε ικανοποιεί η εγγραφή βίντεο που κάνει το msi afterburner επισης πριν δοκιμάσεις καποιο αλλο πρόγραμμα επι πληρωμή (πχ DXtory)

• Moderators
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, heros είπε

Εχω έναν υπολογιστή  με i5 3770k/ radeon  380  / 8gb και προσπαθώ να κάνω σύλληψη  video Από overwatch & fortnite  με obs  χωρίς όμως το video να είναι ικανοποιητικό.. Φαίνεται σαν ξεπλυμένο με χαμηλή αναλυση....Τι μπορεί να φταιει? Να πάω σε εσωτερική κάρτα σύλληψής? φταίει ή κάρτα γραφικών?  είναι αδύναμος ο επεξεργαστής?

Κάποιες ρυθμίσεις δεν εχεις κάνει σωστά. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, heros είπε

Aμα θες 1:1 ανάλυση και bitrate τότε Fraps.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω τα δοκιμάζω...άλλη καρτα γραφικών θα έκανε καλύτερη σύλληψη?  Δεν ψαχνω για την τέλεια καταγραφη αλλά με το obsη εικονα ειναι ελαφρώς απαραδεκτη... Προσπαθω να φτιαξω κατι για τον μικρο που θελει να ανεβαζει video  στο youtube κυριως απο το  fortnite

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...