Antwni Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Έχω ένα ποντίκι που δεν δουλεύει το δεξί κλικ...το άνοιξα..πατησα το δεξι κλικ αλλά ούτε και πάλι δουλεύει....παίζει κάτι φτηνό να το διορθώσω?Ξέρετε τίποτα?? Υ.Γ.Το ποντίκι είναι το microsoft laser 6000 (ενσύρματο).... Ευχαριστώ και καλές γιορτές!
dourios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Στο YouTube ψάξε για double click Repair κ δες κανά βιντεακι θα σε βοηθησει πολύ
Antwni Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Παίζει να πρέπει να αγοράσω τίποτα? Το άνοιξα τελείως (έβγαλα το πλαστικό που φαίνεται στη φωτο 1) Υ.Γ.Μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω?Όλα τα άλλα δουλεύουν...ακουγεται το ''κλικ'' αλλά δεν πάει η εντολή στο pc...
aquadim3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 μια σταγονιτσα λικρη λαδακι πανω στο κουμπακι , πατα το πολες φορες να αποροφισει μεσα το λαδακι. μετα σκουπισε το πανω. και κοιτα τα πλαστικα να κλεισουν καλα μηπως εχουν χαλαρωσει και δεν κατεβενει αρκετα το πλαστικο να πατησει το κουμπακι. κατω απο το κουμπακι στην πλακετα δηλαδη σφηνωσε ενα κοματακι αλουμινοχαρτο να δεις να σηκωθει ελαχιστα η πλακετα στο σημειο εκεινο , και κλεισε το ποντικι . Δοκιμασε τα και μας λες , ετσι εφτιαξα και το δικο που χε αναλογο προβλημα.
coolerman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Παίζει να πρέπει να αγοράσω τίποτα?Το άνοιξα τελείως (έβγαλα το πλαστικό που φαίνεται στη φωτο 1) Υ.Γ.Μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω?Όλα τα άλλα δουλεύουν...ακουγεται το ''κλικ'' αλλά δεν πάει η εντολή στο pc... λαδι θελει για πλακετες..οχι οτι να ειναι! γιατι δεν θα δουλευει (καλα)μετα! ριξε οινοπνευμα που εξατμιζεται κιολας! μηπως εχει προβλημα το μπουτονακι στην πλακετα;;
Antwni Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Έριξα λίγο λαδάκι αλλά δεν έγινε τίποτα... Τώρα δεν ακουγεται το ''κλικ''...φαντάζομαι έτσι πρέπει (με το λαδι)...πιστεύω να μην είναι πρόβλημα... Αλλά και με το αλουμινόχαρτο δεν έγινε τίποτα... Καμιά άλλη ιδέα?? Edit:Τώρα που έριξα λάδι τι θα κάνω? Να ρίξω και οινόπνευμα?
coolerman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Έριξα λίγο λαδάκι αλλά δεν έγινε τίποτα...Τώρα δεν ακουγεται το ''κλικ''...φαντάζομαι έτσι πρέπει (με το λαδι)...πιστεύω να μην είναι πρόβλημα... Αλλά και με το αλουμινόχαρτο δεν έγινε τίποτα... Καμιά άλλη ιδέα?? Edit:Τώρα που έριξα λάδι τι θα κάνω? Να ρίξω και οινόπνευμα? τι λαδι εριξες φιλε;; αν εχεις και κανα βουρτσακι μικρο( ξερεις απο αυτες της κουρευτικες) βουτα το μεσα και καθαρισε το καλα! και βλεπεις.. ισως το μπουτονακι να εχει προβλημα!
Antwni Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Λάδι...αυτό που βάζουμε στο φαγητό Βουρτσάκι μικρό δεν έχω....οχι...αλλά είναι σκουπισμένο...λίγο λάδι έβαλα...με το χέρι μου... Το κουμπί τώρα δεν ακούγεται το ''κλικ'' αλλά αυτό έγινε εξαιτίας του λαδιού.... Τώρα αν το κουμπί έχει πρόβλημα τι μπορώ να κάνω??Πώς να το ψάξω?
aquadim3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον το κουμπακι εχει προβλημα , δεν εχει θεμα το λαδι φαγητου που εριξες δεν παθενει τιποτα απο βραχυκυκλωματα και τετοια !! εγω με λαδι φαγητου το εφτιαξα , εκει που ηταν σχεδον νεκρο το κουμπακι και ακουγοταν ενα πολυ μικρο κλικ με το λαδι το εχω τωρα 2 μηνες και ειναι σαν να πηρα καινουργιο ποντικι !!!! πιο πολυ κλικ ακουγετε απο το παλια χαλασμενο κουμπακι παρα απο το αλλο . Ισως εχει το κουμπακι προβλημα λοιπον , αλλα για ενσυρματο ποντικι βρησκεις πολυ πολυ φτηνα .
coolerman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Λάδι...αυτό που βάζουμε στο φαγητό Βουρτσάκι μικρό δεν έχω....οχι...αλλά είναι σκουπισμένο...λίγο λάδι έβαλα...με το χέρι μου... Το κουμπί τώρα δεν ακούγεται το ''κλικ'' αλλά αυτό έγινε εξαιτίας του λαδιού.... Τώρα αν το κουμπί έχει πρόβλημα τι μπορώ να κάνω??Πώς να το ψάξω? αυτο μεσα το μπουτονακι εχει επαφες..τελος παντων αφου εκανες "πατατια" το παιρνεις και το πας σε καταστημα με ηλεκτονικα και σου αλλαζει μπουτονακι σαν και αυτο περιπου[link=http://postimage.org/image/4au5dxxpx/][/link]
Antwni Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ναι με 10 ευρώ παίρνω...αλλά αν μπορώ να το φτιάξω δεν χρειάζεται να πάρω άλλο... Απλά πώς θα διαπιστώσω αν όντως έχει το κουμπάκι πρόβλημα... Πάντως εμένα πριν το λάδι ακουγόταν έντονα το κλικ και μετα το λάδι πιο λιγο.... Edit: Αν το παω σε ηλεκτρονικό δεν θα μου πάρει λεφτά?
coolerman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 αλλο λαδι για ηλεκτρονικες πλακετες..και αλλο σπιτικο για φαγητο! δεν εχει της ιδιες ιδιοτητες δεν ειναι ακριβο κατω απο 50 λεπτα εχει http://postimage.org/image/4au5dxxpx/26f0f269/ σαν και αυτο περιπου θα ειναι! εαν χαλασει χαλασε.. 10 ευρω δεν θα φτασει επισκευη σιγουρα!
Antwni Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή λες να του το πάω έτσι ανοιγμένο στον ηλεκτρονικό να μου το φτιάξει??Δεν θα μου πάρει πάνω από 2-3 ευρώ??
aquadim3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεις να δουλεψει το ποντικι στο pc χωρις να το κλεισεις και να πατας εκει το κουμπακι ? Αν ναι για δες αν παιζει ετσι , αν παιζει τοτε το καπακι και το πλαστικο που πατας δεν κατεβενει τοσο κατω ωστε να κλικαρει σωστα το κουμπακια . Δεν ειναι απολυτο να σου κανει περισσοτερο κλικ με το λαδι , απλα θα στο καθαρισει λιγο μεσα να το ανασηκωσει λιγακι , αυτο μου εγινε και στο δικο μου , μετα απο πολλα πατηματα το κλικ του ηταν κανονικο σαν καινουργιο . Μπορει να υσχυει αυτο που λεει ο φιλος coolerman , αλλα εγω το δικο μου με λαδακι απλο το εφτιαξα , και ειναι μια χαρα τοσο καιρο που το εχω , τι να πω .......... ? γνωμη μου ... περισσοτερη η φασαρια και η αναμονη παρα να παρεις ενα καινουργιο , οτι θες τα με το καλωδιο βρησκεις και με 5 με 6 ευρω , και κατιτις παραπανω και ασυρματο !! http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D0%CF%CD%D4%C9%CA%C9%C1&filter-2231=1&filter-2235=1&filter-2230=1
coolerman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 το καλυτερο..πηγαινε το ανοιχτο! αν βρεις και μπουτονακι ακομα καλυτερα φιλε! δεν θα κανει πανω απο 2 λεπτα πανω απο 5 ευρω δεν πιστευω να παρει!εαν παρει **αν ησουν εδω κοντα θα στο εφτιαχνα εγω αλλα εισαι κρητη :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα