cabdik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 αν δοκιμασες και την αλλη καρτα στον δικο σου, και λειτουργει σωστα, τοτε ειναι 100% η καρτα..!!
aquadim3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 στο PC που την εβαλα δεν ειχε καρτα , ηταν με της μητρικης , εβαλα κανονικα τους τελευταιους drivers και μετα απο κανα τεταρτο το εκανε μια φορα , μετα ξανα απο 10 περιπου λεπτα. Τωρα την ξαναχω στο δικο μου PC , το εχει κανει σε μια ωρα 2 φορες , αλοτε το πιανει πιο συχνα ... δεν μπορω να καταλαβω τι γηνεται , τελος παντων θα την παω πισω και θα παρω την αντιστιχη σε Sapphire , δεν θελω να δωσω παραπανω για ανωτερη. Απλα μονο που η sapphire δεν εχει ανεμηστιρακι αλλα δεν πηστευω εχει θεμα.
aquadim3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Φιλοι μου να ρωτησω , μπορει να παιζει τιποτα απο αυτο στην φωτο , ετσι ηταν απο τοτε που εγκατεστησα το catalyst, δεν το εχω πειραξει !! Aπλως τυχαια καπου στο Internet ειδα οτι μπορει να φταιει και αυτο !! Τι κανει αυτο ?? να το απενεργοποιησω ?
gamer hd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 δοκιμασε νεους drivers φαινεται χτυπαει μεγαλο activity χωρις να υπαρχει λογος
cabdik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 μαλλον κατι δεν εχει κατσει καλα και δεν διαβαζει σωστα. δεν ειναι λογικο να εχεις 92% activity με GPU clock 100Mhz...!!
aquadim3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 TI ομως ???????????? Kαι τι να κανω , εχω βαλει και αλλους drivers, ενα σωρο το ιδιο κανει !!! δεν εχω κατι αλλο να βαλω , και του dvd εβαλα που ειχε στην συσκευασια .... και πιο μετα αλλους απο το site της MSI και αλλους απο της AMD και . ... και ... και !! που οφειλεται ομως αυτο , γιατι δεν σκαμπαζω και πολλα πολλα ......! Ειναι ελατωματικη η καρτα η κατι αλλο παιζει ? Εβαλα το GPU Z , για δες φωτο :
gamer hd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δεν κανεις λαθως ... δοκιμασε αυτο με τα beta drivers και αλλη slot
cabdik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εκει που κανει τα spikes στο gpuz, αλλαζει ο χρονισμος? παει στα 660...?
aquadim3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Aν και φιλε cabdik δεν καταλάβα τι εννοεις .. δεν αλαζει κατι στο GPUZ . τελος παντων , εδω και δυο μερες την εβγαλα και εβγαλα την ψυχτρα και περασα νεα παστα πανω , πολυ καλης ποιοτητας . Καθαρισα φυσικα την παλια. Η θερμοκρασια μειώθηκε κατα 3 με 4 βαθμους , και απο τοτε δεν μου εχει κανει τιποτα ..... δεν λεω οτι φταιει αυτο αλλα ποτε δεν ξερεις....... !!
cabdik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 φιλε aquadim3, στην δεξια φωτο, πανω δεξια εχει κατι κοκκινες γραμμες που δεν ειναι ευθειες αλλα κανουν κατι "καρφια". το πρωτο πανω ειναι ο χρονισμος του επεξεργαστη των γραφικων και το ακριβως απο κατω ειναι ο χρονισμος της μνημης. παρατηρησες αν στο χρονικο σημειο που κανει τα καρφακια, ανεβαινει ο χρονισμος?
aquadim3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 ναι ανεβενουν ανα τακτα διαστηματα στις τιμες της φωτο αλλα αμεσως ξαναπεφτουν, οταν μαλιστα π.χ. παιζει και μια ταινια τοτε ανεβενουν και μενουν περισσοτερο χρονο στην τιμη αυτη. Υπαρχει θεμα ?
cabdik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 oxi. αντιθετα.., ετσι πρεπει να λειτουργει..!!! οταν επιφορτιζεται με καποια λειτουργια η καρτα, πρεπει να ανεβαζει τους χρονισμους της. ενω οταν δεν κανεις κατι το ιδιαιτερο, πεφτουν οι χρονισμοι ωστε να μην καταναλωνει τζαμπα ρευμα!!
aquadim3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 ωραια, μεχρι στιγμης δεν μου το εχει κανει , για να δουμε . Παντως μηπως πρεπει να πειράξω εγω τιποτα απο το catalyst overdrive ? Nα αυξησω καμια τιμη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα