aquadim3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 εχω αυτην την καρτα γραφικων , την εχω δυο μηνες περιπου εδω και δυο με τρεις βδομαδες μου πεταει ξαφνικα μηνυμα : display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered μαυριζει λιγο η οθονη και βγαζει το μηνυμα αυτο , εχω δοκιμασει τα παντα , drivers εχω βαλει ενα σωρο , τους τελευταιους εχω τωρα , ρυθμισα στο bios μια επιλογη που ειχε για καρτα γραφικων και ηταν PCI την εβαλα PCI-E , γενικος δεν βγαζω ακρη , δεν μπορω να κανω κατι αλλο !!! Μου το εκανε ενω ειχα windows 7 64bit και τωρα εχω σε 8 64bit. Και ρωτώ λοιπον , παιζει να φταει η καρτα γραφικων ? αν ειναι την βγαζω και την παω στο πλαισιο για αλλαγη , εχω κουτι - αποδιξη τα παντα !! και να παρω αλλο μοντελο , με τα ιδια χρηματα η και κατιτις παραπανω. ειναι λοιπον η καρτα η κατι αλλο μπορει να ειναι που μου διαφευγει , δεν βγαζω ακρη , το κανει σχεδον συνεχεια ανα 10 λεπτο - 15 λεπτο καπου κει. Εχω απεγκαταστησει προγραματα , μπας και καποιο παρεμβενει και το κανει ........ τιποτα !!!! Eβαλα ξανα windows απο την αρχη , χωρις να εχω εγκαταστησει τιποτα .. ξανα τα ιδια !! για help !!!
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Tι θερμοκρασιες πιανει η καρτα? Την εχεις δοκιμασει αλλου?
aquadim3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 oχι δεν την εχω βαλει σε αλλο PC ,θερμοκρασιες πως μπορω να δω? Αν και το PC μεσα ειναι αρκετα κρυο γιατι ειναι μεγαλο το κουτι και εχει και καλους ανεμηστιρες .
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Θερμοκρασιες απο catalyst,η κανα msi afterburner.Δες απο περιεργεια.
cabdik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 κατα αρχην, πρεπει να καθαρισεις καλα το συστημα απο απομειναρια παλαιοτερων drivers, ωστε οι νεοι να εγκατασταθουν σε 100% καθαρο συστημα. κατεβασε αυτο http://www.mediafire.com/?0jdko53gk5npzo0 και κανε καθαρισμο, και επειτα βαλε τους drivers.
aquadim3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 θα το κοιταξω παλι με τους drivers , αν και τα windows φρεσκα ειναι . φωτο-> (να αλλαξω τιποτα απο εδω ???)
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Σε load τι θερμοκρασιες πιανεις? Σε τι ειδους χρηση στο πεταει το μηνυμα? Τους οδηγους τους βαζεις σωστα οπως ειπε και ο cabdik?
Lam13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 φιλε μου το ιδιο προβλημα ακριβως ειχα και εγω και δεν μπορουσα να δω τι φταιει..εκανα φορματ,αλλαζα drivers και τελικα οι ram ειχαν παραπανω χρονισμους αποτι χρειαζεται η μητρικη μου,αγορασα με μικροτερους χρονισμους γιατι παρολο που τις αλλαζα χειροκινητα δεν εβλεπα διαφορα...κοιταξε λιγο μηπως συμβαινει και με σενα το ιδιο.. λογικα ειναι καινουργιο το κουτι για να εχεισ αποδειξη οποτε δεν θα το εχεις καιρο...και εγω το ειχα παει πισω στο ε σοπ να δουνε τι εχει και μου εβαλαν αλλη καρτα γραφικων παρολο που δεν εφταιγε αυτο..ψαξου λιγο με τις ραμ σου!!
aquadim3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 δεν μπορω να πω οτι κανω καποια εργασια την ωρα που το κανει , ενω ειμαι στο internet το κανει γιατι την περισσοτερη ωρα εκει την τρωω . Δεν παιζω παιχνιδια , αλλα και ταινιες που βλεπω κατα την διαρκεια ΔΕΝ το κανει !!! Οι drivers σωστα μπαινουν , πρωτη φορα βαζω drivers ??? φιλε Lam13 που λες για τις μνημες , εχω αλλαξει προσφατα μητρικη και μνημες , πριν κανα μηνα + , μητρικη αυτη και μημες αυτες. Δεν πιστεύω υπαρχει ασυμβατότητα . Επεξεργαστη core duo E8400 E0. To ωραιο της υποθεσης ειναι οτι με τον αδελφο μου εχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια PC , καναμε ταυτοχρονα μια αναβαθμιση στη μητρικη γιατι ειχαμε παλιες με 2GB DDR2 μνημες , παραγγειλα την asrock και τις corsair XMS X2 φορες ,, επεξεργαστες εχουμε τους ιδιους , κουτια σχεδον τα ιδια , το δικο μου ..... του αδελφου μου , windows 8 pro 64bit και οι δυο, το μονο που αλλαζει ειναι η καρτα γραφικων εχει αυτην KAI ΔΕΝ εχει κανενα προβλημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oποτε γιατι να ειναι οι μνημες ? θα χε και το αλλο PC το ιδιο προβλημα , οποτε να συμπερανω οτι εχει θεμα η καρτα μου ?? Την βγαζω μπαμ και κατω και την παω στο πλαισιο .... και δωστε μου αλλη θα τους πω μου σβηνει η οθονη αν τακτα διαστηματα !!! Τι να κατσω να ψαχνω τωρα , τι αλλο μπορει να φταει δηλαδη ???????????
Lam13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 δεν μπορω να πω οτι κανω καποια εργασια την ωρα που το κανει , ενω ειμαι στο internet το κανει γιατι την περισσοτερη ωρα εκει την τρωω .Δεν παιζω παιχνιδια , αλλα και ταινιες που βλεπω κατα την διαρκεια ΔΕΝ το κανει !!! Οι drivers σωστα μπαινουν , πρωτη φορα βαζω drivers ??? φιλε Lam13 που λες για τις μνημες , εχω αλλαξει προσφατα μητρικη και μνημες , πριν κανα μηνα + , μητρικη αυτη και μημες αυτες. Δεν πιστεύω υπαρχει ασυμβατότητα . Επεξεργαστη core duo E8400 E0. To ωραιο της υποθεσης ειναι οτι με τον αδελφο μου εχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια PC , καναμε ταυτοχρονα μια αναβαθμιση στη μητρικη γιατι ειχαμε παλιες με 2GB DDR2 μνημες , παραγγειλα την asrock και τις corsair XMS X2 φορες ,, επεξεργαστες εχουμε τους ιδιους , κουτια σχεδον τα ιδια , το δικο μου ..... του αδελφου μου , windows 8 pro 64bit και οι δυο, το μονο που αλλαζει ειναι η καρτα γραφικων εχει αυτην KAI ΔΕΝ εχει κανενα προβλημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oποτε γιατι να ειναι οι μνημες ? θα χε και το αλλο PC το ιδιο προβλημα , οποτε να συμπερανω οτι εχει θεμα η καρτα μου ?? Την βγαζω μπαμ και κατω και την παω στο πλαισιο .... και δωστε μου αλλη θα τους πω μου σβηνει η οθονη αν τακτα διαστηματα !!! Τι να κατσω να ψαχνω τωρα , τι αλλο μπορει να φταει δηλαδη ??????????? εγω παντως τωρα που κοιταξα την μητρικη σου...δεν δεχεται αυτες τις μνημες που εχεις...εχει μονο 2 μοντελα 4gb που μπορεις να βαλεις και αυτα ειναι kingston και samsung.. ( http://www.asrock.com/mb/memory/G41M-GS3.pdf )
aquadim3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 το pdf αυτο εχει γραφτει τον 6/2009 , δηλαδη δεν υποστηρίζει καμια μνημη που εχει βγει μετα ?? Οποτε μαλλον δεν υσχυει αυτο που λες γιατι ειπα εχω δυο συστηματα ακριβως τα ιδια , ιδια μητρικη ιδια μνημη , το αλλο ειναι μια χαρα !!!!!!!!!!
samniotis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 δεν κάνεις μιά τράμπα τις κάρτες γραφικών με τον αδερφό σου να δείς αν και στο δικό του pc κάνει τα ίδια? αν του σβήνει και αυτουνού, τότε φταίει κατά 90% η GPU, αν όχι τότε κάτι δεν πάει καλά με τους drivers που έχεις περάσει!
aquadim3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχώς η καρτουλα το κανει και στον αλλο υπολογιστη, οχι ομως τοσο συχνα , τωρα δηλαδη μαλλον φταει η καρτα ? σωστα ? Αν ειναι να την παω για αλλαγη στο πλαισιο που την πηρα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα