Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερες κυριοι...εχω λοιπον ενα dekstop που μου φερανε και το βασικο? μαυρη οθονη...τροφοδοτικο λειτουργει οκ...εβγαλα την γραφικων την εβαλα στο δικο μου μηχανακι και λειτουργει ρολοι..αποσυνδεσα τον σκληρο τιποτα..αποσυνδεσα ολα τα περιφερειακα ακομα και τον dvd drive ουτε ιχνος...εκανα reset bios παλι..κοιταξα αν ακουμπαει καλα η ψυκτρα απτην cpu και ηταν κομπλε...ειχε 2 ram τις εβγαλα εκανα δοκιμηση σε ολα τα slots με την καθεμια και παλι τα ιδια...καμια ιδεα?

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω να δοκιμασω αλλη γιατι αυτη που εχω στο δικο μου το pc θελει δικο της καλωδιο ρευμα και το τροφοδοτικο απο εκεινο το pc δεν εχει τετοιο καλωδιο επανω

Δημοσ.
δυστυχως δεν εχω να δοκιμασω αλλη γιατι αυτη που εχω στο δικο μου το pc θελει δικο της καλωδιο ρευμα και το τροφοδοτικο απο εκεινο το pc δεν εχει τετοιο καλωδιο επανω

εγω δεν καταλαβαινω  γιατι δεν μπορεις

παρε το καλωδιο απο το τροφοδοτικο απο το καινουργιο pc

και βαλ'το στην καρτα που θα εχεις συνδεδεμενο στο παλιο 

(βεβαια δεν ειμαι συγουρος

μην βαρατε αμα ειπα χαζαμαρα)

Δημοσ.

δεν βγαινει το καλωδιο απτο τροφοδοτικο ειναι ενσωματωμενα..δεν ειναι απο αυτα που βαζεις οσα θες...πρεπει να ξηλωσω ολο το τροφοδοτικο

Δημοσ.

ουτε μπιπ τιποτα μπορει να μην εχει speaker...θα δοκιμασω τις δικες μου τις ram και βλεπουμε...αλλιως θα αναγκαστω να αλλαξω το τροφοδοτικο για να δοκιμασω την γραφικων

τιποτα μαγκες...απο θεμα ram παπαλα...εβαλα τις δικες μου και παλι τα ιδια..τελευταια λυση γραφικων...ωρα για εγχειρηση :P

Δημοσ.
..τελευταια λυση γραφικων...ωρα για εγχειρηση :P

H κάρτα γραφικών, απο οτι κατάλαβα στο #1, λειτουργεί. Ετσι δεν είναι? Οπότε ποιός ο λόγος για εγχείρηση?

Στην θέση σου, θα έβγαζα το τροφοδοτικό απο το "καλό" και θα το έβαζα πάνω στον "ασθενή". Μετά θα έπαιρνα τον δίσκο απο τον "ασθενή" και θα τον δοκίμαζα στον "καλό". Ραμ δοκίμασες, οπότε αν δεν λυθεί έτσι το ζήτημα, μια λύση μένει..η μητρική του "ασθενή" 

Δημοσ.

μα δεν καταλαβες τι ακριβως ειπα..αυτο εκανα..εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο...και με λιγα λογια...η εγχειρηση απετυχε...μαλλον εφυγε για μητρικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...