KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερες κυριοι...εχω λοιπον ενα dekstop που μου φερανε και το βασικο? μαυρη οθονη...τροφοδοτικο λειτουργει οκ...εβγαλα την γραφικων την εβαλα στο δικο μου μηχανακι και λειτουργει ρολοι..αποσυνδεσα τον σκληρο τιποτα..αποσυνδεσα ολα τα περιφερειακα ακομα και τον dvd drive ουτε ιχνος...εκανα reset bios παλι..κοιταξα αν ακουμπαει καλα η ψυκτρα απτην cpu και ηταν κομπλε...ειχε 2 ram τις εβγαλα εκανα δοκιμηση σε ολα τα slots με την καθεμια και παλι τα ιδια...καμια ιδεα?
Unabomber Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 αλλη καρτα γραφικων δοκιμασες πανω στην μητρικη ?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 δυστυχως δεν εχω να δοκιμασω αλλη γιατι αυτη που εχω στο δικο μου το pc θελει δικο της καλωδιο ρευμα και το τροφοδοτικο απο εκεινο το pc δεν εχει τετοιο καλωδιο επανω
Unabomber Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 οποτε δεν μπορεις να τσεκαρεις αν φταιει η mobo.... ποιο μοντελο ειναι η καρτα ?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 http://images.harlander.com/upload/files/artikelbilder/computer/grafikkarten/nvidia/geforce_g100/1000x1000.jpg
Unabomber Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ποιο παλια πεθαινεις.... χαχαχαχα η mobo ποια ειναι ?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 χαχαχα δεν φταιω εγω δεν ειναι δικο μου ρε συ η mobo ειναι αυτη https://s3.amazonaws.com/spw/computercomp3/180764552512-1.jpg το pc ειναι acer aspire m1641...δεν μπορουσα να βρω τι μαρκα ειναι η mobo
vaiosgtr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 δυστυχως δεν εχω να δοκιμασω αλλη γιατι αυτη που εχω στο δικο μου το pc θελει δικο της καλωδιο ρευμα και το τροφοδοτικο απο εκεινο το pc δεν εχει τετοιο καλωδιο επανω εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις παρε το καλωδιο απο το τροφοδοτικο απο το καινουργιο pc και βαλ'το στην καρτα που θα εχεις συνδεδεμενο στο παλιο (βεβαια δεν ειμαι συγουρος μην βαρατε αμα ειπα χαζαμαρα)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 δεν βγαινει το καλωδιο απτο τροφοδοτικο ειναι ενσωματωμενα..δεν ειναι απο αυτα που βαζεις οσα θες...πρεπει να ξηλωσω ολο το τροφοδοτικο
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ουτε μπιπ τιποτα μπορει να μην εχει speaker...θα δοκιμασω τις δικες μου τις ram και βλεπουμε...αλλιως θα αναγκαστω να αλλαξω το τροφοδοτικο για να δοκιμασω την γραφικων τιποτα μαγκες...απο θεμα ram παπαλα...εβαλα τις δικες μου και παλι τα ιδια..τελευταια λυση γραφικων...ωρα για εγχειρηση
trek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ..τελευταια λυση γραφικων...ωρα για εγχειρηση H κάρτα γραφικών, απο οτι κατάλαβα στο #1, λειτουργεί. Ετσι δεν είναι? Οπότε ποιός ο λόγος για εγχείρηση? Στην θέση σου, θα έβγαζα το τροφοδοτικό απο το "καλό" και θα το έβαζα πάνω στον "ασθενή". Μετά θα έπαιρνα τον δίσκο απο τον "ασθενή" και θα τον δοκίμαζα στον "καλό". Ραμ δοκίμασες, οπότε αν δεν λυθεί έτσι το ζήτημα, μια λύση μένει..η μητρική του "ασθενή"
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 μα δεν καταλαβες τι ακριβως ειπα..αυτο εκανα..εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο...και με λιγα λογια...η εγχειρηση απετυχε...μαλλον εφυγε για μητρικη
ninos30 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Το τροφοδοτικό πως κατάλαβες ότι λειτουργεί? Το μέτρησες ή το έβαλες σε άλλο PC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα