newlynx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείς να έχεις αποστολή για να χτυπήσεις μόνο καράβια; Γιατί σε πολλές πίστες έχεις καράβια για να χτυπήσεις...
pc_admin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Επαιζα το war thunder και δοκιμασα το world of warplanes και τελικα καταληξα στο δευτερο (μαζι με το world of tanks) To world of warplanes εχει καλυτερη εξομοιωση στις σφαιρες που ριχνει το αεροπλανο αλλα και στον τροπο που κινειται το αεροπλανο Αν εχετε δει βιντεο απο αερομαχιες και δειτε πως χτυπανε οι σφαιρες θα καταλαβετε Στο war thunder οι σφαιρες ολες πανε ευθεια επισης το WoW εχει πιο γρηγορες μαχες ,σε 5-10 λεπτα εχει τελειωσει η μαχη μεχρι να εξοντωθουν οι αντιπαλοι Η τελευαταια εκδοση το WoW εχει πολυ καλα γραφικα, κατι στο οποιο επασχε το game
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείς να έχεις αποστολή για να χτυπήσεις μόνο καράβια; Γιατί σε πολλές πίστες έχεις καράβια για να χτυπήσεις... Aπλά πατάω το Let's Battle (Arcade missions για να ανέβω) και μου βγάζει ground strike ή domination. Σε καμιά περίπτωση δεν έχω δει καράβια. Όσο για το World of Warplanes, είχα δοκιμάσει να πετάξω με το Joystick αλλά πήγαινε πολύ περίεργα. Στο WT εξαρτάται και τι δυσκολία παίζεις και αν τις τρως, τότε έχεις τις αντίστοιχες δυσκολίες να πετάξεις. Επίσης οι σφαίρες του WT έχουν drop αν δεν κάνω λάθος, αλλά πάνε αρκετά μακριά.
newlynx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 To world of warplanes εχει καλυτερη εξομοιωση στις σφαιρες που ριχνει το αεροπλανο αλλα και στον τροπο που κινειται το αεροπλανο Αν εχετε δει βιντεο απο αερομαχιες και δειτε πως χτυπανε οι σφαιρες θα καταλαβετε Στο war thunder οι σφαιρες ολες πανε ευθεια Μάλλον άλλο παιχνίδι παίζεις. Το warthunder έχει 3 modes (Arcade,HB,FRB) που διαφοροποιούν το επίπεδο φυσικής. Στο arcade είναι πιο απλοποιημένα τα πράγματα, αλλά οι σφαίρες πάνε ευθεία στην αρχή αλλά μετά πέφτουν, ανάλογα με τον τύπο και τις ιδιότητές τους. επισης το WoW εχει πιο γρηγορες μαχες ,σε 5-10 λεπτα εχει τελειωσει η μαχη μεχρι να εξοντωθουν οι αντιπαλοι Και το πλεoνέκτημα σε αυτό ποιο είναι; Η τελευαταια εκδοση το WoW εχει πολυ καλα γραφικα, κατι στο οποιο επασχε το game Αλλά όχι ανώτερα του WT. @GhostRiderLSOV περίεργο αυτό που σου συμβαίνει. Ίσως το rotarion δεν σε θέλει.. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 @GhostRiderLSOV περίεργο αυτό που σου συμβαίνει. Ίσως το rotarion δεν σε θέλει.. Κατάρα στο rotation! Ε, θα μου κάτσει κάποια στιγμή τότε.
rapidrag Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Φιάσκο το χθεσινό gold event, μετά το άνοιγμα στην αγορά του steam χθες το βράδυ οι σέρβερς (μάλλον λόγω πολλών παικτών) δεν την πάλευαν δεν μπορούσες να κάνεις ούτε login στο account
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Eγώ μια χαρά μπήκα, αλλά μόνο μια φορά πήρα Gold Eagles.
newlynx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ουσιαστικά τα gold events γίνονται για τον έλεγχο της αντοχής των server. Πρώτη φορά είχαν τόσο κόσμο και είχαν κάποια προβλήματα.
pc_admin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν καταλαβατε τι εννοω με τις σφαιρες, οχι οσον αφορα το drop αλλα κανονικα φαινονται να σκορπιζουν καπωςΔειτε πχ το βιντεο απο 4:00 - 4:20 στην επιθεση τραινου που φαινεται καθαρα. Αυτο δεν προκειται να το δειτε στο WTPS δεν θελω να κανω το θεμα WT vs WoW ,απλως ηταν μια παρατηρηση απο καποιον που ειχε τρελλο κολλημα με το WT μεχρι που επαιξε WoW 1
RoS23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασα το world of warplanes...πολυ ανωτερο το war thunder.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ανώτερο σε τι πράγματα; Edit: Βρήκα καράβια (ε, landing craft) τελικά. Έπρεπε να ανεβάσω λίγο level και είναι λογικό τελικά, γιατί στην αρχή είχαμε μόνο armored cars για στόχους, που τους τρως και με MG, ενώ πιο μετά έχει tanks που θέλουν κανόνι ή βόμβες. Σήμερα θα πάω και για κανένα historical battle. Και έχω μια τάση σε WW2 εξωμοιοτές να πετάω...χάλια.
@kyros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 μια χαρα τα πας... world of πως το ειπαμε;
RoS23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ανώτερο σε τι πράγματα; Edit: Βρήκα καράβια (ε, landing craft) τελικά. Έπρεπε να ανεβάσω λίγο level και είναι λογικό τελικά, γιατί στην αρχή είχαμε μόνο armored cars για στόχους, που τους τρως και με MG, ενώ πιο μετά έχει tanks που θέλουν κανόνι ή βόμβες. Σήμερα θα πάω και για κανένα historical battle. Και έχω μια τάση σε WW2 εξωμοιοτές να πετάω...χάλια. Στο χειρισμο γενικοτερα εμενα τουλαχιστον δεν με βολευε καθολου,επαιξα 20 λεπτα και μεταα uninstall.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αντίστοιχο ήταν για μένα στο WoWp. Είχε περίεργο sensitivity με το joystick. Το War Thunder πάει πολύ καλύτερα για μένα.
rapidrag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παρότι έχω καιρό να παίξω arcade στο War Thunder και δεν έχω άποψη gameplay για το World of Warplanes, το HB του WT δύσκολα θα το βρεις και σε paid game.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα