Προς το περιεχόμενο

War Thunder

LongTom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λόγω στρατού το είχα χάσει αυτό το παιχνίδι  :P μόλις το έβαλα και χάρηκα πολύ μόλις είδα οτι χρησιμοποιεί παρόμοια μηχανή με το wings of prey... καλό και γιατί μου αρέσει και γιατι το θυμόμουν λίγο :P απο το πρώτο game κιόλας 

bhz7.jpg

αλλα μια απορία ρε παιδία... γιατι 8 σελίδες τοπικ εδώ μέσα σε λίγους μήνες και τόσα χρόνια που υπάρχει το game ούτε φωνή ουτε ακρόαση...??
Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

To Wings of prey δεν ήταν ούτε arcade αλλά και ούτε hardcore εξομοιωτής. Προσπαθούσε να πατήσει ανάμεσα σε 2 κόσμους αλλά δεν ξεχώρισε, ίσως γιατί οι περισσότεροι ασχολούνταν με το IL2 (ή την απογοητευτική του συνέχεια). Για να σε εισάγει όμως στο χώρο της πτήσης ήταν εξαιρετικό.

Δημοσ.

δεν βλεπω καμια διαφορα στο wings of prey και σε αυτό.. και τα γραφικά και ο χειρισμός ειναι ο ίδιος. είχε και arcade mode το wings of prey αλλα και simulator mode. αν σε κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν στο σχετικά προβληματικό youplay που χρησιμοποιούσε το οποίο μετά απο καιρό βελτιώθηκε. ποτε δεν μετάνιωσα πάντως τα 8 ευρώ που το είχα πάρει απο steam.

απλά νομίζω οτι οι περισσότεροι που γράφουν εδώ θα το παίξουν 2-3 φορές και θα το παρατήσουν, γιαυτο το έγραψα το παραπάνω.. εκτώς και αν δεν το είχαν δεί ποτέ η δεν το πρόλαβαν, τότε πάω πάσο. αλλα μάλλον το "free" ειναι που τραβάει. εχοντας παίξει και αρκετό καιρο world of tanks νομίζω οτι σε αυτα τα mmo αν θες να ασχοληθείς σοβαρά πρέπει να το δίνεις το 10ευρω καθε μήνα.

πάντως, επειδή έχω ασχοληθεί και ενα φεγγάρι και με OpenFalcon και Falcon BMS(βλέπε www.e-haf.org - μακάρι να είχα χρόνο και υπομονή να ασχοληθώ ξανά), νομίζω οτι αεροπλάνα και εξομοίωση πάνε πακέτο. η αποστολή πρεπει να ξεκινάει απο απογείωση και να τελειώνει με προσγείωση, και ο χρόνος που χρειάζεται για να την εκτελέσεις να ειναι κοντά στην πραγματικότητα. στο arcade που έπαιξα λίγο δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι θα γίνει αφου έχεις 4-5 αεροπλάνα να χαλάσεις και συνήθως δεν προλαβαίνουν να στα ρίξουν και τα 5. τα αλλα modes δεν τα τσέκαρα ακόμα αλλα ελπίζω να ειναι πιο ρεαλιστικά απο αυτην την άποψη. επίσης παρατήρησα σε κάποιες φάσεις αρκετό lag και το hit box έπιανε όποτε ήθελε... 

Δημοσ.

Καλές προσφορές για συνδρομές αυτό το ΣΚ. Μάλλον θα τσιμπήσω την ετήσια....

From 27th of July 6am GMT (26th of July 11pm PDT) to 29th of July 6am GMT (28th of July 11pm PDT) War Thunder presents weekend special!

50% special discount for a year's premium account
30% special discount for 90 days premium account
10% special discount for 30 days premium account

Premium will bring 200% more lions for active actions in the game instead of 150%
  • Like 1
Δημοσ.

πόσο βγαίνει η ετήσια? κάνε με και Add αν και τώρα δεν μπορώ να παίξω γιατι εδώ που ειμαι δεν έχω καλό ίντερνετ. (Luciddream22)

Δημοσ.

H ετήσια (7600 golden eagles) βγαίνει γύσρω στα στα 40Ε αν αγοράσεις 5000+2500+150 αετούς. Βέβαα μπορείς να δώσεις 49Ε και να πάρεις 10.000 golden eagles οπότε σου περισσεύουν και 2400 GE για μελλοντική χρήση.

Πάντως η γνώμη μου είναι πως δεν χρειάζεσαι συνδρομή αν παίζεις πολύ. Προσωπικά , όμως, έχω λίγες διαθέσιμες ώρες και για αυτό σκέφτομαι την πληρωμή.

Θα σε κάνω add Luciddream.

Δημοσ.

με χαλάσαν λίγο το πώς το κάναν (με τα modifications) αλλα τουλάχιστον φτιάξαν αρκετά bugs που είχα.. έβαλα premium για 1 μήνα (πήρα 5000 eagles).. επίσης μπήκα σε ένα squadron που λέγεται PEOS :P ... σε έχω κάνει add αλλα δεν σε βλέπω συχνά μέσα :)

νομίζω οτι πάει καλά και αν ρίξουν τις τιμές που ειναι τραγικές κατα την γνώμη μου θα κρατήσει πολύ κόσμο... (το premium ειναι φτηνό πάντως, βγαίνει 8.33 ευρώ τον μήνα αν πάρεις 3μηνο)

Δημοσ.

Πλήρωσα για premium γιατί λόγω περιορισμένου χρόνου, θέλω να επιταχύνω την διαδικασία, Ουσιαστικά την 1 ώρα την ημέρα την κάνω 2.

Επίσης - αν θυμάσαι- δεν πρόλαβα τις χρυσές ημέρες που τα lions και τα xp δίνονταν με τον τόνο, με αποτέλεσμα οι παλιοί παίκτες να ανεβαίνουν ταχύτατα επίπεδα.

ΥΓ. @akyros σε περιμένουμε στο TS

@Luciddream λείπω από το PC μου αυτές τις ημέρες

Δημοσ.

κακως δινετε λεφτα για πριμιουμ,μονο εξτρα θεσεις για αεροπλανα αξιζουν,και ειναι κ για παντα

ε δεν θα λεγα και δεν αξίζει.. τις εξτρα θεσεις δεν ξέρω κατα πόσο χρειάζονται... συνήθως 2-3 αεροπλάνα χρησιμοποιώ στην μάχη μετα τελειώνει :P

With a premium account you get:

+100%(so its 200%,DOUBLE) EXP

+50% extra (Total 150%) Silver Lions

Extra Dynamic Campaign/Singleplayer Mission rewards per day (think of it as Daily mission cap)

2 more Decals (cosmetics on your plane),so you get 4 Decals per plane in total. When Premium runs out,third and fourth decals wont show up anymore.

Ability to make 4 man squads (non-premium can only make 2-man squads, BUT this isnt implemented yet)

Δημοσ.

ας πουμε με 7 σλοτς

χανεις 3 αεροπλανα,εχεις αλλα 4 για τον επομενο γυρο,[ριπερ οφ]

χανεις κ τα υπολοιπα,αλλαζεις χωρα,οταν τελειωσει ο κυκλος των χωρων τα πιο πολλα θα εχουν επισκευαστει δωρεαν

ετσ κ παιζεις με ολες τις χωρες,κ βγαζεις κ λεφτα αφου δεν πανε σε επισκευες

υγ οταν με πετυχετε στειλτε[τς δυσκολα ομως]

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...