newlynx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Για κάνε καμιά αναζήτηση στο φόρουμ του παιχνιδιού http://forum.gaijinent.com/index.php?/forum/24-war-thunder/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 το έχω κοιτάξει, είναι μερικοί που έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά έως εκεί. δεν αναφέρουν κάτι παραπάνω, λένε κάποιο οτι δεν μπαίνουν και τέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μια από τις πρώτες μου πτήσεις (8 καταρρίψεις) όταν έμαθα το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ναις σε ενα ματσακι στην port ημουν τυχερος και εκανα 19 κιλς,πρεπει να σε θελει και λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Σε τι βαθμό δυσκολίας παίζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 μονο arcade παιζω,τα αλλα modes αργοτερα παιζω mouse aim μαζι με το joypad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Arcade - Simplified avionics Historic Battles - Realistic Avionics Full Real Battles - Simulation Avionics Κυρίως παίζω arcade και καμιά φορά HB. To παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ και ειδικά αν είσαι σε squad με άλλους είναι ακόμα καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Εγώ σε όλα στο realistic είμαι. Όπως είπα, δεν κατέχω από propeller pitch και mixture. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Έκανα λάθος στα παραπάνω που έγραψα (ΗΒ και FRB) και το διόρθωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ακομα σε squad δεν εχω παιξει,μετραει παντως η ομαδα στο παιχνιδι,αν παιζεις μαζι με αλλους 2 η ακομα και 1 αλλαζουν τα δεδομενα δεν το συζηταω για μεγαλυτερα squad 6-8 παικτων(δυσκολο ομως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Κατά την beta οι free παίκτες μπορούν να κάνουν squad μέχρι 4 άτομα ενώ όταν η beta λήξει μόνο 2 άτομα. Οι premium παίκτες θα μπορούν και αυτοί μέχρι 4 άτομα αλλά νομίζω χρειάζεται μόνο ο 1 από τους 4 να είναι premium. Πολλοί γκρινιάζουν για το μικρό μέγεθος ενώ άλλοι ανταπαντούν πως αν οι squads γίνουν μεγαλύτερες τότε θα κερδίζουν πάντα όταν παίζουν και θα διώχνουν τους free παίκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ok, τώρα το διάβασα και κατάλαβα τι εννοούσες. Νόμιζα ότι όλα τα modes πήγαιναν όπως είχες διαλέξει, όχι ότι το κάθε mode έχει δικό του "κλειδωμένο" setting ρεαλισμού. (και αναρωτιόμουν γιατί είχε leading circle στο arcade battles και στρίβαμε περίεργα, εμ, κοτζάμ arcade γράφει και ο γκαβός δεν βλέπω ) Άντε να φτιάξω πάλι τα controls του Simulation για τα prop pitch, trim, mixture. Edit: Αυτό για τους premade vs pubs υπάρχει και στο Mechwarrior Online, όπου στα 4 man (σύνολο 8) groups σε βάζει σε ισορροπημένα classes, ενώ στο 8man group που είναι πάντα premade, δεν έχει balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Προσπαθούν να πιάσουν όλων των ειδών τους παίκτες από arcade μέχρι simulation και για αυτό έχουν βάλει τις κατηγορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Λιγουρεύομαι το Mustang μέχρι στιγμής, δεν κοίταξα για Wildcat, αλλά δεν μπορεί να μην έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ανεβαζε ενα ενα λεβελ ανα εθνος παραληλα,για ποικιλια,για οικονομια,και γιατι ολα τα εθνη αξιζουν(οι αμερικανοι μαλλον οι χειροτεροι ειναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα