@kyros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 τσαμπα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Λέω να το δω κι εγώ, αν και προτιμώ τα jets. Σε περιμένουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Λέω να το δω κι εγώ, αν και προτιμώ τα jets. Ρε γίγαντα, εδώ έχει τα παλιά μαχητικά C-140! Μην το χάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ...C-140...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ...C-140...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αυτό ήξερα κι εγώ. Τι σχέση έχει ένα Cessna με 2ο παγκόσμιο...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αυτό ήξερα κι εγώ. Τι σχέση έχει ένα Cessna με 2ο παγκόσμιο...; Έλα μου ντε! Αλλά το έχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 εχει τετοιο αεροπλανο το warthunder? σε πιο nation? jets εχει 3-4 σε καθε nation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πάντως αργεί τρελά το κατέβασμα, οπότε θα το αφήσω το βράδυ να κατεβάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Τώρα πετάω το training, το έχω όμως σε realistic γιατί mixture, prop pitch και τέτοια δεν τα κατείχα ούτε στο IL-2. (jetάκιας άλλωστε) Πάντως καμιά σχέση με World of Warplanes (διορθώστε τον τίτλο, το ξαναλέω, μην μπερδεύετε τον κόσμο είναι ΑΛΛΟ παιχνίδι). Εδώ πέρα είναι σοβαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω το παιχνίδι είχε στην αρχή το όνoμα World of Planes και στην συνέχεια έγινε War Thunder.To World of Warplanes είναι το αδερφάκι του World of Tanks. Ghost θα σε κάνω add. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Πώς κάνεις add; Μου λέει "this feature is not available yet" για τα contacts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Σε έκανα add και πριν σε είδα και online. Απλά σε βρήκα και σε προσέθεσα. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά όταν δοκίμασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Χμ... πατάω contacts/messages, κλπ και λέει not available. ? Edit: Τώρα λειτουργούν όλα. Ίσως κάτι είχε κολλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 το παιχνίδι το έχω κατεβάσει εδώ και μια εβδομάδα αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να το παίξω, μου βγάζει το "Error 80022B0F: "Could not connect to server"". καμία ιδέα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα