DRHOUSE1985 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 παιδια καλησπερα παιζει κανεις απο εδω μεσα το παιχνιδι στειλτε κανα username se pm αν θελεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiak bam Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλησπέρα ZodiaK_KostaS είναι το username μου, είμαι και σε ελληνική ομάδα όποιος ενδιαφέρεται μου λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παιδια κατι απο τεχνικο προβλημα...Τελευταια στα ξαφνικα δεν εχω καθολου ηχο ενω ολα ειναι στα full και στο windows mixer δειχνει οτι δε παραγει καθολου ηχο καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 War Thunder – New Update Will Introduce Physically Based Rendering & NVIDIA GameWorks Effects Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 όλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εγκατεστησα και δοκιμασα λιγο αυτο free online game. To παιζει κανεις? Λεει τιποτα? Ειναι οντως free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πολύ ωραίο, είναι και arcade και simulator, ανάλογα τον τύπο παιχνιδιού. Στα αεροπλάνα είναι αρκετά ενδιαφέρον, στα άρματα είναι αρκετά simulator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Επαιξα μερικα, με τανκς μόνο. Αυτο που προσεξα ειναι οτι συνηθως τα αντιπαλα τανκς θελανε πολλα χτυπηματα για να ανατιναχτουν ενω εγω ανατιναζομουν ευκολα... Μηπως μετα σου ζηταει (αληθινα)λεφτα για να κανεις αναβαθμισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Επαιξα μερικα, με τανκς μόνο. Αυτο που προσεξα ειναι οτι συνηθως τα αντιπαλα τανκς θελανε πολλα χτυπηματα για να ανατιναχτουν ενω εγω ανατιναζομουν ευκολα... Μηπως μετα σου ζηταει (αληθινα)λεφτα για να κανεις αναβαθμισεις? Στα άρματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα σωστά πυρομαχικά, ενάντια στην θωράκιση και σημείο που θα βαρέσεις. Δεν είναι World of Tanks. Και θέλει lions (λεφτά) αν θες να επιταχύνεις τις αναβαθμίσεις, διαφορετικά με xp που μαζεύεις στις μάχες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στα άρματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα σωστά πυρομαχικά, ενάντια στην θωράκιση και σημείο που θα βαρέσεις. Δεν είναι World of Tanks. Και θέλει lions (λεφτά) αν θες να επιταχύνεις τις αναβαθμίσεις, διαφορετικά με xp που μαζεύεις στις μάχες. Aρα είναι κι αυτό μουφα free... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρά παιχνιδάκι είναι το παίζω πανω απο 2 χρόνια και δεν έχω δώσει ποτέ χρήματα, τώρα θα βάλουν και πλοία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρά παιχνιδάκι είναι το παίζω πανω απο 2 χρόνια και δεν έχω δώσει ποτέ χρήματα αλλα σε καρπαζωνουν συνεχως αυτοι που εχουν δωσει? Υπαρχει ενιαιο συστημα βαθμολογησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 αλλα σε καρπαζωνουν συνεχως αυτοι που εχουν δωσει? Υπαρχει ενιαιο συστημα βαθμολογησης? Οι μάχες είναι σε συγκεκριμένο τιερ, δεν σε καρπαζωνει αυτός που τα έχει σκάσει. Το ότι ξεκλειδώνει ένα αεροπλάνο νωρίτερα από εσένα, δε σημαίνει κάτι. Παίξε σε μικρότερο τιερ μέχρι να το ανοίξεις και εσύ. Παίζαμε για κανένα χρόνο με φιλαράκια, πολύ καλή εμπειρία. Πότε δεν νιωσαμε ότι κάποιος μας καταρρηπτει λόγο p2w. Skill να έχεις, να μάθεις που υπερτερεί και πως παίζεται το κάθε αεροπλάνο, και δεν έχεις θέμα. Οι Άγγλοι στριβουν, οι ρωσοι έχουν δυνατότερα όπλα, οι Γερμανοί παίζουν με κάθετη εξόρμηση κτλ κτλ, κάθε χώρα και αεροπλάνο έχει τα χουγια του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Aρα είναι κι αυτό μουφα free... Αντιθέτως. War Thunder & Armored Warfare δεν σε κοπανάνε στο κεφάλι αν χάσεις την μάχη και έχεις παίξει καλά χωρίς premium λογαριασμό. Εν αντιθέσει με το World of Tanks που αν δεν έχεις premium λογαριασμό, δεν αξίζει να παίζεις πάνω από T5, γιατί στις ήττες σε χτυπά στο κεφάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα