Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανχωθηκα με το τροφοδοτικο :P το pc το θελω για χαλαρο gaming.μηπως να παω σε καμια 650 η 7770 και να μην αλλαξω τιποτα?

Δημοσ.

Μας τα αλλάζεις τώρα :)

Σου λέω μια χαρά θα είσαι. Αν όμως όντως το θες για "χαλαρό" (τώρα εξαρτάται και πως το εννοείς) μια 7770 είναι ότι πρέπει. Ή μια μεταχειρισμένη 6850

Δημοσ.

τα αλλαξα για οπως καταλαβατε δεν εχω ιδεα απο αυτα και δεν θελω να παρει φωτια το σπιτι :P δεν παω να ζησω την απολυτη εμπειρια .να σηκωνει κανα fifa και γενικα τα νεα games οχι σε τερμα αναλυση εννοειται! για αυτο να παω σε 7770 να γλυτωσω και λεφτα?

Δημοσ.

Κοιτα, αν σκοπευεις όντως να κανεις οικονομια πηγαινε στην παρακατω 7770. Αν όμως εχεις σκοπο να δωσεις 175 ευρω και προκειται να παιζεις σε 1080p καλυτερα να πας στην παρακατω 7850, και οι δυο απο το digital-master. 

Η 7770 που κοιτας ειναι πολυ ακριβη για τις επιδόσεις της. Το visionstudio ειναι αξιοπιστο καταστημα, όπως και το digital-master.

post-247983-0-84426900-1356028240_thumb.png

post-247983-0-06161700-1356028244_thumb.png

Δημοσ.

δεν θα εχω προβλημα με το τροφοδοτικο με την 7850?εχει προηγηθει συζητηση σε περιπτωση που δεν το ειδες απο την αρχη

Δημοσ.

Δες την msi που πόσταρε ο XmorsX. Δεν έχουν νόημα τα 2gb στην 7770 ούτε τα εξεζητημένα σύστηματα ψύξης. Το πιο κρύο part μέσα στο pc σου θα είναι...

δεν θα εχω προβλημα με το τροφοδοτικο με την 7850?εχει προηγηθει συζητηση σε περιπτωση που δεν το ειδες απο την αρχη

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μην πας και σε 7850 και σε τροφοδοτικό. Αφού αρκεί το μπάτζετ σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...