discoboyminimal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια,ψαχνω λιγο ενα κινητο για τον αδερφο μου.μαξ βαλαμε τα 200 (κινητο,θηκη,+ακουστικα)ας πουμε πως εχουμε 40 ευρω για θηκη και ακουστικα και ας παιξουμε με μαξ 180 στο κινητο.. ο μικρος ειναι 15.δεν ξερει τιποτα απο κινητα.του αρεσει κανα παιχνιδακι agry birds , cut the rope κλπ. επισης ακουει ολη μερα ραδιο και μουσικη.την φωτογραφικη δεν την δινει και τοσο σημασια.οπως ουτε την διαρκεια της μπαταριας του κινητου.. σκευτομαι κατι σε android μερια..αλλα δεν ξερω τι ....
krypton Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 δες το xperia sole. σε αυτα τα λεφτα δεν παιζει κατι καλυτερο μεχρι στιγμης. για παιχνιδια ειναι οτι πρεπει
discoboyminimal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) φαινεται vfm απο τα λιγα που ξερω..διχνει καλο.. μηπως εχουμε και καμια προταση για samsung?γιατι εχω ακουσει κατι ΄νερα΄που κανουν τα sony.. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2012 από discoboyminimal
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Samsung σε αυτα τα λεφτα εχουν χειροτερα τεχνικα χαρακτηριστικα.
barcode7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-ERICSSON-Smartphone-Xperia-Arc-S-White,99452,397537,536661.html
weber122 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 για sole σε βλέπω. samsung καλό σε αυτά τα εφτά δεν θα βρεις αλλά κάνε και μία έρευνα αγοράς
GBOTSAS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 για sole σε βλέπω. samsung καλό σε αυτά τα εφτά δεν θα βρεις αλλά κάνε και μία έρευνα αγοράς το public εχει το samsung galaxy s advance sta 199το χτυπησα την δευτερα το μεσημερι και δωρο βαση αυτοκινητου,mls destinator και φορτιστης αυτοκινητου τρεξτε
Millennium Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 το public εχει το samsung galaxy s advance sta 199το χτυπησα την δευτερα το μεσημερι και δωρο βαση αυτοκινητου,mls destinator και φορτιστης αυτοκινητου τρεξτε Στη σελιδα τους παντως δεν βρηκα κατι σχετικο.
GBOTSAS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Στη σελιδα τους παντως δεν βρηκα κατι σχετικο. αφου σας λεω το πηρα δεν γραφει τιποτα στο σαιτ,αφου εκανα ον λαιν παραγελλια με κουπονι τηλ. -10% και ακομα να με παρουν τηλ. για παραλαβη πηγα εκει παραμονη χριστουγεννων και το πηρα στο αιγαλεω 199 + και τα δωρα ......εμεινα καγκελο αφου σας λεω το πηρα δεν γραφει τιποτα στο σαιτ,αφου εκανα ον λαιν παραγελλια με κουπονι τηλ. -10% και ακομα να με παρουν τηλ. για παραλαβη πηγα εκει παραμονη χριστουγεννων και το πηρα στο αιγαλεω 199 + και τα δωρα ......εμεινα καγκελο ολοι ξερουμε ποσο σοβαρη επιχειρηση ειναι και το public kai ta multirama στα μουλτιδραμα για να μου δωσουν μου ειπαν οτι πρεπει να κανω συνδεση wind all35 μονο ετσι παντως το τηλεφωνο ειναι σουπερ
GBOTSAS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 αυτο καταλαβες ρε millenium?αν το παρεισ απο το σαιτ με - 10% κανει απο 250--- 225 εγω πηγα εκει σου λεω και το πηρα 199 τραβα αυριο να δεις
Millennium Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καταρχην δεν μου αρεσει ο τονος σου. Δευτερον δεν υπαρχει public εδω οπως και πολλες πολεις δεν εχουν γιαυτο ρωταω και για το site.
discoboyminimal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 παιδια σας ευχαριστω ολους!!! αγορασα το sole, μπορω να πω πως ειναι καλο για τα λευτα του.λιγο η μπαταρια τελειωνει σχετικα γρηγορα αλλα οκ.
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλοδουλετο. Βαλε καναν καλο task killer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα