Fan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Έχω έναν φορητό που όταν το συνδεέω με καλώδιο στο rooter δεν υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση, όταν όμως συνδεθώ με wifi τότε, παρ' όλο που μου δείχνει ότι η σύνδεση λειτουργεί κανονικά, κανένα πρόγραμμα εκτός του Skype, δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet.Έχω τα XP. Επίσης έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω antivirus, zonelarm κτλ αλλά τίποτα. Αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε διάφορα wifi points που έχω προσπαθήσει να συνδεθώ.
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 στο tcp ip v4 στην καρτα δικτυου στην τοπικη συνδεση.και βαζεις του dns του provider σου η πχ τους dns Της google.
guardianx71 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις antivirus firewall μήπως έχεις κλείσει την πρόσβαση κατα λάθος , και δες στις ρυθμίσεις του browser σου ότι δεν έχεις ρυθμίση να συνδέεται μέσω proxy και ότι δεν είναι τικαρισμένη καμιά επιλογή "εργασία χωρίς σύνδεση"
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 κανε και κατι απλο.απο παραθυρο command prompt κανε ping 194.219.227.2 και πες τι βγαζει μετα Ping www.insomnia.gr και πες παλι τι βγαζει. αν πετυχει το πρωτο αλλα οχι τοδευτερο ειναι θεμα dns
Fan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Έκανα ping 194.219.227.2 και μου έβγαλε αποτελέσματα ενώ όταν πάτησα ping www.insomnia.gr μου γράφει couldn't find host www.insomnia.gr. Δοκίμασα επίσης και το 8.8.4.4 της google για το DNS αλλά τίποτα.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 για καποιο λογο χανει τα dns.8.8.8.8 βαλε για dns οχι .8.8.4.4
Fan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά το έλυσα το πρόβλημα κατεβάζοντας την καινούρια έκδοση του Zonealarm. Το παράξενο είναι ενώ το απενεργοποιούσα αυτό συνέχιζε να μου δημιουργεί πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 αυτο που λες το εχω δει και πιο παλια με το zone alarm.για αυτο πολλες φορες απο το να κλεισεις το firewall το ξηλωνεις τελειως.αχρηστα τα θεωρω για ΗοMe use.παραπανω μπελας απο λυσεις προβληματων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα